![]() |
Cytat:
|
doping gks dzieci prowadzą
|
Jakbym był trenerem zabroniłbym Małeckiemu wykonywać stałych fragmentów.
|
Cytat:
|
Ale sie wynudziłem.
A mogłem sie uczyc haha :D |
Jakby nie pawełek to byśmy wygrali , ten gosc nigdy nie potrafi pomóc drużynie.
|
Kibice pierwsza klasa ;P Fajnie jakby Maly w nastepnym meczu gral od poczatku..
|
Niech te pseudograjki i pajace przestana niszczyc Wisle...
|
Fajnie jakby Mały nie dotykał piłki przy stałych fragmentach
A Jaga 1:0 po bramie.. Grosickiego |
I dalej psuł połowę piłek? Jedyny plus, że naprawde chcę mu się biegać i walczyć. Tyle, że nie przekłada się to zbytnio korzystnie na grę Wisełki
|
1:1... 3 mecze bez zwyciestwa 2 pkt... Brak zgrania i komunikacji tak sobie gre naszych kopaczy tlumaczę...
Mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej. |
Sorki za Bogusia. Jak się człowiek może pomylić
|
Cytat:
|
Ta nasza obrona to jest przejebana :lol: takie bramki z dupy to na podwórku sie rzadziej zdarzają.
Na jaki ch*j zmienił Cikosa na tego kolesia z bananem na głowie?! |
Cytat:
PS. Pawelek ----- Po raz pierwszy zaluje tego, ze bylo slychac 'kibicow' Wisly Bardzo sie ciesze ze Cleber dostal zoltko i w nastepnym nie zagra, niestety kolejny bardzo kiepski mecz. Branco dwa razy chrzani akcje bo musial sobie strzelic... eh |
7 pkt straty w 3 meczach, zejdźmy na ziemię środek tabeli to max na co stać gwiazdy krakowskiej piłki
|
Branco slaby, Chavez lepszy od Clebera, Zurawski slabizna.
|
ogladajac takie mecze czlowiek traci kilka lat zycia.....nie chce mi sie pisac o meczu ale to jest tragedia....
|
Żurawski w Wiśle powinien zniknąć tak samo jak Wichniarek w Lechu... Po prostu tragedia.
Gdyby w Wiśle nie grano tak samolubnie a bardziej kombinacyjnie to byśmy zwyciężyli na tym przebrzydkim stadionie. |
Masakra. Nasze grajki odżyły dopiero po karnym i gdy Bełchatów kończył w dziesiątkę. Remis, porażka, remis, porażka... Ile tak jeszcze?
|
Małecki chciał dziś pokazać, że umie strzelać, ale okazało się, że nie potrafi....po wejściu na boisko pokazał chyba 3 bezsensowne próby strzałów zamiast podać do lepiej ustawionych kolegów (Brożek, Żuraw)...a te dosrodkowania jego to totalne dno...
Poza tym nie potrafiliśmy po strzelonym karnym siasc na GKS, gryzc trawe i cos im strzelic. |
Cytat:
|
Cytat:
|
NIe mamy szans na Mistrzostwo w tym roku.
Nie widać żednej poprawy w grze. Bukhari gra chyba za znajomości z trenerem. Poza bramkowym podaniem nie pokazał nic. Wygląda jak kopia motoryczna Wojtka Łobodzińskiego. Nie biega, nie walczy, nie angażuje się w grę. Chavez i Cleber - ludzie pomyłek... Żurawski jest beznadziejny...nie wiem czemu gra w pierwszym składzie. Jedyny Paweł Brożek i Dragan Paljić prezentowali się dziś solidnie. Z każdym meczem gramy gorzej. |
Cytat:
|
Boukhari nie biega i sie nie angazuje w gre bo poprostu on nie ma sil...
|
Cytat:
|
Nie patrzcie na wyniki, tylko na to co gramy w obecnej chwili, a co gra przeciwnik. Bełchatów to zdyscyplinowana drużyna. Mądrze się bronili i nie pozwolili naszym praktycznie na nic. A my oczywiście słabo. Niepewnie w obronie i bez błysku w ataku. Może poza podaniem Boukhariego do Brożka.
Trudny teren, gdzie zawsze nam się grało ciężko l W obecnej formie remis można uznać za sukces. Apeluję, by nie srać żarem z powodu pozycji w tabeli czy kiepskich wyników. To jest normalne, bo nie ma jeszcze drużyny. I tak mamy szczęście, że gramy w tak słabej lidze :) Chociaż może w lepszej nikt by nie wyprzedał obrony w obawie przed kompromitacją i ost miejscem . |
Ważne że Bogusiowi się kasa zgadza po wyprzedazy. Reszta to ....
|
Cytat:
|
komentarz do tego meczu ..lepiej nic nie mówić ...nie wiem co się dzieje z Wisłą ale ten mecz pokazał w jakiej jesteśmy jeszcze dupie ...
|
Cytat:
|
Wynik lepszy niż gra. Na 12 możliwych punktów Maskant zdobył 5. Marnie to wygląda.
|
[QUOTE=mic;986866]Ty sie lecz :shock: Powaznie mowie.
PS. Pawelek ----- Po raz pierwszy zaluje tego, ze bylo slychac 'kibicow' Wisly/QUOTE] Sam sie lecz skoro żałujesz tego ze był słychac naszyk kibiców ! |
Cytat:
jak ktoś jest słaby motorycznie, to się z nim pracuje aż dojdzie do formy, a nie wstawia za "nazwisko" do pierwszego składu. |
Tak liczcie punkty facetowi, który nawet nie przygotowywał tej drużyny. Patologia ....a.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Fakty są bolesne - trzeci z rzędu mecz bez wygranej - a w sumie zdobytych punktów nawet mniej niż liczba rozegranych spotkań ligowych - środek jak nic to góra na chwilę obecną. Basałaj gdzie ten twój tajny plan budowy zespołu i marketingu.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl