![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Brawo Patryk, nasz najlepszy NAPASTNIK! |
Cytat:
|
bo Małecki to napastnik, bramki potrafi strzelac
dzis przez cala polowe byl nie widoczny, dostal jedno dobre podanie i bramke strzelil |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Po grze nie spodziewałem się, że zejdziemy do szatni z bramkową zaliczką. Coś się musi zmienić w drugiej połówce w rozgrywaniu piłki!
|
Cytat:
Co do gry Wisły to dopiero pod koniec pierwszej połowy coś się ruszyło, bo tak to była tragedia. Mieliśmy szczęście, że nie przegrywaliśmy. Meliksonowi wcześniej się nie udało wykorzystać dwóch sytuacji, ale na szczęście Mały pięknie wykończył akcję i jest prowadzenie przed przerwą. Trzeba uspokoić grę bo chaos nieziemski. Gra na stojąco, jak obrona ma piłkę to dzida do przodu bo nikt nie wychodzi doi podania. Liczę po przerwie na lepsze 45 minut. |
I jakby nie patrzeć to akcja zaczęła się od przerzutu Małeckiego z lewej strony na prawą - beznadziejnego, ale piłkarz Widzewa wczuł się w atmosferę i stracił ;]
|
Nie ma ruchu bez piłki , obrona nie wie co to jest wyjść z piłką i podać po ziemi , nie ma wychodzenia na pozycje (Oprócz Meliksona) Jirska coś próbuje ale chuja z tego jest.
Gienek chce grac szuka piłki ale jak taki Bunoza kopie jak głupi , albo Chavez co nie umie piłki kopnąć po ziemi tylko gorną i jeszcze nie dokładnie. Problem sie zaczyna od: Zero ruchu bez piłki. Dżidy naszej obrony. I granie do tyłu. Tutaj widzę główne problemy. |
Podoba mi się gra Genkova. Bierze na siebie obrońców, walczy o piłki, próbuje rozgrywać, wisienką na torcie oczywiście byłyby bramki, ale myślę, że niedługo chłopak pokaże swoje pełne możliwości. Małecki dzisiaj cicha woda, co kibiców porwała :) Walczymy!
|
Cytat:
|
dlugie podania sa irytujace,tymbardziej ze gramy 3 srodkowych pomocnikow,ale pocieszajace jest ze duzo tych dlugich pilek zbieramy od razu albo po szybkim pressingu .Brawo "Silny" :D
|
Jak dla mnie Genkov robi swoje - absorbuje obrońców, wygrywa główki, przepychanki (sprytne zachowanie przy golu Patryka) - za mało dostaje prostopadłych piłek p ziemi, jak dla mnie.
Stawiam, że teraz już pójdzie gładko, Widzew się otworzy i posypią się gole. |
Cytat:
|
haha Bunozaaa
|
za takie zachowanie Bunoza powinien usiąść na ławce ... pogratulować mu głupoty
|
Bunoza prawie brameczkę sprezentował Widzewowi. Ten koleś jest nieobliczalny
|
Chyba sobie jaja robicie z tym Genkovem...walczy i to w kazdym meczu Hubnik i Rudnves, a nie Bulgar. Nie mowie juz o tym, jak ci dwaj biegaja i pokazuja sie do pilek. Cwetan ani nie walczy, nie przepycha sie, ani nie szuka prostopadlych pilek...poprostu snuje sie po tym boisku. Oceniajmy go przez pryzmat innych(lepszych) pilkarzy w naszej lidze. W koncu to mialo byc fantastyczne wzmocnienie(wedle naszego sztabu trenerskiego i niektorych forumowiczow), ktore przez przypadek nie zawojowalo ligi rosyjskiej :D. Narazie widzimy goscia, ktoremu poprostu brakuje umiejetnosci i ambicji(to gorsze).
|
Rios za Genkova - może coś z przodu ruszy
Wystarczyło nogę wstawić i byłaby bramka panie Genkov Melikson - Bóg ! |
Genkov zejdŹ czŁowieku!
|
Izraelski Messi:D
|
Boże, Kirm będzie strzelał. Słupek czy poprzeczka?
|
Kirm proszę strzel
|
Cytat:
|
moze trafi dla odmiany
|
slupek zaliczy
|
boże, ale strzelił tego karnego..
|
na raty, ale jest
|
Koleś jest lewonożny, a strzela z prawej - ma szczęście, że się tak odbiła
Kiedy ten Maaskant wpuści Riosa ? |
ważne że trafił po dobitce :D
|
Brawo 2:0 :) Teraz grając z przewagą 1 zawodnika nie powinniśmy tego meczu nawet zremisować.
|
Cytat:
|
dlaczego nie ma żadnych zmian?
|
Cytat:
|
Cytat:
Genkov - Piękny strzał na pustaka |
Genkov hahahahahhaahah
|
Jak można takiej patelni nie strzelić?
|
Cweten "inny typ napastnika" Genkov się nie popisał. Jednak podania ma :)
|
Łobo to technik wyborowy, na zmęczonego przeciwnika w sam raz.
Genkov, jak już mówiłem...zejdź. |
A czaicie, gdyby był remis i Genkov, by taką setkę spierdzielil ? Zycia by nie mial. Koleś nieogarnia i nie ma co plakac, ze dopiero 3 spotkanie...
Strata Genkova, koleś nie strzela, nie podaje - nie wiem, może jestem wyczulony na jego punkcie... Jest i Rios, 3 minutki na placu - wow, niszczymy psychicznie zawodnika chyba |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl