![]() |
Ha ha, Paljic! 1:0
|
jeeeeeeeeee
|
Nie da się oglądać tej kopaniny...
|
Brawo Pajlic.
Sredniak z 2 bundesligi ktory potrafi celnie kopnac pilke to i tak poziom nieosiagalny dla wielu naszych ligowcow. |
Ale gol Pajlicia:lol:
Mielcarz puścił Cabaja. Bronimy wyniku, panowie:D |
Palijić jea:D
|
to chyba gol z dedykacją dla wolfygo i marcusa
|
Cytat:
Strzelić na 2:0 i kontrolować spokojnie mecz. |
Przód do wymiany. Rios? Żuraw? Oni w ogóle coś wnoszą do gry?
|
Brawo Dragan :)
Jak strzeliliśmy bramkę to powinno być dobrze. |
Widzew za bardzo spięty, mogli prowadzić, a przegrywają, no i najgorsze, że nie grają własnej piłki tylko się motają niepotrzebnie.
Mam nadzieję, że będzie jak w Kielcach - zły początek i szczęśliwy koniec. Hej, Widzew gol!:) |
No widzicie - w naszej lidze, żeby strzelać gole wystarczy umieć celnie strzelać. Nie ważne, czy jest to słaby strzał w bramkarza, wystarczy, że jest celny.
|
Uwielbiam te pierwsze mecze po zatrudnieniu nowego trenera, kiedy naszym gwiazdkom nagle chce sie biegac.
|
Misie Wisłą podoba ,jest agresywna odbiera piłkę na stronię Widzewa ( w taki sposób strzelili gola).
Miejmy nadzieję że z meczu na mecz bd coraz lepiej :D |
Bramka po odbiorze Riosa:]
|
Cytat:
Wisła dzisiaj naprawde dobrze sie prezentuje , może brak im składnych akcji , ale nie odpuszczają i to jest najwazniejsze , jeśli strzelimy na 2-0 to można byc spokojnym o wynik |
Nie grają ładnie a w końcu zaczeli biegać. Zapierd*lają jak nigdy w ostatnich miesiącach
|
A ja widze calkiem inna Wisle niz w Chorzowie - tu przynajmniej walcza - naprawde chce im sie biegac i to jest dla mnie wazne - ze nie przechodza obojetnie obok meczu jak to czasem bywalo.
|
Cytat:
nowy trener na trybunach:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
Wilk bardzo agresywnie gra...
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
tu chodzi o wolfy'ego;p |
Wystarczy, że panienki trochę pobiegają i proszę... da się! ....a czy to tak wiele?!
|
Rios jak dla mnie gra dobrze ale moze PAwel moglby wejsc za Zurawia, Rios jest naprawde ok tylko brak mu jeszcze zrozumienia z kolegami
|
Rios ma kartkę i zmieniłbym go za Pawła. Powiedzmy, że zrobił już swoje.
Chociaż może lepiej Żurawia zdjąć, bo nic zupełnie nie pokazał. |
czyli da się ?
nagle chłopocki przypomnieli sobie jak się biega? ogólnie na +... Żuraw where are you? |
No, gra jest brzydka, ale pierwszy raz w tym sezonie widze walkę na boisku na całego. Efekt nowej miotły? Rios dobrze gra, nie ma podań to co ma zrobić? Po jego odbiorze padła bramka,a Paljić pokazał jak się strzela.
|
Da się bo nasi się wystraszyli nowego trenera :lol: Jak tam grał Milan? nie mogłem obejrzeć pierwszej połowy musiałem wyjść...
|
Mecz w porządku, jak na to co pokazywali poprzednio. Najbardziej doceniam Wilka, bardzo mi sie podoba jak ten gosc zapieprza, nie ma odpuszczania, ostra gra i dobry odbior.
|
Cytat:
|
Na boisku niezła wojna i to głównie dzięki sędziemu bo na to pozwala. Bardzo mi się podoba Wilk - kurde taki zadziora, że szok :D
|
do kasacji
|
Milan bez interwencij
|
Jeszcze żeby zadziora Wilk oprócz fauli kopnął z sensem piłkę...
|
Ta ....a... Rios słaby... A kto odebrał piłkę tuż przed golem? Niektórym to się całkiem w dupach poprzewracało...
Dobrze że Wiślacy w końcu walczą. Jak się biega więcej niż zwykle, to i efekty są :) |
Najwazniejsze jest to ze jest zaangazowanie i chce im sie biegac. Bardzo dobra gra drugiej lini Jirsak Wilk Paljic i Maly naprawde dobrze. Swietnie tez Cikos choc czase znow glupie straty ale fajna gra w ofensywie .Slabiutko za to Zuraw:/
|
Powiedzmy sobie szczerze, nie gramy za dobrego futbolu, pięknych akcji nie ma wcale. Ale walczymy. Naprawde widać że chłopaki walczą, a to jak widać wystarcza żeby zdominować Widzew (który jak widać chłopcem do bicia nie jest). Oby tak dalej.
Co do podniet Paljica to bez jaj panowie. Gość mimo tej bramki gra słabo i to że strzelił (a raczej Mielcarz puścił) nie powoduje że możemy go uznać trafiony transfer. PS. Żeby nie było że uważam już Paljica za szrot i do odstrzału. Ja dalej nie wiem jak go ocenić i daje mu jeszcze troche czasu. Cytat:
|
Środek pola bez Sobola! Nie wiem może to zbieg okoliczności ale środek wygląda bez Radka dużo lepiej. Byłem od kilku spotkań za tym żeby usiadł na ławce i narazie to się opłaciło. Wilk dobrze się usawia i też jest waleczny więc dawać mu szansę na grę.
|
Akcji zbyt wielu nie ma, ale kontrolujemy grę i cały czas gramy w okolicach pola karnego Widzewa, nieźle.
|
Jirsak do wymiany beznadzejny jest ten typ..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl