Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Robert Maaskant byłym trenerem Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7560)

CH. 21.08.2010 11:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maklo9 (Post 965702)
ciesza sie czy sa zasmuceni ?

na razie z 5 postow (widac ze kibice z ow forum nie korzystaja zbytnio)

jedni w szoku, drudzy z mieszanymi uczuciami, ze uciekl z tonacego statku, ale ze to rozumieja,bo nie mial on skladu do grania (chodzi prawdopodobnie o te problemy finansowe, wyprzedaz i rozwalenie zespolu), i ze mogl stawiac na mlodziez, a tego nie robil, ogolem lekkie rozczarowanie i niesmak

Sartre 21.08.2010 11:37

Koleś przez dwa lata prowadził NAC Breda, holenderskiego średniaka z dużymi problemami finansowymi, którego udało mu się wprowadzić do LE. Dwa lata - nie pół roku, nie rok i do widzenia po nieudanym sezonie, tylko dwa lata i pewnie prowadziłby dalej (nie wiem dlaczego odszedł z Bredy, ale pewnie Wisła mu zapewniła taką samą a pewniejszą kasę, poza tym Wisła to w Polsce większa instytucja, niż Breda w Holandii, co by nie mówić o różnicy między Eredivise a Ekstraklasą). Już samo to świadczy, że człowiekiem z przypadku on nie jest. Pewnie spory udział w jego zatrudnieniu miał też Valckx, i dobrze, będzie im się dobrze współpracowało.

Gość ma papiery na bycie najbardziej solidnym trenerem w naszej lidze. Po Simeone bym tak nie płakał (jego karierę trenerską znam z Wikipedii, która mówi mi, że uwalił River Plate, ale za to potem uwalił San Lorenzo), Jimenez był raczej poza zasięgiem, uważam że baaaaaaaardzo fajnie trafiliście. Szkoda tylko, że nie w czerwcu, no ale co ja tam będę płakał nad złymi decyzjami Basałaja i Ciupała, lepiej dla nas ;)

labtec 21.08.2010 11:37

ja też jestem nastawiony pozytywnie, ale boje się, że Cupiałowi puszczą nerwy załóżmy po 5-6 meczach bez zwycięstwa ( a jest to możliwe, w końcu trener musi poznać w jakim ustawieniu gramy najlepiej, kogo wypieprzyć itd ) i boje się, że wywali trenera na zbity pysk :-/

sessegnon 21.08.2010 11:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez satori (Post 965707)
ciekawe czy dowiemy sie za ile bedzie pracowac ten trener. Podejrzewam ze za stawke srednia przecietnego trenera typu Kasperczak itd... przeraza mnie w Wisle ten minimalizm... ten kurewski minimalizm w transferach we wszystkim... Z takim podejsciem nie da sie osiagac sukcesow.

Jak to się nie da? Czy BATE to bogatszy klub od Wisły?.Śmiem wątpić.Czy u nich piłkarze zarabiają więcej niż w Polsce.Nie, może nawet 2 razy mniej.A mimo tego klub po raz kolejny będzie grał w fazie grupowej.Trzeci rok pod rząd!!!
Największy problem to rozpieszczanie piłkarzy sumami na jakie nie zasługują.Kolejny powód to lenistwo, ale to mam nadzieję już się niedługo zmieni, wraz z przyjściem nowego trenera.

Nie trzeba wielkich pieniędzy do sukcesu.Trzeba tylko chęci piłkarzy!

PanPlamka 21.08.2010 11:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sartre (Post 965725)
Koleś przez dwa lata prowadził NAC Breda, holenderskiego średniaka z dużymi problemami finansowymi, którego udało mu się wprowadzić do LE. Dwa lata - nie pół roku, nie rok i do widzenia po nieudanym sezonie, tylko dwa lata i pewnie prowadziłby dalej (nie wiem dlaczego odszedł z Bredy, ale pewnie Wisła mu zapewniła taką samą a pewniejszą kasę, poza tym Wisła to w Polsce większa instytucja, niż Breda w Holandii, co by nie mówić o różnicy między Eredivise a Ekstraklasą). Już samo to świadczy, że człowiekiem z przypadku on nie jest. Pewnie spory udział w jego zatrudnieniu miał też Valckx, i dobrze, będzie im się dobrze współpracowało.

Gość ma papiery na bycie najbardziej solidnym trenerem w naszej lidze. Po Simeone bym tak nie płakał (jego karierę trenerską znam z Wikipedii, która mówi mi, że uwalił River Plate, ale za to potem uwalił San Lorenzo), Jimenez był raczej poza zasięgiem, uważam że baaaaaaaardzo fajnie trafiliście. Szkoda tylko, że nie w czerwcu, no ale co ja tam będę płakał nad złymi decyzjami Basałaja i Ciupała, lepiej dla nas ;)

Legionista chwali wybor trenera Wisly? Wezmy lepiej Licke! ;-)

Cytat:

Jak to się nie da? Czy BATE to bogatszy klub od Wisły?.Śmiem wątpić.Czy u nich piłkarze zarabiają więcej niż w Polsce.Nie, może nawet 2 razy mniej.A mimo tego klub po raz kolejny będzie grał w fazie grupowej.Trzeci rok pod rząd!!!
Z BATE to jest tez troche tak, ze Bialorus kontroluje jedyna sluszna partia i jedyny sluszny prezydent. Juz to w Polsce przerabialismy - tez bylismy biedni jak myszy koscielne i zamknieci na swiat. Jak grali wtedy nasi pilkarze nie trzeba chyba wspominac. W zamordzyzmie kazda szansa wybicia sie na zachod to jak wygrana na loterii.

Cytat:

Już widzę jak nasze gwiazdeczki lecą z płaczem do p.Cupiała treningi są za ciężkie, są dwa razy dziennie my chcemy raz!! zwolnić go :P A tak serio mam nadzieję, że poukłada co trzeba pozbędzie się szrotu,sprowadzi kilku porządnych chcących grać w futbol piłkarzy i nareszcie zagramy w LM i odzyskamy Mistrzostwo :) Dać mu czas!! i nie zwalniać po skargach pseudo gwiazd!
No wlasnie zastanawia mnie jak skonstruowany jest kontrakt z Holendrem tj. ile ma czasu na prowadzenie druzyny zanim milosciwie nam panujacy postanowi obrac inny kierunek.

brylant17 21.08.2010 11:41

Już widzę jak nasze gwiazdeczki lecą z płaczem do p.Cupiała treningi są za ciężkie, są dwa razy dziennie my chcemy raz!! zwolnić go :P A tak serio mam nadzieję, że poukłada co trzeba pozbędzie się szrotu,sprowadzi kilku porządnych chcących grać w futbol piłkarzy i nareszcie zagramy w LM i odzyskamy Mistrzostwo :) Dać mu czas!! i nie zwalniać po skargach pseudo gwiazd!

Sartre 21.08.2010 11:42

Cytat:

Legionista chwali wybor trenera Wisly? Wezmy lepiej Licke! ;-)
Od wiślackiego kryzysu, roztrzęsionych piłkarzy, braku taktyki, złych transferów i kompromitacji w meczu z Legią wolę Wisłę groźną, niebezpieczną, z mocnym trenerem, zgranym składem, dobrą taktyką - i dopiero wtedy kompromitacja w meczu z Legią;D

lukas63 21.08.2010 11:43

Cytat:

..wolałbym Simeone nie mówiąc o Jeminezie....
Pani przedszkolanka każe iść już leżakować ...

PanPlamka 21.08.2010 11:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sartre (Post 965730)
Od wiślackiego kryzysu, roztrzęsionych piłkarzy, braku taktyki, złych transferów i kompromitacji w meczu z Legią wolę Wisłę groźną, niebezpieczną, z mocnym trenerem, zgranym składem, dobrą taktyką - i dopiero wtedy kompromitacja w meczu z Legią;D

Ja tez wole lige z dominujaca Wisla i Legia (w tej kolejnosci). Wiecej Lecha-mistrza nie zdzierze!

For_FuN_ 21.08.2010 11:45

Szkoda, tego sie wlasnie obawialem. Kolejna marionetka...gosciu gdziekolwiek by nie pracowal kompromitowal sie. Czyli sezon kompletnie spisany na straty. Nie dosc, ze zespol jest slaby kadrowo, to dostaje slabego trenera...nic dobrego z tego nie wyjdzie. Facet, ktory wszedzie(wedle wislakrakow.com) ponosil porazke, nagle nie stanie sie drugim Mourinho. Fatalna wiadomosc.

Wojtas 21.08.2010 11:48

Zauwazmy jeszcze ze gosc przychodzi z poukladanej i prosfesjonalnej pilki ,gdzie mlodzy pilkarz to nie 23 latek "ogrywajacy" sie ,tylko w pelni uksztaltowany zawodnik.
W Polsce istnieja pewnie kurioza i dobrze ze przyszedl ktos kto ma na to wszytsko zupelnie inne widzenie.

Musimy odejsc naj najszerszym lukeim polska mysl szkoleniowa Skorz,Zielinskcich ,Probierzy i inny wynalazkow
jesli w koncu mamy dzialac profejonalnie to zatrudnienie fachowca na dry sportowego z Holandii i trenerem to dobry ruch.

mt_kielce 21.08.2010 11:48

Ludzie ogarnijcie się, to co wolelibyście polskiego trenera co zajął 8 czy 10 miejsce w poprzednim sezonie? Może Marek Bajor? :> Naczytaliście się nowinek o Jimenezie czy Simeone i poprzewracało Wam się w głowach.

Pablooo 21.08.2010 11:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 965736)
Szkoda, tego sie wlasnie obawialem. Kolejna marionetka...gosciu gdziekolwiek by nie pracowal kompromitowal sie. Czyli sezon kompletnie spisany na straty. Nie dosc, ze zespol jest slaby kadrowo, to dostaje slabego trenera...nic dobrego z tego nie wyjdzie. Facet, ktory wszedzie(wedle wislakrakow.com) ponosil porazke, nagle nie stanie sie drugim Mourinho. Fatalna wiadomosc.

Solidne problemy ze zrozumieniem tekstu czytanego masz.

daeclan 21.08.2010 11:52

Facet czarodziejem nie jest, ale wygląda na solidnego trenera. Problem w tym, czy Wisła nie oczekuje od niego czarodziejskich sztuczek, które za jednym dotknięciem rozwiążą wszystkie problemy i zaniedbania przedsezonowe. Gość przejmuje zespół w trakcie sezonu, który przypomina budowę stadiony, co chwilę ktoś nanosi poprawki. Posklejać to aby miało to ręce i nogi (kopacze z Ameryki Płd, Bałkanów i nasze gwiazdy) to jednak wyzwanie, i trudno tu za przykład powoływać się na Real czy Inter, bo to inna para kaloszy. Należy mieć nadzieję że rozsądek zwycięży i włodarze Wisły obdarzą faceta długoterminowym kredytem zaufania, a nie jak to bywa zwykle.

PanPlamka 21.08.2010 11:52

Kolejne komentarz na forum NAC: "To bardzo dobry uklad. Trener zamienil sie w male dziecko placzac,e ze ojciec staje mu na drodze, a matka nie ma pieniedzy na luksusowe zabawki ktore zaspokoja dziecko."

W kontekscie Wisly brzmi to coraz gorzej, bo w to, ze ktos sciagnie mu pod Wawel nowe zabawki raczej nie wierze

Uran235 21.08.2010 11:55

Mnie CV tego gościa nie przekonuje. W zasadzie nic nie osiągnął, tułał się po klubach zawieszonych między eredivisie i zapleczem holenderskiej ekstraklasy. Wygląda bardziej na figuranta zarządzonego przez dyrektora sportowego albo "wariant ekonomiczny". O jego warsztacie pracy trudno się wypowiadać, pewne natomiast jest, że facet na starcie nie ma wyrobionego autorytetu. Przyszedł do nas taki holenderski Probierz. Jeśli będzie chciał wyrobić sobie posłuch w szatni, to będzie musiał sam na niego zapracować. Biorąc pod uwagę specyfikę naszej szatni i barierę językową- będzie mu cholernie ciężko.

ChG 21.08.2010 11:56

A może to znaczy, że miał ambicje, chciał "coś" zrobić z tej drużyny i sprowadzić dobrych zawodników?

Syn Kangura z 1984 21.08.2010 11:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PanPlamka (Post 965743)
Kolejne komentarz na forum NAC: "To bardzo dobry uklad. Trener zamienil sie w male dziecko placzac,e ze ojciec staje mu na drodze, a matka nie ma pieniedzy na luksusowe zabawki ktore zaspokoja dziecko."

W kontekscie Wisly brzmi to coraz gorzej, bo w to, ze ktos sciagnie mu pod Wawel nowe zabawki raczej nie wierze

Myślisz że on nie wie do jakiego bagna się pakuje? Nie wierzę że podczas negocjacji nie padła kwestia pieniędzy na transfery... no chyba że nie padła i właśnie dlatego go zatrudnili. Zobaczymy w zimie... :-)

brylant17 21.08.2010 11:58

Skorża przychodząc do nas też był skazywany na porażkę i też nie miał Wielkich sukcesów dajmy mu szansę i czas!!

maklo9 21.08.2010 11:59

Cytat:

a moze nasze pilkarzyki to w porownaniu do tych zawodnikow co tam mial to 2 klasy wyzej, w koncu breda to nie jest ajax czy psv ze kupuje pilkarzy za grube miliony ? A poza tym piszecie ze regres formy druzyny w porownaniu z tym 3 miejscem w poprzednim sezonie. A moze mu druzyne wyprzedali tak jak kiedys kasperczakowi (uche, kosowski) i nie mial kim grac ?

For_FuN_ 21.08.2010 11:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablooo (Post 965741)
Solidne problemy ze zrozumieniem tekstu czytanego masz.

W 2001 spadek z ligi, W 2002 zwolniony po pol roku z innego klubu. W 2005 przedostatnie miejsce w nastepnym klubie i zwolnienie. W 2006r. spadek z nastepnym klubem. Potem brak awansu z kolejnym ekipami z drugiej ligi(i przypuszczam dlatego byl zwalniany). W sezonie 2008/2009 przejal NAC, ktore rok wczesniej zajelo 3 miejsce, a on doczlapal sie do 8, a w 2009/2010 bylo jeszcze gorzej. Jak dla mnie, to sa same kleski. Gosc nigdzie nie zagrzal miejsca i to nie bez przyczyny.

Zatrudnienie kogos takiego, oznacza ze w klubie nie bedzie najprawdopodobniej zadnych wzmocnien(bo taki trener nie mogl sobie tego zagwarantowac). Nie bedzie tez szerokiego i profesjonalnego sztabu trenerskiego(a takiego zapewne zadal Jimenez). Trener z "nazwiskiem"(jest naprawde kilku, ktorych mozna bylo sprowadzic do Polski), to gwarant rozwoju...trener bez nazwiska(bez zadnych sukcesow, bez renomy na rynku europejskim), to stanie w miejscu.

bearex 21.08.2010 12:01

Cytat:

A Petrescu co zrobił na konferencji jak mu zawodników nie chcieli kupić?

A teraz większość Petrescu z pocałowaniem w rękę by wzięła.

to tylko świadczy o tym że ma ambicję, wie że potrzebne są zmiany i chce żeby klub był jeszcze silniejszy

qchar90 21.08.2010 12:01

....a mać nikomu sie nie dogodzi,
kto by nie przyszedl i tak bedzie zle, zle, zle i ....a jeszcze raz zle

daniel123 21.08.2010 12:01

ale chociaz Nas nie oklamali,mowiac ze to ktos inny niz nazwiska padajace w mediach.,a tak na powaznie jestem zalamany,rozumiem nie prowadzil Ajaxu czy PSV tylko zdecydowanie mniejsze i słabsze kluby,ale nie wydaje mi sie by byl to trener ktory wezmie Naszych za pysk i kaze zapier.,bardziej typ Bakero,i za rok nastepne rozczarowania w pucharach,choc nie wiem,rozczarowanie bylo w zeszlym roku,w tym,za rok to juz bedzie cos normalnego,ale z checia poczekam na jakis wywiad z Nim,w ktorym powie jak prowadzi druzyny ,taktyke itp,dla mnie 'no name':)

PanPlamka 21.08.2010 12:02

Ale ja go nie krytykuje tylko przytaczam to co mowia o nim kibice NAC.

palladynTS 21.08.2010 12:02

Ludzie ogarnijcie się nieco co poniektórzy!To najlepszy z wyborów jakiego mógł dokonać prezes Basałaj!
Nie mówi Wam nic,że na obecne możliwości finansowe to naprawdę strzał w 10?
Kim był Petrescu jak do nas przychodził?
Świetnym onegdaj piłkarzem.I tyle.Jego cv na kolana nie rzucało,także jestem spokojny o pracę holenderskiego duetu.
A tak na marginesie.Zobaczycie już w dzisiejszym meczu że nagle Boguski umie przyjąć piłkę,Brożkom się będzie chciało a Małecki przestanie wymachiwać łapami.
Efekt nowej miotły.Ot po prostu.Wszyscy mają carte blanche ,coby zastanowić się nad sobą i nad dalszym rozwojem.Leniom i leserom się podziękuje i tyle.Krótka piłka.
Brawo Basałaj!

lysy9055 21.08.2010 12:03

Coś czuję, że wyjdzie to na dobre Wiśle. Trener z Holandii, bardzo dobry wybór, dajmy mu czasu, troszkę zaufania. Każdy zna holenderski styl gry, czekam na holenderską Wisłę :D

63.5 Kg 21.08.2010 12:04

Grupowy lament to mi sie podoba...:rotfl:

szprotson 21.08.2010 12:04

Jako wierny kibic, daje pół roku kredytu zaufania do prezesa, trenera i dopiero potemt będe oceniał jego prace. Po za tym, mam go za osobe inteligentną, wiec pisanie o tym czy rozmawiali z trenerem o pieniadzach czy temu podobne, to paranoja.

Skoro szukali, skoro rozmawiali to znaczy ze mieli wybór i dla klubu powinni wybrać najlepszą opcje. I uważam że tak zrobili, no chyba że prezes jest samobójcą i robi Wiśle na złość.Basałaj mówił ze prowadził wielogodzinne rozmowy. Czemu tutaj tylu czarnowidzów czemu?

Większość z Was tylko krytykuje i narzeka. Dajcież im ....a kredyt zaufania i potem ocenicie prace. (wchodzicie na forum Bredy, gdzie jakis glupi małolat mogł napisać komentarz, a znając życie, napewno jakiś "kibic' na forum NAC sie zarejestrował i robi z was/nas idiotów, tak jak to było z Jimenezem i blogiem.

Poczekajmy z opiniami i wyrokami dla Maskaanta jakiś czas. Przypomnijcie sobie co było jak przychodził Dan Petrescu i jakie były opinie. Zamiast pisać post o tym jak słabego mamy nowego trenera, idzcie sie poopalać.

matizaq 21.08.2010 12:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maklo9 (Post 965755)
a moze nasze pilkarzyki to w porownaniu do tych zawodnikow co tam mial to 2 klasy wyzej, ?

:rotfl::rotfl::rotfl:

Amoah, Kolkka, Lurling, Leonardo, Snoyl:
Rzeczywiście mogą naszym buty czyścić:D

Ja jak zawsze jestem optymistycznie nastawiony. Mam nadzieje ,że wyjebie pół drużyny odrazu i zacznie przebudowę bo z tymi grajkami to nawet słynny Jose nic nie zrobi.....

Orrin 21.08.2010 12:07

Odnosze wrazenie ze niektorzy dali sie poniesc fantazji i widzieli na stanowisku Wisly Jimeneza albo nie wiem sam kogo i nagle jak te barany przed zarznieciem zaczynaja beczec bo okazalo sie ze trenerem zostal holender ktory nawet nie byl wymieniany w gronie potencjalnych kandydatow. To takie polskie zjechac kogos przed tym jak zaczal prace tylko dlatego ze ktos chce dac upust swojej frustracji ze to nie ich 'faworyt' zostal trenerem Wisly. Wszystkim malkontentom i frustratom stanowcze nie. Jak macie pisac takie bzdury to zrobice sobie przerwe, maly spacer moze troche swiezego powietrza przywroci Wam troche zdrowego rozsadku.

PanPlamka 21.08.2010 12:07

Co do opini kibicow o Maaskancie to trzeba tez pamietac, ze po odejsciu Petrescu opinie rowniez byly malo pochelbne. "Bo zachowuje sie jak male dziecko i placze, ze sedziowie zli, ze pilkarze nie trenuja tak jak powinni" - jak pozniej potoczyla sie jego kariera nie trzeba dodawac.

fpskora 21.08.2010 12:07

Ale fajnie, mamy nowego trenera :) Zamiast biadolić, trzymajmy za niego kciuki. Bo doprawdy na naszym podwórku lepszego nie znajdziemy, a obce podwórka są dużo ciekawsze same w sobie, żeby ich rezydenci tłumnie na Reymonta walili. Tak sobie też myślę, że jeśli mieliby wybulić nie wiadomo ile na Jimeneza, a wyniki tenże miałby możliwości zbliżone do Maaskanta, to ja już wolę, aby zaoszczędzone pieniądze przeznaczono na wzmocnienia. Maaskant ma doskonałą okazję do wyrobienia sobie u nas nazwiska. Osobiście dużą nadzieję wiążę z nowym dyrektorem sportowym - oby chwycił za rogi tego byka, jakim jest prowadzenie Wisełki od strony sportowej (szkolenie, transfery, baza). Będzie dobrze. Naprawdę, będzie dobrze. To, co możemy nowemu trenerowi ofiarować w powitalnym prezencie (miast chleba i soli) to jest optymizm.

Będzie dobrze :)

maklo9 21.08.2010 12:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matizaq (Post 965768)
:rotfl::rotfl::rotfl:

Amoah, Kolkka, Lurling, Leonardo, Snoyl:
Rzeczywiście mogą naszym buty czyścić:D

Ja jak zawsze jestem optymistycznie nastawiony. Mam nadzieje ,że wyjebie pół drużyny odrazu i zacznie przebudowę bo z tymi grajkami to nawet słynny Jose nic nie zrobi.....

druzyna ma jedynastu grajkow a wymieniles tylko 4,a kto wie moze wyzej wymienieni przyjda do nas razem z trenerem ?

JOSE 841 21.08.2010 12:11

ludzie nie wiem czego sie czepiacie Dana jako trenera przed przyjściem Do Wisły też nikt nie znał ale wszyscy go poznali i polubili za ostre trenignigi i jego zaangażowanie w prace z drużyną i chociaż go za wcześnie skreślono co udowodnił z Unireą w LM to był chyba pierwszymi jednym z lepszych co prawda mało znanym zagranicznym trenerem w Wiśle (jak i w całej polskiej ekstraklasie) który starał sie wprowadzić metody i angielskiej premiership(ostatnio w wywiadzie wspomniał swym stylu i gry i metodach wzorowanych na tych z prosto z Angli) mało tego Dan udowodnił że warto zatrudniać mało znanych trenerów z piłkarską przeszłością(kolejny przykładto Bakero) więc proponuje dać czas nowemu trenerowi który będzie chciał zapewne wykorzystać swe doświadczenie metody treningowe i styl z ligi Holenderskie (grał w dwóch dobrych ligach szkockiej gdzie jego zespół grał z Rangersami Celtickiem i Dundee Uniteda Motherwell zalicza sie do wielkiej 4ki w lidze szkockiej oraz grał w lidze Holenderskiej gdzie grał w jednej w lidze z Ajaxem PSV AZ więc prawdopodobne że będzie chciał wykorzystać doświadczenie z którejś z tych lig) j i mam nadzieje że choć pod względem trenigów i zaangażowaniem Holender będzie przypomnał Dana czas pokaże co będzie dalej z apół roku będzie można go oceniać na razie co nie śkreslam go ani nie oceniam póki co czekam na konferencje prasową gdzie przedstawi swoją wizje i styl gry drużyny i jakie zmiany w prowadzi do sztabu szkoleniowego

For_FuN_ 21.08.2010 12:11

Petrescu zaczynal swoja kariere trenerska, a Maaskant jest juz w tym zawodzie kilkanascie lat...

Widze, ze niektore osoby wola zeby przeklamywac rzeczywistosc. Jak sprowadzano w tym okienku pilkarski szrot nie cieszylem sie, jak ci "eksperci", ale trzezwo ocenialem dokonania tych kopaczy(bo pilkarzami w wiekszosci ich nazwac nie mozna). Teraz tez racjonalnie patrze na osiagniecia(a wlasciwie ich brak) tego trenera. Mam mowic, ze jest super, skoro tak nie jest? Juz raz ci "eksperci" doznali szoku, kiedy okazalo sie, ze Bunoza, Cikos i Paljic nie potrafia grac w pilke. Teraz pewnie bedzie "szok", kiedy ten trener bedzie wygladal rownie slabo, jak Kulawik ;).

P.S - Sama Wisla pisala o Jimenezie na facebook'u...

Tasio1906 21.08.2010 12:11

Jak ktoś z zarządu czytał to forum to miał niezły ubaw... Jimenez, Larsson, Simeone, Orsi, Labbadia i wiele innych nazwisk. Maaskant nie pojawił się bodaj ani razu. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pierwszy cel postawiony przed tym szkoleniowcem to powinno być zdobycie Pucharu Polski w tym sezonie, realnie patrząc na mistrzostwo nie mamy szans.

grzesiek632 21.08.2010 12:12

Was chyba wszystkich tu plączących po.......iło w główki.
Powieście się ....a albo potnijcie.. bo jakiś Jimenez nie przyszedł.

To daj jeden z drugim tyle pieniędzy Wiśle żeby była ja stać na zatrudnienie drogich trenerów.. a nie tylko potraficie ryczeć na forum. Banda żerujących hien.

Najlepiej wszystko krytykować.. stadion zły, transfery zle trener zły wszystko chujowe..

bez odbioru.

nicolas 21.08.2010 12:12

Pragnę, aby trener Bahr nie zajmował się już pracą z piłkarzami. Chciałbym całego holenderskiego sztabu szkoleniowego.

Dasqez 21.08.2010 12:13

O ile kibice są w stanie i zapewne dadzą spory kredyt zaufania, bo nie od razu Kraków zbudowano, to taki nasz wspaniały zarząd lubi sobie ponarzekać i powybrzydzać po kilku porażkach, dlatego mam nadzieję, że ta opcja 2-letniego kontraktu zostanie wypełniona, a wyniki z czasem powinny przyjść.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:35.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl