![]() |
a ja tam się cieszę że obejrzałem dobry mecz, za co dziekuję Wiśle i Cracovii...
myślę że poziom meczu nie odbiegał od poziomu ligi niemieckiej. a doping kibiców bardzo mi sie dziś podobał. brawo Wisła - gratuluję zwycięstwa i tytułu mistrza Polski i życzę jak najlepszych wyników w pucharach - będę kibicował! |
jest i cygaro ;)
|
czy stadion na Ligę Mistrzów będzie już otwarty w całości?
|
A ja .......iłem po meczu przegranym we Wrocku ,że Wisła straci MP. Ale jestem ..... Idę odszczekać. Nomen omen.
|
Cytat:
ps. MISTRZ, MISTRZ - NASZ TS :) |
Zurawski gada, jakby nie należał do Wisełki...
Jesteś Maciek naszą grającą LEGENDĄ. MISTRZ MISTRZ NASZ TS |
Maaskant ponoc w pewnym momencie sie wkurzyl i zyczyl Cracovii spadku do 1 ligi. Byly dzisiaj parchy zawziete, a gdyby Siejewicz podyktowal 2 nalezne nam rzuty karne, to nie byloby takiej nerwowki. Dzisiaj przedewszystkim cieszy mnie zaangazowanie wszystkich pilkarzy. Chcialoby sie powiedziec, ze mamy mistrzowski Z_E_S_P_O_L zarowno na boisku jak i na trybunach. Ide sie upic.
|
Mistrz Mistrz Nasz TS!!!!!!!!!! Brawo !!!!!!!!!
|
Teraz moim najbliższym marzeniem jest to aby spuścić bęcki Legii na Łazienkowskiej. To już byłoby takie przypieczętowanie ligowej supremacji.
|
Mistrz, mistrz nasz TS!!!
|
Gratulacje za zdobycie Mistrzostwa Polski od Śląska Wrocław!!!Mistrz Mistrz Nasz TS!!!Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie!!!
|
Brawo Brawo Mistrz nasz TS
|
Co za dzień :) Szaleństwo !!!
Aj teraz czekamy na fete na rynku!!! MISTRZ MISTRZ NASZ TS MISTRZ MISTRZ NASZ TS |
Cytat:
|
W pierwszej połowie byliśmy zdecydowanie lepsi, nie pozwalaliśmy Cracovii praktycznie na nic. Powinniśmy stworzyć więcej sytuacji i wyżej prowadzić. W drugiej jakby zeszło z nas powietrze. Nie tworzyliśmy zagrożenia w ataku, dużo było niedokładności.
Genkow nie był należycie wykorzystany, praktycznie nie dostawał dobrych piłek. Dlatego ciesze się bardzo, że udało się dowieźć to 1:0 do końca. Mistrzostwo po wygranej w derbach smakuje jeszcze lepiej :) |
Świętowanie rozpoczęte!
MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!!!! A MELANŻ TRWA...I TYLKO WISŁA,WISŁA MISTRZOWSKA!!! :D |
No i się popłakałem przed telewizorem. Po pierwsze przez to że nie mogłem jechać na mecz, po drugie że zapewniliśmy sobie tytuł dzisiaj, a po trzecie że nasi wspaniali, niesamowici, ZAJEBIŚCI kibice pokazali że Wisła to jedność. I za to wszystko im dziękuje, bo czegoś takiego dawno nie przeżyłem. WIELKIE DZIĘKI DLA PIŁKARZY I KIBICÓW ZA WYGRANĄ NAD PARCHATYMI!!!!
|
jest jakas kamerka na stadion Wisłyu może?? bo nie moge znaleźć tej co na budowe na euro była...
|
Teraz trzeba pomóc Slaskowi i wygrać z Legią !
|
Cytat:
|
Mistrz, Mistrz Nasz TS !!!
Też się popłakałam z radości. |
Panowie, coś pięknego się stało, a rewanż udał się w 100 procentach :) Teraz tylko czekać na pierwsze informacje o działaniach Stana i wyniki losowania eliminacji. MISTRZ! MISTRZ! NASZ TS!
|
Teraz trzaba dac młody pograc bo moze jest w nich drug małyecki cze genkow
|
łzy szczęścia to chyba większości się do oczu cisnęły :) KIbice jak zawsze prowadzili dobry doping :) Jak widać pomogło po części :)
MISTZR MISTRZ NASZ TS!!!!!!!! |
Super :D. Mecz w TV ale jest pięknie.
|
Oglądałem ten mecz w C+ i Siejewicz próbował nas przekręcić w tym meczu nie dyktując ewidentnych dwóch karnych. Czasami w obronie była niepotrzebna nerwówka i de facto Cracovia nie stworzyła żadnej sytuacji, a to my sami je prowokowaliśmy.
Mistrz Mistrz nasz TS. 13 mistrzostwo jest nasze. |
gratulacje dla kibiców za to że nie zachowywali sie chamsko jak kibice cracovi
|
.
MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!! Pozdrowienia dla Wislakow z zimnego Chicago! . |
Dziękuję za Mistrza !!
Była nerwówka...mecz przed TV, ale na stojąco :D Ocenę piłkarzy z racji wyniku na razie sobie daruje. Bardzo przyjemnie oglądało się ich wspólną radość z kibicami. Cygaro zwycięstwa dla trenera zasłużone :) |
Przed chwilką wróciłem z stadionu i po prostu nie wiem co napisać. Napiszę więc JEST JEST JEST!!! Mam pytanie do tych co nie byli jak prezentował się doping w telewizji?
|
Nie na darmo Siejewicz to jeden z najgorszych arbitrow w ekstraklasie. Bocznych sobie tez niezłych dobrał. Na szczescie skonczyło sie tak jak sie miało skonczyc. A doping jak dla mnie Fantastyczny, wielki Szacun bo pilkarze lubia grac przy takich kibicach.
|
Łzy szczęścia i wzruszenia, co tu dużo mówić :) Podwójny smak mistrzostwa, bo po derbach :)
o analizę meczu pokuszę się, jak go obejrzę na spokojnie w telewizji :) Na razie czas na szampana! |
Moje marzenie na derby się ziściło: Melikson strzelił mistrzowską bramkę! MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!
|
Dzis wszyscy pokazali wielka klase.Brawo
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ogromna radość, wygrać derby oraz zapewnić sobie mistrza za jednym razem, bezcenne.
Mistrz Mistrz Nasz TS! |
Siema, moze ktos nagrał mecz lub wie gdzie go mozna zobaczyc.Niestety o tej samej godzinie mialem swoj mecz i nie moglem ogladac;/
|
www.AllGoals.pl tam możesz sciagnąć. Pewnie wrzucą wieczorem.
|
Cytat:
Prosze Cie bardzo. MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl