![]() |
Jabulani na treningu
Cytat:
Cytat:
Myślę, że przy obecnej obronie, w dodatku grając ta piłką... możemy być pewni, że nasi zachowają czyste konto z tyłu. |
Cytat:
piłka według naukowców zachowuje się dziwnie przy prędkości powyżej 70 km/h , ale jest idealna do kombinacyjnej gry po ziemi a to własnie z tym może mieć najwieksze problemy nasza niezgrana obrona |
Oczywiście, że ironia.
Strach się bać. Doszło do tego, że obawiamy się Litwinów... |
Zaraz napiszecie, że nasze szanse maleją bo trawa będzie za mało zielona.
Piłka jest taka sama dla obu drużyn. Jeśli zagramy swoje to Litwinów powieziemy niezależnie od tego czy będziemy grać Jabulani czy szmacianką z supermarketu. |
Taka sama?
http://www.youtube.com/watch?v=oQPyl2B62C0 |
Nie wiem co za debil wpadł na tak fantastyczny pomysł, że mimo iż piłka była wiele razy krytykowana przez niezliczoną ilość graczy na mundialu w RPA FIFA (bo zapewne to oni) dają tą piłkę do gry o europejskie puchary.
Co nie zmienia faktu, że piłka jest taka sama dla obu drużyn i nie może być mowy, że komuś pomoże a innym zaszkodzi. |
Mecz z Litwinami na otwartym POLSACIE!!!!!
Sprawdźcie program na czwartek!!! |
Cytat:
|
Naet reklamowali przed F1 :)
|
Cytat:
Nie mogę patrzeć na te gęby :evil: |
Najlepsi komentatorzy są w Canal Plus
|
Mam nadzieje ze jednak Przemek Pelka bedzie komentowal.
This ===> http://www.youtube.com/watch?v=ozZL6az0fck |
Cytat:
Jeśli tak to najlepszy jest (L)askowski. |
Cytat:
Cytat:
|
Marcin Feddek lub Przemek Pelka oni moim zdaniem są najlepsi z Polsatu
|
Cytat:
|
Feddek to komentator żużla.Czasami prowadzi też studio przed meczami LE
Pełka to najlepszy komentator w Polsacie.Komentuje piłkę nożną, ręczną i przede wszystkim hokej(tam nie ma sobie równych). |
Laskowski nie jest kibicem Legii... co kolega sugerował.
|
Nie wiem czy to ktoś zauważył, ale tak w ramach ciekawostki:
FC Šiauliai - Wisła Kraków 15 lipca, 20:00 Sūduva Marijampolė - SK Rapid Wiedeń 15 lipca, 20:15 Tauras Tauragė - APÓEL Nikozja 15 lipca, 17:00 - mecz w Kownie Także w jeden dzień 3 mecze na Litwie :-) |
A myslisz dalczego @unnamed ostatnio pisał że bedą ultrasi z Wiednia i Cypru??
|
Ehh ale ten czas szybko zlecial,jeszcze nie tak dawno była Levadia ,teraz czas na to slynne "odkupienie win" tylko 2 ludzi za to odpowiedzialnych pracuje juz gdzie indziej....
No coz ,dzis mamy juz inne nastawienie,ja sobie tak mysle ze moze to i dobrze,trzeba na dzis dzien uzmyslowic sobie jak slaba jest Polska pilka ,by potem upadek znow nie bolał az tak... przed meczem same niewiadome ,najgorsza wydaje sie byc niestety obrona,ale to juz inny temat . szanse sa pół na pół ,...powalczymy.... |
Cytat:
|
Cytat:
|
FC Šiauliai - Wisła Kraków 15 lipca, czwartek, godz. 20.00
|
hahahaa, reklama wyglada jak tłumaczenie ewentualnej wtopy :D
'Litwini są w tej chwili w pełni sezonu, a dla Wisły będą to pierwsze mecze po BARDZO CIĘŻKIM okresie przygotowawyczm.' |
mam nadzieje, że nasi wyjda z pelna determinacja, strzela 3 gole
i beda grac dwie rowne polowy, a nie jedna lepsza, druga slaba licze na Zurawskiego i Sobola ze pociagna druzyne |
Cytat:
co do meczu trudno cokolwiek napisac... sparingi duzo do myslenia nie daja.. ciezko bedzie to na pewno, szkoda ze rewanz nie na Reymonta bo o wynik bylbym spokojny.. pozostaje czekac :) |
No a co miał powiedzieć? Nic mnie interesuje jak tylko zwycięstwo Wisełki,będzie ciężko ale wierzę w wygraną i awans do 3 rundy :P
|
Przynajmniej kibic Wisły wie już jak czytać nazwę Litwińskiego klubu :lol:
Myślę, że remis na wyjeździe i wygrana u siebie jest wielce prawdopodobna. |
|
Cytat:
Mam nadzieje na wielki powrót Żurawia i powrót Brożka... do wysokiej formy. |
Cytat:
|
Miejmy nadzieje , że nasi Grajkowie wreszcie pokażą na co ich stać :) !!!
Optymistycznie obstawiam 3:1 dla Wisełki ... Wszyscy którzy jadą do Szawle ! Ubieramy się na CZERWONO i bierzemy ze sobą Szaliki :D PS - To tak w ramach przypomnienia :) |
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7464 ...
Temat o Meczu : FC Šiauliai - Wisła Kraków ! Transmisja z Meczu : Czwartek (15.07.2010) Godzina 20:00 ! http://www.youtube.com/watch?v=MXSbtTmfkHQ |
Wielkiego meczu bym się nie spodziewał zważywszy na piknikowego rywala i równie piknikową temperaturę. Liczę na pewne zwycięstwo i i rozstrzygnięcie losów dwumeczu już w czwartek. Mam nadzieję, że Żuraw i Brożek pokarzą na co ich stać.
|
Cytat:
Mam już trochę dość tego miauczenia o braku transferów. Dobrze by było gdyby chłopaki pojechali ich wysoko, może to co poniektórym choć na chwile nie pozwoliło by jęczeć jak to niedobrze jest w Wiśle. :P |
kursy wg bah:
FK Siauliai - Wisła 4.30-3.65-1.65 Czyli wcale bitym faworytem nie jestesmy. |
a ja się spodziewam że będzie łatwo i przyjemnie,rywal zapewne już dobrze rozpracowany,do tego jabulani świetna piłka do szybkiej gry po ziemi,rewanż u Nas to już tylko będzie formalność,Kasperczak bedzie chcial udowodnic ze on to nie Skorza i zespol przygotowac do gry potrafi zarowno fizycznie jak i taktycznie
|
Mam nadzieje, że jak dostaną w dupę to nie będą się tłumaczyć, że Jabulani "być nie dobra":rotfl:
|
Widzę, że zaczyna się pajacowanie, dokładnie jak rok temu o tej samej porze.
Jestem ostrożnym optymistą, marne szanse żebyśmy już po tym meczu wiedzieli kto awansował. Oby tylko nasi coś strzelili. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl