Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [19 kolejka] Wisła Kraków-Arka Gdynia, Piątek 5 marca godz. 20.00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7034)

WiślakMyślenice 05.03.2010 20:51

Jeszcze qrwa najeżdżajcie na Marcelo. Obrońce, który strzelił tyle bramek dla Wisły. Żal mi się robi jak czytam niektóre wpisy. Byle zawodnik z zagranicznej ligi gra w ****ę lepiej niż gwiazda z Polski. Jedno słowo: D N O. To słowo obrazuje polską piłkę.

someonewisp 05.03.2010 20:51

Nie wiem jak wy ale ja sie w sercu raduje na mysl ze za pare dni przeczytam rano w gazecie ze Skorza zostal pogoniony z Wiselki - Niech ta lamaga przestanie hanbic nasz klub!

massoud 05.03.2010 20:52

Takie mamy szczeście, że piłkarze, którymi się interesujemy, albo ich testujemy, ale nie przechodzą do Wisły, z czasem stają się naszymi katami. Lewandowski, Nowak a teraz czekam tylko co ten Bożok wymyśli

madziar 05.03.2010 20:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 864337)
To juz nie pierwszy blad Marcelo w tym sezonie. Pod koniec roku popelnial zdecydowanie wiecej bledow, niz Jop(dyletanci niestety przypisywali kiksy temu drugiemu, mimo ze powtorki pokazywaly co innego :D).

Szkoda, trzeba bedzie sie nameczyc.

P.S - Jak mozna obwiniac bramkarza w sytuacji sam na sam :D?!

tak zdejmijmy marcelo i wpuscmy jopa o tak... a moze jopa jako napastnika przeciez to wspanialy wirtuoz pilkarski;p

korzychxp 05.03.2010 20:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 864346)
Jeszcze qrwa najeżdżajcie na Marcelo. Obrońce, który strzelił tyle bramek dla Wisły. Żal mi się robi jak czytam niektóre wpisy. Byle zawodnik z zagranicznej ligi gra w ****ę lepiej niż gwiazda z Polski. Jedno słowo: D N O. To słowo obrazuje polską piłkę.

hahah, a mamy go chwalic za to ? krytykujemy za to co zrobił, należy sie mu. za zasługi DAWNE nie mozna ciagle chwalic.

MacieqLeo 05.03.2010 20:54

pierwszy raz równolegle z oglądaniem meczu odświeżam ten temat na forum co pare minut i żałuje , że to zrobiłem bo niektórzy takie brednie piszą że nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać; wszystkim tym klaunom radzę żeby ze zwalnianiem trenera i bluzganiem na zawodników radze by zaczekali do końca meczu

palon 05.03.2010 20:54

Co Wy pi...cie? Golem dzieli się Marcelo z Pawełkiem.... masakra

Ogryzek 05.03.2010 20:54

Marcelo znowu zawalił bramkę! Czarna rozpacz - myślałem że Jop nie gra, a tu Marcelo go dzielnie zastępuje!

luke1906 05.03.2010 20:55

Ależ jesteśmy chujowi, żal na to patrzeć...
Mają 45 minut na pokazanie, że mają jaja.

someonewisp 05.03.2010 20:56

@MacieqLeo
Zobaczymy co bedziesz mowil po meczu ...

aadrian321 05.03.2010 20:56

Frajerstwo wstyd Wisle przynosza i niechodzi o wynik bo mozna przegrac ale ZERO AMBICJI

AS82 05.03.2010 20:56

Teraz czekamy na wpier*ol od Lecha,Legii i Cracovii ,co z taka gra jak teraz jest bardzo realne

kot 05.03.2010 20:56

Niezależnie od wyniku końcowego tego meczu, muszę powiedzieć, że Bogusław Cupiał musi .......nąć ręką w stól Wiślacki, bo bez potężnego wstrząsu, gra Wisły osiągnie dno moralne i piłkarskie.

Zwitter 05.03.2010 20:56

Panowie, przestańcie ku**a pier***ić, będziecie narzekać po meczu jeżeli się wynik nie zmieni. A ja mam nadzieje i wierze, że się zmieni i ten mecz wygramy.

Co nie zmnienia faktu, że w pierwszej połowie graliśmy niesamowity piach, i to z Arką :(

Proximus 05.03.2010 20:56

5 kobiet gra 2 razy bardziej walecznie niż 11 facetów...

coś tu jest kur*a nie tak!!!

matizaq 05.03.2010 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez someonewisp (Post 864347)
Nie wiem jak wy ale ja sie w sercu raduje na mysl ze za pare dni przeczytam rano w gazecie ze Skorza zostal pogoniony z Wiselki - Niech ta lamaga przestanie hanbic nasz klub!

Zabijacie mnie takimi tekstami ......Pan Skorża faktycznie hańbi nasz klub - 2 mistrzostwa praktycznie bez żadnych wzmocnień , zdziesiątkowanym składem. Może nie gramy rewelacyjnie ,ale przynajmniej gramy a Arka wybija po prostu piłki na oślep. Czasem się tak zdarza- jeden błąd i nawet najwięksi frajerzy zdobywają bramkę. Wierzę ,że sie podniesiemy , tak jak z Ruchem ! Do boju Wisełka !

WiślakMyślenice 05.03.2010 20:58

To Marcelo nie może popełnic błędu i Pawełek a reszta co, nietykalna? ^^

Żuczek 05.03.2010 20:58

Przecież na to się nawet patrzeć nie da. Nie zauważyłem żadnego zawodnika, któremu by się chciało grać...

Grisza1 05.03.2010 20:58

Zobaczcie, jak teraz graja, a jak bede grac kolo 70 - 80 minuty, gdyby sie taki wynik utrzymywal tfu tfu Teraz spacerowe tempo...Czemu nie moga grac z pelnym zangazowaniem calego meczu?

Mamba 05.03.2010 20:58

Rozumiem, że jest ogólne wqrw*** itp. ale niektórzy walą takie wpisy, że sie zastanawiam czy przypadkiem Arce nie kibicują... Wszelkie lole, qrews*** minki proponuje w dupę sobie wsadzić!!!

63.5 Kg 05.03.2010 20:58

Profesor Marcelo...

Prawda jest taka ze naszym gwiazdorzynom sie w dupach popzrewracalo.
Marcelo wielki profesor czul sie az tak pewny ze osmieszy goscia ze osmieszyl sam siebie.
I przwda jest taka ze plyniemy mecz z takimi cieciami ze az zal sie robi ...

Zenada...

willow 05.03.2010 20:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez korzychxp (Post 864350)
hahah, a mamy go chwalic za to ? krytykujemy za to co zrobił, należy sie mu. za zasługi DAWNE nie mozna ciagle chwalic.

Jakbyśmy strzelili w pierwszej połowie ze 3 bramki, to nawet błąd Marcelo nie byłby taki straszny.
Czekam na komentarze koyoota i oldpary. Jak tam Panowie, dzisiaj również widzicie europejską myśl taktyczną Skorży?

Przepraszam, że jestem złośliwy, ale ile jeszcze takich meczów Wam potrzeba, żeby Wam klapki z oczu zeszły?

Maciuś 05.03.2010 20:59

No to teraz polski Benitez pewnie wpusci Ba.

Genio 05.03.2010 20:59

żaden Marcelo tylko Sobolewski, i to nawet nie raz, a już dwukrotnie nie potrafił przyjąć piłki lecącej na nogę, co doprowadziło dwa razy do groźnej kontry, wystarczyła jedna i przegrywamy

Dean 05.03.2010 20:59

Nie zwalać winy na Pawełka ! On nie nauczył się wybijać piłki - swoją drogą, ale przy bramce 100% winy Marcelo. :/

For_FuN_ 05.03.2010 20:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez madziar (Post 864349)
tak zdejmijmy marcelo i wpuscmy jopa o tak... a moze jopa jako napastnika przeciez to wspanialy wirtuoz pilkarski;p

Ogladales wogole mecze Wisly w tym sezonie? Marcelo popelnil conajmniej kilka bledow bramkowych i takie sa fakty. Licze na trzezwa ocene sytuacji.

Dzisiaj fatalnie Sobolewski, Diaz jest zupelnie osamotniony w srodku pola. Poraz kolejny widzimy rowniez, dlaczego Alvarez nie zrobil kariery w Serie A...chlopak nie ma zupelnie dosrodkowania, a ogladalem wszystko spotkania w tym sezonie i nie bylo chocby jednego przyzwoitego.

WISŁA 1906 NH 05.03.2010 21:00

Niech wreszcie Skorża coś z nimi zrobi bo nawet po głupich okrzykach słysze że się z nimi pi.erdoli :/ słychać tylko : gramy gramy, taaaaak taaaaak i brawo brawo jak któryś poda celnie piłke do kolegi ustawionego 5 metrów dalej...

Licze że w szatni padną ostre słowa i w drugiej połowie coś ruszy bo niewyobrażam sobie straty punktów w tym meczu... Jedzeimy z nimi !!!!!!!!

arth_ur 05.03.2010 21:00

Zespół bez formy, cóż poradzić. Modlić się o remis.

maksinho 05.03.2010 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 864369)
No to teraz polski Benitez pewnie wpusci Ba.

Ba nie ma w kadrze meczowej - jakiś uraz ma.

<3 Wisla Kraków 05.03.2010 21:01

Nasze gwiazdy,niech w końcu obudzą sie z zimowego snu i niech zaczną grać porzadna piłke.. Jak narazie jest słabo aż przykre..
Mam cichą nadzieje,ze 3pkt pójda do nas,choć wiem ze cięzko będzie..
pzdr.

Kibic_1906 05.03.2010 21:02

Nie chodzi o to że Skorża hańbi klub , tylko o to że gra Wisły się COFA w rozwoju pod jego skrzydłami - jak 2 sezony temu graliśmy pięknie , skrzydłami tak teraz klepiemy trawe!
Nie moge patrzeć na Diaza - WON!!!
Ruch bije Arke w Gdyni 3-0 a my przegrywamy!Oni nie mają jaj - taka prawda!Walczy Sobol , próbuje Kirm a reszta???Pawełek znowu się zachowuje jakby się stuknął o słupek , Marcelo zawalił wszystkie 2 bramki w tym roku , Boguski katastrofa , Pietia dno , Diaz - K(*^%^##*$*@&*(!!!!

Jest godzina 21 a ja już zasypiałem przed telewizorem.... TEGO SIĘ NIE DA OGLĄDAĆ!!!Czołokopy i tyle!!

HEJ WISŁA KOSZ!!!!!!!!!!!!!!!!

krzywy 05.03.2010 21:02

**** tam wy.......ić Skorże w kolejce już czekają bobo, liczka, radolski Kulawik, Moskal, Motyka...

podszywacz 05.03.2010 21:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez someonewisp (Post 864347)

Ochłoń, wsadź głowę pod zimną wodę, zrób przebieżkę wokół bloku, zapal sobie. Inwektywów sobie oszczędź.

PrzemyślABG 05.03.2010 21:02

Dla mnie osobiscie i pewnie dla Was też to jest SKANDAL !
jedyna nadzieja że te grajki co biegają z Białą Gwiazdą na sercu kapną się że są na boisku do piłki nożnej o wymiarach ok 100 na 50 metrów i pokażą pazur jak w pamiętnym meczu derbowym (0-1)4-1

Gwiaździsty 05.03.2010 21:02

3 miesiące przygotowań i jak zwykle Maciuś nie trafił z formą. Zespół dramatycznie nieprzygotowany do rundy. Nawet z broniącą się przed spadkiem Arką przegrywamy. Totalna niemoc, kopanina, parodia futbolu. W tej albo przyszłej kolejce zmiana lidera.

masterlag 05.03.2010 21:02

Piłka nożna to gra zespołowa. Wina jest całego zespołu w tym, że przegrywamy 1-0. Tyle.

airborne4009 05.03.2010 21:02

Gra jest ok, pressing ok, ale k**** goli nie nuczyli ich strzelac?! Franek wroc i pokaz gwiazdkom co to znaczy snajper. Marcelo obciaza glownie ta bramka, jak to p*****a to juz nie mam slow,a Zlotousty out!! Pawelek zrobil co mogl, wiec nie najezdzajcie tak na niego.

ksych 05.03.2010 21:02

gol Tshibamby do pobrania

Markus 05.03.2010 21:03

Przerażający jest poziom tego meczu, koszmarny obraz gry Wisły. Niechlujstwo aż kipi w każdym zagraniu, lekceważenie rywali i własnych obowiązków kuje w oczy, tragedia. Oni w ogóle nie biegają, nie walczą, nie są myślami na boisku.

Ciężko to oglądać i komentować. Wstyd mi, że tak gra moja drużyna i tak nieprofesjonalnie wyglądają nasi zawodnicy i ich podejście do zawodu.

barteqTS 05.03.2010 21:04

W tym sezonie jak co roku bijemy się o Ligę Mistrzów. Tylko czy zdobędziemy mistrzostwo? Póki co zapowiada się walka o puchary..

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl