![]() |
Mam pytanie. Był jakiś protest kibiców w wiadomej sprawie...?
|
Cytat:
|
Uszy więdną od słuchania eksperta Wieszczyckiego..
|
ojjjj Kirm Kirm takich okazje trzeba wykorzystywać...
|
Ale mnie to wku*wia ze cala 2ga polowe sie bronimy
|
Dalej podtrzymuje swoje zdanie - Kirm jest piłkarskim inwalidą. Podejmuje decyzje ktore nie mają zupelnie szanys powodzenia. Podaje do kolegi z zespolu przy ktorym jest o metr jakis gosci z Lechii, potem jest strata. Ze wszystkich piłkarzy Wisly Andraz wnerwia mnie najbardziej. sprzedac poki cos wart
|
Mamy drastyczne niskie posiadanie piłki w porównaniu z poprzednimi meczami :P Ale chyba ważniejszy jest wynik niż statystyki.
No i nie będzie 40/50 dośrodkowań. Cytat:
|
kiedy ostatni raz po rożnym wykonywanym przez Małeckiego padła bramka?
|
Nie wiem, co Ci komentatorzy biorą, ale nieźle działa ... Normalnie Wisłę czeka armagedon: Lech, Cracovia, Legia, Zagłębie... Echhh... Mowa jest srebrem, a milczenie złotem, i w tym wypadku sprawdza się to co do joty.
|
Ależ poprzeczka... Maor za Sivakowa
Hahah Sivakow strzelił bramkę z połowy boiska! 3:0 :) |
Jak się nazywa koleś co to "komentuje" z Wieszczyskim?
Szkoda, że to nie wpadło... |
Nie czaje tej cenzury na forum? Nie można napisać że komentarz jest stronniczy? Genkov trafia w słupek a oni nawet tego nie zauważają, a teraz Lukjanovs dośrodkowuje i orgazm?
|
Wisła kontroluje spotkanie
|
Cytat:
|
Sivakow niezle :D
|
Bramka sezonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
O cie siet !
|
Sivakow co za bramka :P udało Ci się - gratulacje
|
aaaaaa bramka sezonu !!
|
Ja .......e jaka brama o.O
|
Sivakov bramke strzelił ??? Nie wierze...
|
skomentuje tak to : oooo ku...a :D
|
I krytykowany SIWAKOW strzela bramke kolejki. Gol Grzelczaka z wczoraj to jest pikus przy dzisiejszej
|
Właśnie pisałem, że 87 minuta, prowadzimy 2:0, a ja nadal nie jestem spokojny. Szkoda zmarnowanej sytuacji Genkova, bo nadal nie jest zabójczo skuteczny tak jak chcemy.
A tutaj taki prezencik od Sivakova. Po meczu :) |
Ale Kapsa to cienki bramkarz :) Szczerze współczuję Lechi takiego bramkarza ;) Podejrzewam , że pierwszy lepszy piłkarz z pola po odpowiednim przeszkoleniu prezentowałby podobny poziom. I nie mówię tego po tym spotkaniu :) lecz na podstawie obserwacji większości meczów z tego sezonu.
|
Gdyby tego nie trafił, to ten zawodnik z lewej (zdaje się Mały), który wychodził na sam na sam by się zapluł i zamachał łapami na śmierć :D
|
ja pier.... ale brama. a już w myślach pomstowałem, że on wchodzi na boisko :)
|
Zajebiste transfery Staszka dają o sobie znać...
PS. No tak Lech wygrał, Legia wygrała, Jaga (niestety) przegrała to nasi wreszcie wzięli dupę w troki i odskakują w tabeli.. |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Komentatorzy wyraźni w....ieni na to że Wisła wygrała.
3pkt są ! |
Tylko, że Grzelczak strzelał na wiwat i mu wyszło. Sivakow to zamierzał.
|
Nie byłem przekonany co do zmiany Melikson -> Sivakov wydawało mi się, że lepiej by było jakby Maaskant wprowadził Gargułę albo Riosa. Myliłem się :-)
Kapitalne uderzenie Sivakova wielkie brawa dla niego. Tak samo Garguła mógł strzelić bramkę w pierwszym kontakcie z piłką... Brawo WISŁA! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Piękna bramka Siwakowa, szczęka mi opadła.
Co do meczu to wreszcie wyszliśmy na mecz wyjazdowy dobrze ustawieni wyczekując przeciwnika i kontrując, bo piłkarzy mamy szybkich. Gdybyśmy tak grali z Koroną czy PB to wygralibyśmy te mecze na spokojnie. Korzystajmy na wyjazdach z tego, że nikt nie potrafi grać ataku pozycyjnego. :) |
Cytat:
|
Cytat:
Piękny gol, brawo za walkę. |
"Nie wypowiadam się na temat Cracovii" - bezcenne.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl