![]() |
Nigdzie nie bedzie w TV. Zostaje strona UEFA i relacja tekstowa.
|
Cytat:
|
Cytat:
Transmisja będzie na Eurosport 2, to jest praktycznie pewne. A jutro szukajcie na pl.uefa.com u nich transmisji, też na pewno będzie, tylko póki co nie ma tam linka, bo teraz są transmisje z MME, więc zapewne jutro będzie dopiero news z linkiem. |
Cytat:
|
Cytat:
dobry bo najlepszy pod wzgledem wyjazdowym , samochod autokar blisko tanio zly bo to chyba najmocniejszy zespol na ktory mozemy wpasc , oczywiscie ze nie ma co siac paniki ale wystarczy tych wpadek na pare dobrych lat!!: D nie sugerujcie sie rankigiem bo nie jest on prawdziwym wykladnikiem Videoton rozjechal ta ich lige a zespol z wegier gral ostatnio w grupie LM |
Marzy mi sie wyjazd do Bangor City.
|
z tego Bangor'u ktoś się chyba deklarował na odbiór jeśli dobrze pamiętam :p
|
Cytat:
przegladam teraz stronke Bangor City i z niedowierzaniem widze ze stadion miesci 700 widzow hahaha + 1500 stojacych ... z tego co wyczytalem to Bangor podobnie jak inne Walijskie teamy z polnocy rozgrywa mecze w pucharach na stadionie WrexhamFC - pojemnosc cos okolo 12000-15000 .... gazety od czasu do czasu informuja ze w Wrexham i okolicach mieszka - mieszkalo okolo 15000 Polskich emigrantow .... |
acha, to fajnie jakby coś :p
pozostaje czekać do 12 |
Cytat:
Tylko ze jak przyjedzie Wisla to trzba bedzie zagrac tu http://en.wikipedia.org/wiki/Millennium_Stadium 74 500 miejsc :D |
Panowie co jak co,ale jeśli myślimy o LM poważnie,to nie mogą się pojawiac jakiekolwiek obawy w tej fazie rozgrywek..toż to wstyd.Jeżeli mamy awansować do Lm to takie drużyny musimy przechodzić na wstecznym,drużyny z 3 rundy na gazie a z 4 no tutaj już trzeba dać z siebie 1000%.
|
ktoś się pisze na wyjazd :d?
|
Cytat:
|
czy ja się spinam, pytam oscentacyjnie kto byłby zainteresowany i tyle
|
Cytat:
ale poczekaj 12 godz jeszcze |
Tych wszystkich, którzy nie będą
mogli śledzić relacji przy komputerach, na stronach UEFA.com - zapraszamy do skorzystania z naszejwyjątkowej oferty - SMS-a z wynikiem losowania! Jak todziała? Po zamówieniu usługi i wyciągnięciu właściwych kul - od razu na Twojej komórce pojawisię SMS z informacją o tym z kim zagramy oraz kto będziegospodarzem pierwszego, a kto rewanżowego meczu. Macie możliwość zamówienia relacji w dwóch kombinacjach, z najbliższegolosowania (tylko z II rundy kwalifikacyjnej LM), albo z dwóchnajbliższych losowań (z II rundy kwalifikacyjnej oraz z III rundy kwalifikacyjnej LM). Aby otrzymać SMS-a lub SMS-y wystarczy wysłać: • SMS o treści: RELACJE.TSWS pod numer: 7138 - (1 SMS) - koszt 1 PLN + VAT •SMS o treści: RELACJE.TSWS pod numer: 72140 - (2 SMS-y) - koszt 2 PLN + VAT (VAT wynosi 23%, usługa dostępna wyłącznie u polskich operatorów sieci komórkowych). Zapraszamy! |
nie wiem na ile mam przeczucie , ale typuje Skonto Ryga lub Dacie Kiszyniów na naszego pierwszego rywala
|
obstawiam ze walijski Bangor City :)
|
Wszystko tylko nie Azerbejdżan.
|
Pjurnik Erewań :)
|
Dacia Kiszyniów ;)
|
również mówię że Kiszyniów
|
Skendija 79 Tetovo mam przeczucie za na nich trafimy:)
|
Mi się śniło miesiąc temu że Wisła przegrała z Neftczi Baku więc mam nadzieję że na nich nie trafimy.
|
Wszytsko ,byle nie stadion Tofika :)
|
Dokładnie. Wszystko tylko nie Tofik ;)
|
Nic nikogo nie obchodzi co każdy z was we łbie sobie duma. Jak chcecie obstawiać, to jest do tego inny temat.
|
Cytat:
PROSIMY TYLKO JAKIEŚ OGÓRKI !!! a nie Videoton czy cóś takiego ....... |
Oby to nie była prawda:
R1 - Rosenborg, Sturm, HJK Helsinki, Malmo, Shamrok, Ekranas R2 - Maribor, Victoria Pilzno, APOEL, Partizan, Maccabi Hajfa, Dinamo Zagrzeb R3 - Zestaponi, Wisła, BATE Borysów, Slovan, Liteks Łowecz N1 - Breidablik, Dudelange*, Linfield, Torshavn, Bangor, Flora N2 - Borac, Morgen, Videoton, Valetta*, Skendija, Korce N3 - Neftci, Toboł, Skonto, Pjunik, Dacia Neftci, Toboł, Skonto, Pjudnik, Dacia. W takim wypadku jestem za Skonto. |
ludzie ogarnijcie się, zaraz jakiś zbymak napisze że ma przeciek koszyków, a wy mu uwierzycie ;o
http://img.interia.pl/sport/nimg/e/e...ch_5312597.jpg mina Staszka :D |
Tak wierzcie temu zbyziakowi.
Grupa 3 Drużyny rozstawione: Bate Borysów Rosenborg BK Wisła Kraków HJK Malmö FF Shamrock Rovers FC Drużyny nierozstawione: Skonto Ryga Bangor City FC HB Tórshavn Linfield FC FC Flora Tallin Breiðablik |
Group 3
Seeded: FC BATE Borisov (BLR), Rosenborg BK (NOR), Wisła Kraków (POL), HJK Helsinki (FIN), Malmö FF (SWE), Shamrock Rovers FC (IRL) Unseeded: Skonto FC (LVA), Bangor City FC (WAL), HB Tórshavn (FRO), Linfield FC (NIR), FC Flora Tallinn (EST), Breidablik (ISL) Jest super żadne Kazachstany, Azerbejdżany;) W najgorszym wypadku Tallin ewentualnie Łotwa. |
Cytat:
Edit: To ja chcę z tego Skonto. Byle nie Tallin :D Chociaż znając życie, na Nich trafimy.. |
Kierunek Walia byłby ciekawym pomysłem :0
Dawno nie graliśmy z kimś w wysp brytyjskich. |
a ja bym chcial wylosowac fore talin:) bylo by to dobre bo nasi zawodnicy akurat przed meczami el. LM beda w estoni na turnieju wiec nie musieliby sie tulac po dlugich wyjazdach a tak poza tym to okazja do rewanzu za nieszczesna levadie:p
|
Flora Tallin i wziąć rewanż na drużynie z Estonii za porażkę z Levadią.
|
Gdzie jest jakaś transmisja?Podrzućcie linka ;p
|
Dobrze by w tym przypadku bylo zagrac pierwszy mecz u siebie... Jezeli tak jak ktos wspominal na tagi Bagnor City chodzi nie wiecej niz 1tys... to jak nagle przyjada do Krakow i przyjdzie z 15-20 tys plus doping przez caly mecz to gosci nie ma... A u siebie w pierwszym meczu zawsze jakas przypadkowa bramka moze pasc i kurczowa obrona..
|
Cytat:
http://pl.uefa.com/uefachampionsleag...d=1644095.html |
Cytat:
Ja marze o Torshavn - chyba tak nisko nie upadlismy zeby odpasc z nimi. Kiedys amatorskie druzyny z Wysp (Bangor, Linfield) dostawal od polskich zespolow regularny łomot ale teraz to ciezko powiedziec. Skonto to jednak zespol ze zbyt wysoko pilkarsko notowanego kraju zeby sie go nie obawiac. Flora bylaby moze OK ale zle skojarzenia, a Islandczycy sa nieobliczalni (pamietam jak nie tak wcale dawno Pogon odpadla z jakas druzyna z Reykjaviku, a bylo to w czasach kiedy takie wpadki nazywano jeszcze niemila niespodzianka) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl