Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [8. Kolejka] Wisła Kraków - Śląsk Wrocław 1 października piątek godz. 20:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7635)

kolarz90 01.10.2010 20:51

Dawno sie tak nie wynudziłem. Straszną padakę grają, co się dzieje w ogóle z nimi? Z Jagiellonią było już całkiem fajnie a teraz nie da się na to patrzeć... W zimie trzeba naprawdę kupić paru dobrych piłkarzy, bo z tymi daleko nie zajedziejmy. W polu karnym tylko Brożek, reszta stoi gdzieś na środku i patrzy Paljic i Kirm tylko coś próbują, szarpie Mały i Boguski ale nic z tego nie wynika

satori 01.10.2010 20:51

a mi sie wydaje ze po prostu na dzien dzisiejszy na tyle nas stac..

leszekpw 01.10.2010 20:52

Gooooooooooool!!!-aa nie ma

doradca 01.10.2010 20:53

nie dalem rady isc dzisiaj na mecz, ogladajac to co sie dzieje zastanawiam sie po co buduja ten stadion? ja osobiscie wole zeby na mecz chodzilo 10 000 ludzi ktorzy ida dla WISŁY, a nie 30 000 kretynow gwizdajacych na swoja druzyna, k**** niektorzy zachowuja sie jakbysmy przegrywali 5:0. Ja tez nie jestem usatysfakcjonowany gra Wisly, ale jakies granice musza byc.

Zwitter 01.10.2010 20:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez satori (Post 989627)
a mi sie wydaje ze po prostu na dzien dzisiejszy na tyle nas stac..

Ale przecież z Jagą pierwsze 20 minut grali kapitalnie. W ogóle mimo porażki tamten mecz był 123823472385 razy lepszy od dzisiejszego. Umieli wtedy wymienić kilka podać, grać z klepki, wychodzić na pozycje. Teraz już zapomnieli?

Dzimi 01.10.2010 20:55

Fajnie komentatorzy C+ opieprzają wszystkich piłkarzy na boisku, śmiejąc się z tego jak co chwile partolą sytuacje i zachowują sie gorzej niż kopacze B-klasy.

leszekpw 01.10.2010 20:55

A jak mozna nie gwizdac na taka padake....no jasne moze ich jeszcze pochwalmy i podziekujmy...kurcze pamietam jak chodzilem co mecz jeszcze w II lidze gdy Wisełka grała....tam przynajmniej co mecz widać było zaangażowanie i zap...dol po boisku czego tu niestety nie ma

tomasz_19 01.10.2010 20:55

taka mała refleksja po tym meczu mi się nasuwa... Lech wygrywa w europejskich pucharach, a my męczymy się z drużyną, która nie potrafi wygrać od kilku spotkań... jesteśmy dziadami... :/

WiślakMyślenice 01.10.2010 20:56

Żenada. 0 ambicji. Nic im się nie chce.

To już nie jest kwestia niezrozumienia językowego. Wyjdź, wysuń się, na czystą, prostopadłą chyba by zakumali.

To są totalne braki w wyszkoleniu, kondycji.

Czuję się jakbym ten mecz dostał za pokutę u księdza pokroju Laskowika do oglądania...

E: jeszcze zawołajcie- chodźcie do nas i odśpiewajcie JJJ BG! Gwizdy w pełni zasłużone. Szmacą wiślacki trykot.

E2: 0 ambicji na trybunach. Brawo. Wiara odzyskana...

leszekpw 01.10.2010 20:57

o gdyby odgwizany niesłusznie spalony to powinno byc juz 0:1

krowczax 01.10.2010 20:58

Więcej emocji dostarczają zawody w dojeniu krów.

Acapelo 01.10.2010 20:59

Pozytywy?
Branco, Paljic i może Jirsak
negatywy? Zurawski Zurawski Zurawski Kowalski Bunoza Boukhari
no i... Maaskant

Zwitter 01.10.2010 21:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krowczax (Post 989637)
Więcej emocji dostarczają zawody w dojeniu krów.

Ostatnio przyglądałem się jak koledzy grali w szachy i się tak nie nudziłem jak przy tym meczu.

szczepanwislak 01.10.2010 21:01

ach no i cóż... kiepsko . Nie możemy wygrać od 4 spotkań.. trzeba walczyć o jak najwyższe cele poza mistrzostwem , bo z obecnym graniem to nie ma szans na majstra. Może w zimie coś lepszego kupimy.
Jest bardzo źle.. Co z tą Wisłą ??

Jazon 01.10.2010 21:01

Dno i wodorosty; i te miny looserów i nieudaczników - zero ambicji i walki - nie mogę już na nie patrzeć...
piłkarzyny od siedmiu boleści...

As 01.10.2010 21:01

Rozumiem ze Slask sie murowal ale nie wiem dlaczego az tak sie nastawilismy na wrzutki. 1000 razy wrzucali i 1000 glowek przegralismy.
Te po ziemi jeszcze jakie takie byly ale gorne pilki wogole byly bez sensu.

michi96d 01.10.2010 21:02

za bardzo statycznie zero ruchu bez piłki

już dzieciaki w szkółce Szymka wiedzą że należy się pokazać drugiemu do gry

mercury 01.10.2010 21:02

Ja do Maaskanta nic nie mam. Jak dla mnie to nie jest wina trenerów, że Wisła gra jak gra.. to jest wina zakupów, to jest brak ambicji piłkarzy.. nie ma kolektywu w tej drużynie, nie ma kto pociągnąć gry, nie ma kto krzyknąć, nie ma już Wielkiej Wisły. Choć dla mnie zawsze będzie WIELKA to jednak piłkarsko to już nie ta Wisła.. wciąż potrzebna jest wielka rewolucja.

leszekpw 01.10.2010 21:02

poprostu to zlepek obcokrajowcow pomieszanych z Polakami zupelnie nie czujacych ducha i nie majacych charakteru....niestety ale kazdy sobie cos tam usiluje grac...nie ma zgranej paki i tyle

Damian1241 01.10.2010 21:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Acapelo (Post 989638)
Pozytywy?
no i... Maaskant

sie przyczepaicie do zurawskiego gra tak samo zle jak cala druzyna niczym nie odstaje zeby byl jakis duzo gorszy gra tak samo jak wszyscy

robin hood 01.10.2010 21:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Acapelo (Post 989638)
Pozytywy?
no i... Maaskant

Nie ma pozytywów

cztery mecze bez wygranej od 2006 roku
jesteśmy 4 lata wstecz

Dziękuję Panie Cupiał za fantastyczną politykę Klubu

Kilkanaście lat temu przychodziłem na Wisłę chodziłem na mecze II ligi i niestety gra była lepsza i ambitniejsza. Przykre to bardzo

Ale jaka polityka taka gra i takie wyniki szkoda tylko że nikt nie ma odwagi powiedzieć wprost stać nas na środek tabeli i o to gramy

tofik 01.10.2010 21:03

Mecz jak mecz :foch:Na razie to bez emocji. Z ocenami trenera i piłkarzy poczekam do końca sezonu.
Będzie zima, jedni przyjdą inni odejdą. I zobaczymy.

For_FuN_ 01.10.2010 21:03

Wstyd, remis z ekipa, ktora przegrala 6 spotkan z rzedu :D? Wielkie brawa dla naszych pilkarzy za to niespotykane osiagniecie.

Druzyna jest rozbita. Brakuje wartosciowych pilkarzy, nowi w wiekszosci sa poprostu slabi, nie ma atmosfery. Ten sezon jest spisany na straty. Zobaczymy co sie wydarzy w zimie(bo jesli przyjda pilkarze tej klasy co teraz, to bedzie jeszcze gorzej)...czyli czekaja nas 2 lata budowy(pod warunkiem transferow, dobrych transferow).

CH. 01.10.2010 21:03

przyczyna remisu ? brak pomysłu, Wisła w ciągłym natarciu, chwilami akcja za akcją, ale przed polem karnym jakby hamulec i nie wiedzą co zrobić dalej, to się rzuca od kilku meczów, na zasadzie niby wszystko jest jak powinno, tak jak ze Śląskiem, przewaga olbrzymia ale nic z niej nie wynika, przed polem karnym nie wiedzą jak się zachować i dlatego też było z 50 wrzutek Wisły w tym meczu

michal 01.10.2010 21:04

ŻENADA w okręgówde lepiej grają niż Wisła a dzisiejszym meczu

marcin19876 01.10.2010 21:04

Zenada, kompromitacja po raz kolejny, az zal bylo na to patrzec:-(:-(:-(czy my walczymy o mistrza czy moze bedziemy sie bronic przed spadkiem?szczerze to my sie cofamy, zadnego postepu,Żurawski- koepletnie zawodzi,zaczynam sie zastanawiac czy Nasz Trener dotrwa do konca tej rundy bo to juz zaczyna byc gorzej niz zle.......

chris84 01.10.2010 21:06

No właśnie nie rewolucja tylko ewolucja. Rewolucja to jest teraz kiedy nowe jest 60% składu. I co?? Słabo.
Teraz trzeba powoli to budować bo dobrych zawodników mamy sporo.

robin hood 01.10.2010 21:06

Qwa dwa celne strzały MASAKRA jestesmy poniżej dna i poniżej metra mułu

Damian1241 01.10.2010 21:07

tyle wrzutek w jednym meczu to nie widzialem na ponad 40 dosrodkowan tylko jedne chyba skonczylo sie strzalem na bramke

Baala 01.10.2010 21:07

Wow wiedziałem że jesteśmy słabi, ale że aż tak to jestem zaskoczony. Śląsk dziś był dramatycznie słaby, jak nie znimi u siebie wygrywać, to ja nie wiem z kim. Naprawdę NĘDZA. Gwizdy jak najbardziej wskazane.

Elendil 01.10.2010 21:08

trzeba ściągnąć Kosę w zimie i liczyć, że Brożek będzie miał rundę konia.

FajQ 01.10.2010 21:08

Cytat:

Pozytywy?
no i... Maaskant
A co Maaskant zawinił ?Krzywo stał czy jak bo nie rozumiem co on ma do wyniku....

laxa 01.10.2010 21:09

nie chce kopać leżacego, ale my chyba gramy bez napastników. Żuraw i Brożek graja straszną padakę, a bez bramek można co najwyżej zremisować.

robin hood 01.10.2010 21:10

.................................. na zimno

1. Jedyne czym można tłumaczyć taka postawę to brak przygotowania kondycyjnego, brak siły brak szybkości, to wszystko powoduje problemy z wychodzeniem na pozycje pokazywaniem sie do gry. Oczywiście nie tłumaczy to do końca tego co oglądamy.

W pewnym stopniu jesteśmy winni tez my kibice.\

Wielokrotnie szlak mnie trafiał jak po podobnych meczach śpiewaliśmy nic sie nie stało może wtedy popełnilismy błąd może trzeba było kilka lat temu walnąć pięscią i jakoś zaprotestować a przynajmniej pokazać piłkarzom i działaczom że nie ma przyzwolenia na minimalizm niestety .... jestesmy tu gdzie jestesmy czyli w czarnej d......

Hudy 01.10.2010 21:11

Bardzo dobrze, że do Zakopanego jadą i niech tam sobie przez 2-3 dni poimprezują i scementują drużynę. Dać im dwie skrzynki wódki i może coś z tego będzie.

Sepsili 01.10.2010 21:11

Znowu się zaczyna to co zawsze " kibice sukcesu". Osobiscie jestem chory i nie bylem na meczu ale ogladalem go w TV.
Jakby Maaskant wygrywał wszystkie mecze to każdy by pisał jaki to super trener itd.
Kurde Ludzie dajcie mu czas. Co chłopak może zrobić przez taki krótki czas?
Będziemy go krytykować lub chwalić w rundzie wiosenniej.

WiślakMyślenice 01.10.2010 21:11

Wytłumaczcie mi jedno- nie mamy wysokich zawodników w składzie (poza Bunozą, który akurat powinien siedzieć w tyle), to po ch*j jak te bezmózgi biją te dośrodkowania (których nomen omen nie potrafią) ? Nie można starać się coraz lepiej i dłużej grać jak te 20 minut w Białymstoku?

Maaskant powinien wziąść, stanąć, wyjść z siebie i stanąć obok i solidnie opier*olić. Wskazany tekst z Reymana o dawaniu z siebie 100% i niedawny z historią pojedynku z deutschami we wszystkich językach świata, nawet afrikaans.

Cytat:

.................................. na zimno

1. Jedyne czym można tłumaczyć taka postawę to brak przygotowania kondycyjnego, brak siły brak szybkości, to wszystko powoduje problemy z wychodzeniem na pozycje pokazywaniem sie do gry. Oczywiście nie tłumaczy to do końca tego co oglądamy.

W pewnym stopniu jesteśmy winni tez my kibice.\

Wielokrotnie szlak mnie trafiał jak po podobnych meczach śpiewaliśmy nic sie nie stało może wtedy popełnilismy błąd może trzeba było kilka lat temu walnąć pięscią i jakoś zaprotestować a przynajmniej pokazać piłkarzom i działaczom że nie ma przyzwolenia na minimalizm niestety .... jestesmy tu gdzie jestesmy czyli w czarnej d......
Nie martw się. Frekwencja będzie coraz niższa (wyjątek zapewne Legia). Bywalcy trybuny G powinni dać wyraz naszego niezadowolenia. Oprawa ds. przypomnienia jakim klubem jest Wisła wskazana.

wiśnia 01.10.2010 21:11

Basałaj ćw**u kiedy zrozumiesz że bez zainwestowania w lepszych zawodników nic nie będzie? kiedy? doczekam się?

leszekpw 01.10.2010 21:12

Panie Cupiał czas chyba sprzedac interes...nie ma Pan ochoty powaznie zajac sie inwestycja w druzyne...sprzedaj Pan temu kto podoła temu zadaniu....bo jak narazie odcina Pan kupony od sławy!!!!

Baala 01.10.2010 21:13

Ależ ten Żurawski się brzydko starzeje, Sobol zresztą też żal patrzeć jak tak zasłużeni dla klubu piłkarze tak dogorywają do końca kariery.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:30.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl