![]() |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.greenzone1.info/channel4.html Tu jest luzik, zero zwiech, płynnie. |
Zgadzam sie z opinia, że dopóki Wisłą będą rządzić Brożkowie, to będziemy w d... Już bratersko skasowali dwie "setki". Brawo dla Kirma, zawsze wierzyłemw tego chłopa.
|
Cytat:
|
Może później RIOS wejdzie za Pi. Brożka. A Wilk za Rado albo Sobola.
A Kirmowi widać że najbardziej sie chce. Odżył po zmianie trenera. Ale jak myślą że wygraną z Arką odkupią grzechy Karabachu to sie mylą. Żeby ten wstyd odkupić to rok dobrej gry nie pomoże. |
a Pawełek już zaczyna SHOW.....
|
Z niczego ta bramka, fart trochę. Ale to już nas nie powinno dziwić. W końcu to PL ekstraklasa.
Fajnie, że Kiro asystę ma i Mały gola .Kumple teraz :) |
za dużo swobody po stronie Cikosa mają..
|
Cytat:
|
Arka nas przycisnęła teraz trochę. Niedobrze...
|
Kirm mu dogral, Piotrek zle przyjal na klate ta pilke, odskoczyla i zaczal machac lapami w kierunku Andraza.
Teraz przed chwila podanie Maleckiego do Kirma, mimo tego ze nieudane, Majstersztyk. Malecki bylby swietnym srodkowym ofensywnym pomocnikiem. Typowy wolny elektron. |
Po jednej nieudanej akcji widać że chyba Pa Brożek z Kirmem mało sie lubią.
|
ale te balony Małego to mnie do pasji doprowadzają..
|
Jak dla mnie faulu tam nie było. Zwykła walka...
|
Cytat:
|
nie było faulu, powinno być 2-0
|
dobry strzal Rado:)
|
brawo Rado , o to chodzi!
|
I co narzekacze na Rado? Najpierw róg wywalczył, teraz ładny strzał i kolejny róg.
|
i jeszcze ten strzał. a przed chwilą przyjęcie z klejem w nodze. zupełnie bez strachu i szacunku dla rywala. szacun :)
|
Tu nie chodzi o brak ambicji. Zobaczyłem mecz z Karabachem jeszcze raz na spokojnie, oglądam dzisiejszy mecz i piłkarze jak walczą tak walczą. Po prostu gdy im nie idzie, wygląda to tak jak by nie walczyli, jak by im się niechciało grać.
A gra taka sobie. Ważne że są sytuacje, dobrze gra Rado, słabo obrona. |
Małek się popisał po raz kolejny... Bramkarz nie łapie piłki, a ten gamoń gwiżdże faul, który tylko on widział chyba...
|
PAWEŁEK ! ! :D:D:D:D:D:D:lol:
|
Pawełek tradycyjnie ma klej w rękawicach
|
O mały włos o piłka przeszłaby między nogami Pawełka :D
|
Czekam niecierpliwie na wejscie Riosa. Ciekawy jestem tego zawodnika.
|
Obrońcy Wisły też zaczęli sezon Ekstraklasy... :lol:
|
Gdzie teraz był Cikos?
|
Milan błagam wejdź !! bo ja zaraz zawału dostanę :P
|
Diaza to nie skomentuję bo się mało nie zabił na tej piłce
|
koniec 1 polowy
|
1 połowa nienajgorsza ale powinno być przynajmniej 2-0, mam nadzieje, że po przerwie wejdzie Rios
|
To teraz mamy 15 minut na modlitwy by Rios wszedł :P
|
koniec.. TRAGEDIA MECZ Panowie, powiedzmy to sobie szczerze TRAGEDIA, Wisla absolutnie nie prowadzi gry z Arką jako gospodarz.. to mowi samo za siebie..
Pochwaliłbym CIKOSA. Czekam na wejscie RIOSA.. |
Rado niestety nie daje rady. Jeszcze nie ten poziom niestety. Strzał ładny ale ogólnie unika gry, w środku go ogrywają jak chcą.
Kirm udowodnia że grać w piłkę potrafi, pytanie czemu nie gra tak zawsze? Reszta ani in plus, ani in minus się nie zaznaczyli. Mecz jak na razie bez historii. |
Najgorzej chyba Piotr Brożek gra. A Paweł jakiegoś oświecenia dostał bo BIEGA!
Przy tej drużynie takie małe rzeczy trzeba dostrzegać i doceniać! :) |
jezu ale kopanina:lol:
|
zwróćcie uwagę na jeden fakt, w polu gra 50% (nie wliczam pozycji bramkarza) chłopaków którzy wyszli z grup młodzieżowych naszego klubu.
|
Po 1 połowie... na plus Rado, Małecki Kirm Cikos ....na 0 Obrona... Ale słabo Sobolewski, Brożki...i Pawełek brawo za interwencje ale widać że to nasz stary dobry Pawełek...
|
oczywiscie tak jak mowilem Kirm najlepszy choc raz mogl podac
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl