![]() |
|
Cytat:
|
Wiem że co poniektórych rozsada to co się działo dziś na trybunach ( mnie też) ale tu jest temat piłkarski.
|
Cytat:
Wilk z Sobolem dzisiaj rządzili. Nie spodziewałem się po naszym kapitanie takich technicznych zagrań. Z dnia na dzień robi się coraz lepszy pod tym względem! Szkoda, że też z dnia na dzień ma słabszą kondycję... Wilk musi się jeszcze nauczyć rozgrywania i grania pod presją. Wtedy będzie idealnym następcą Sobola. |
Cytat:
|
Gratulacje dla zespołu Atmosfera na stadionie taka sobie Wracam dalej opijać zwycięstwo
|
Idźcie spać - dobrze radzę.
I tak wszystkie posty nie dotyczące samego meczu (aspektów stricte sportowych) zostaną skasowane. |
Cytat:
Może sobie Lecha wezmą ze sobą.:D Co tak sam zostanie ? |
Czy wy też uważacie, że Genkov byłby lepszy, gdyby czasem próbował grać, a nie" kłaść się", gdy tylko poczuje rękę przeciwnika na swoim ciele w polu karnym? Jak wykazały powtórki karnego w 1 połowie nie było... a mógł do piłki raczej dojść, bo miał ją prawie przy nodze...
|
W końcu udało się pokonać Amicę. Czuję, że Wisła Maskanta będzie naprawdę solidną drużyną.
PS.Szkoda, że kibice na innych stadionach potrafią się zorganizować i w całości opuścić stadion a u nas jeszcze robią z tego wielki problem. |
Dopiero dotarłem z meczu :) Trzeba było wypić piwko lub dwa ;) za zwycięstwo. Myśle że wynik jak najbardziej zasłużony. Nawet można powiedzieć że to najniższy wymiar kary :) Ciekaw byłem tej sytuacji z karnym w pierwszej połowie. Z trybun wyglądało to na karnego. Z powtórek mówicie że nie było. Mistrzostwo w niedziele innej opcji nie widzę. Co do atmosfery na trybunach. Mam nadzieje że nigdy więcej takiego meczu już nie będzie. Dziękuje dobranoc :-D
MISTRZ MISTRZ NASZ TS !!! |
A moj Sasiad celowo [przez duze S}plakal dzis ze Arka przegrala a Cracovia znowu psim swedem sie uchowa"A moze nie??????
|
Cytat:
Cytat:
Brawo dla trenera , że w końcu dostrzega to o czym trąbiło sporo osób na forum, Sobol - Wilk to przy naszej dość niepewnej obronie jedyna szansa na zatrzymanie rywala. Odnośnie spraw kibicowskich, to wolałbym nie poruszać tych kwestii, ale uważam , ze zabrakło komunikacji. Powinniśmy się szanować, bez względu na zajmowany sektor! |
Pisałem wcześniej, ale mój post zaginął.
Tylko jedno pytanko, może ktoś powiedzieć o co chodzi z tym zagraniem Cikosa ala Zidane? Przegapiłem ten fragment meczu, a ciekaw jestem :) |
taka ruleta Zidana niegdyś słynna, trochę przypadkowa ;]
|
Cytat:
pewnie chodzi o to uderzenie z główki a'la Zidane ;) a tak poważnie, to przy bocznej linii stał tyłem do bramki i miał przy sobie 2 Lechitów. Przyjął piłkę i obrócił sie z nią przodem, podając sobie piłkę pod nogami. Ograł przy tym piłkarzy Lecha. Właśnie lecie powtórka na Canal plus sport2, a wydaje mi sie ze to było w 2-giej połowie, wiec może zdążysz zobaczyć :) nie ma to jak wyjaśnienie przez faceta ;) |
Erik biegł po linii, miał przed sobą rywala, zatrzymał piłkę, zrobił obrót bez piłki, z tyłu nadbiegał rywal i nie pozostało nic jak zrobić ruletkę :) udało mu się jeszcze podać do Kirma, który wrzucił w pole karne
|
Heh, ale jak to opisać?
No dobra spróbuję, najpierw minął 1 z Lechitów zatrzymując piłkę w pełnym a biegu a potem zrobił tzw 'zwód zidane'a' czyli (tu właśnie mam problem:D) jedna noga na piłkę, idziesz w powietrze, drugą nogą 'łapiesz' piłkę (podeszwą) i ją ciągniesz za siebie. Dość popularny zwód podwórkowy. Taki efektowny obrót ;> Edit : Zdzichu ja tam przypadku nie widziałem, to była czysta premedytacja imo ;] |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl