Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [13 Kolejka] Wisła Kraków - Legia Warszawa, 6 listopada, piątek godz. 20:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6504)

tajfun 06.11.2009 21:01

Jaki trener taka drużyna, z całym szacunkiem dla Pana Skorży... Drużyna nie ma jaj Łobo ja widzi Choto odstawia nogę i się przewraca... Bez pomysłu, bez elastyczności, piła w górę i afera... poziom ligi jest gorszy od podwórkowej... A nasza drużyna to Mistrz Polski Słabeuszów... Z każdym cieniasem wygrywają, a jak już jest ktoś kto tylko groźnie brzmi choćby w mediach... to mamy to co teraz...

Stavanger 06.11.2009 21:01

Maciej Skorża ma teraz efekty grania Jopem na obronie. Czarno widzę drugą połowę, raczej remis i to wymęczony.

Gin 06.11.2009 21:01

Do cholery jak mozna grac diazem i Mauro w srodku a do tego skrzydła nie funkcjonuja to nie dziwota ze akcji niestworzylismy . Jirsak za Mauro , potem Guła za Diaza i jedziemy ****a

Adrian_Suvalkai 06.11.2009 21:01

Co było napisane na fladze tam ze Shrekiem?

FajQ 06.11.2009 21:01

Ja na Diaza już patrzeć nie mogę.Liczyłem jego 10 podań 9 strat.Brożek o piłkę się potyka przyjęcie szwankuje, gdyby lepiej uderzył byłaby bramka a nie słupek.Szkoda bo Paweł bez formy wyraźnie.Ale Diaza to nic nie usprawiedliwia bo gra taką h**nie że mi żygać chce.

szczepanwislak 06.11.2009 21:02

Panowi żenada , żenada , jeszcze raz żenada...

AS82 06.11.2009 21:02

Cantoro pewnie zejdzie bo dostal zolta kartke. Ciezko bedzie bo Legia sie nastawi na kontry . Znowu przepierdalamy z najwiekszymi rywalami ,oby po przerwei bylp lepiej

rafalek 06.11.2009 21:02

Przepraszam, a co zawalił Jop? Bramkę zawalili Piotrek Brożek do spółki z Marcelo i Pawełkiem. Jop nie miał nic do powiedzenia.

Maciuś 06.11.2009 21:02

Minelo pol roku od meczow z Levadia Tallin, kompletnie nie ma zadnej poprawy w naszej grze od tamtego czasu.

jaszczur90 06.11.2009 21:03

Cupiał to ma szczęście.. co przyjedzie do Sosnowca ( trzeci mecz ogląda - przedtem Levadia i Polonia Bytom ), to Wisła przy nim traci pierwsza bramkę... :D Jeśli to mają być derby Polski to , śmiechu warte.. obie drużyny słabe, jedna od drugiej słabsza....

wierny 06.11.2009 21:03

Co wy chcecie od Jopa? Przecież gość nic nie zawalił. Porażka to gra Diaza-chyba trzy straty zaliczył gdzie po 2 poszyły akcje Legii. Niestety to co gra Małecki jest straszne. Dla przykładu powinien wejść za niego Pepe.

Adrian_Suvalkai 06.11.2009 21:03

Jedziecie po Diazie jak po szmacie, ale jedyną akcję podbramkową wyprowadził on.

thechris 06.11.2009 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 813121)
Takiego gówna w wykonaniu Wisły nie widziałem od lat;/

Ja nigdy takiego g...a nie widziałem. W latach 90' przed Cupiałem graliśmy lepsze z Legią niż dziś.

Markus 06.11.2009 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fran23 (Post 813116)
Wisła przebiła samą siebie,gra gorzej niż z Levadią.Przypomina mi to spotkanie Wisła-Groclin (0:4).

Zgadzam się. Dobrze to określił Giza w przerwie - "kopanina". Tyle, że nie "taka mała", a ogromna.

Nie ma ataku, napastnicy nie wspólpracują, w ogole nie grają "w tym samym tempie", nie ma podań, ruchu, pomysłu. Wszędzie.

Jest tylko chaos i straty. A to w jaki sposób Brożek skiksował po podaniu Kirma - miastrzostwo świata.

Znów Cupiał na trybunach i znów gra koszmarna. Chcą mu coś pokazać? Udowodnić? Grają przeciwko niemu?

DAVE 06.11.2009 21:04

Niestety pierwsza połowka to żenada...

Jak widać dziś, jeśli Mistrzostwo zdobywamy wygrywając rutynowo z ogórkami, plumkając troszkiewprzódledwowtył mecze z jednym/dwoma rywalami z którymi da się grac w piłke, a nie w kopanie w ścianę, to potem to w pucharach czkawką sie to niestety odbija...

Może pan trener Skorża w końcu wygra zdecydowanie jakis mecz z głównym rywalem o mistrzostwo...? Bo na razie to lipa w CV...

Do przerwy nuda i nuda dwa i nuda trzy....

skeba 06.11.2009 21:04

Mecz słaby - Miałem obawy przed spotkaniem - Trudniejszy przeciwnik i już schody.
Mamy to szczęście, że z gorszymi wygrywamy, ale co nam to da. Przyjdzie czas na puchary i nas Omonia Nicozja pokona i to zdecydowanie.

Crusi 06.11.2009 21:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adrian_Suvalkai (Post 813134)
Jedziecie po Diazie jak po szmacie, ale jedyną akcję podbramkową wyprowadził on.

3 wyprowadzil, jedna dla nas, dwie dla Legii :)

tofik 06.11.2009 21:05

Takie wnioski po 1 połowie:
- Brożek musi się ogarnąć, bo drewniak z niego niesamowity. Czy on w tej rundzie choć raz dobrze przyjął piłkę pod bramką ? Podobno kontuzje kolana czasami zmieniają całe ustawienie stopy. Fakt, nigdy nie był orłem techniki, ale to co teraz prezentuje to farsa.

- Zero ruchu z przodu. jedyny, który ma pojęcie o grze innej niż na alibi to w tej drużynie Kirm, Jirsak, no i Diaz.
Chociaż ten ostatni to pinokio w wersji black, surowy technicznie. W pierwszej połowie 1 dobre podanie do przodu, 2 odbiory 6 strat. Miodzio.

qchar90 06.11.2009 21:05

poziom meczu bardzo słaby.
obie drużyny słabo grają.
mam nadzieje ze w drugiej połowie coś pojdzie do przodu.
cos czuje ze bedzie 1:1 i Ćwielong strzeli.
3 mecz oglada Bogusław Cupiał i znow pierwsi tracimy gola, dwa razy wyrównywał Ćwielong to pewnie teraz zas wyrowna ;D

krkgiba 06.11.2009 21:05

aż żal was czytać Panowie (i Panie), tylko narzekać potraficie.

pozdro

szczepanwislak 06.11.2009 21:06

Panowie żenada , jeszcze raz żenada... brak mi słów do naszej gry.. nie ma co się łudzić, dziś polegniemy, to pewne

Marszałek 06.11.2009 21:06

Pierwszy raz spotkali się kopacze z Krakowa,chyba tak bo mniej więcej tak to wygląda. Legia gra dojrzalej, klepa,pierwsza piłka czasami im wyjdzie. Jesteśmy słabiutko przygotowani do sezonu. Dobrze,że Legia nie gra w 9 bo byłoby już z 2-0. Skorża to slaby trener, ale co to zmieni pisanie o tym skoro jesteśmy na niego skazani. Może lepiej sobie tego nie uświadamiać. Brak siły,witalności,pomysłu. Zdumiewające,że jesteśmy liderem. Jakoś na skok jakościowy w drugiej połowie nie licze specjalnie,ot przejdą koło meczu.

A co do Małeckiego. od dawna było wiadomo,że brylować to on może ale z Lechią lub Piastem ewentualnie Odrą. Ktoś lepszy chłopa nie ma. Gdzie to on ma iść do WHU?No to trzeba go puścić:)

medyk 06.11.2009 21:06

Małecki przestał by chodzic z głową w chmurach a zaczal wreszcie zapierdalac..

Denethor 06.11.2009 21:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 813103)
Po przerwie okaże się czy kopacze mają jaja.
Trener nie ma, ale to było wiadomo już wcześniej.

Liczę na ciągły atak.

Jak ostatnio powiedziałem, że P. Skorża nie ma jaj, to zostałem ostro skrytykowany (włączając wiadomości na PW). Więc, Stary lepiej uważaj, co piszesz, bo Cię zjedzą "specjaliści i fachowcy" od piłki nożnej ;)
Powiem krótko. "Zapakowały" nas "poznańskie słowiki" i to samo zrobi Jaś Urban ze swoimi chłopcami.
Wisła jest po prostu słaba i do tego ma spiętego trenera teoretyka na dorobku.
A tu niestety (lub "stety") pasowałoby, co po niektórym gwiazdkom podpiąc pewne części ciała do akumulatora, żeby zaczęli w końcu grac !!
Chciałbym się mylic, ale coś mi się wydaje, że po "Słowikach" znów będziemy mieli 3 punkty w plecy...

anthony09 06.11.2009 21:07

W I połowie widać było znaczące braki w wyszkoleniu technicznym naszych graczy skrzydłowych ;/
Przycisnęła ich legia z boku i nie potrafi Łobodziński ani Kirm przejść legionistów. Oni bazują tylko na szybkości a niestety Legia potragii dobrze się ustawić, zagęszczać i nasi skrzygłowi Ch*ja grają!! Kirm 400 tys. Euro a gra gorzej niż moja babka na podwórku !

blank_screen 06.11.2009 21:07

powinnismy teraz zaryzykowac i na boisko w drugiej polowce musza wejsc Jirsak i Gargula, za kogo to chyba nie musze pisac... skrzydla znowu nie istnieja.. mysle ze z levadia mielismy wiecej sytuacji niz teraz, wiec nawet jest gorzej niz bylo....dramat

FajQ 06.11.2009 21:07

Cytat:

jedziecie po Diazie jak po szmacie, ale jedyną akcję podbramkową wyprowadził on.
To właśnie to jedno celne podanie na 10 które liczyłem:lol:

Najgorsze jest to że jest zero ruchu na boisku każdy liczy na każdego.

Peroslaw88 06.11.2009 21:08

Najgorsze jest to, że Skorża ciągle krzyczy "walczymy itp". Piłkarze tego nie wiedzą, tylko on musi im mówić. Chyba każdy się zgodzi, że Skorża to badziewiasty motywator. W Wiśle powinien być trener z jajami (typu Smuda). Brożek nie może zwalić takiej patelni z 3 metrów...

Denethor 06.11.2009 21:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krkgiba (Post 813144)
aż żal was czytać Panowie (i Panie), tylko narzekać potraficie.

pozdro

To nie czytaj. Przymusu nie ma...

Evil_ 06.11.2009 21:08

Co macie do Jopa? Jak na razie gra poprawnie w tym meczu.

Skoro Skorża tak defensywnie ustawił środek pola, to chyba powinniśmy grać skrzydłami - w tym włączać się powinni Alvarez i Piotr Brożek - a dotychczas mieliśmy jedno dośrodkowanie Alvareza.

A Kirm powinien wziąć się do roboty ...

rozarian 06.11.2009 21:08

Takiego składu się właśnie po Skorży spodziewałem.Jest niereformowalny...w wieku 37 lat.

szczepanwislak 06.11.2009 21:08

ku... gramy jak w B klasie !

PhantomRanger 06.11.2009 21:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 813142)
Takie wnioski po 1 połowie:
- Brożek musi się ogarnąć, bo drewniak z niego niesamowity. Czy on w tej rundzie choć raz dobrze przyjął piłkę pod bramką ? Podobno kontuzje kolana czasami zmieniają całe ustawienie stopy. Fakt, nigdy nie był orłem techniki, ale to co teraz prezentuje to farsa.

- Zero ruchu z przodu. jedyny, który ma pojęcie o grze innej niż na alibi to w tej drużynie Kirm, Jirsak, no i Diaz.
Chociaż ten ostatni to pinokio w wersji black, surowy technicznie. W pierwszej połowie 1 dobre podanie do przodu, 2 odbiory 6 strat. Miodzio.

Widać ciągle ma żal, że nie został sprzedany. Nie wierze, że przez pół roku nie potrafi się wyleczyć kolana tak aby móc przyjmować piłki i aby nie odskakiwały.

blank_screen 06.11.2009 21:10

zimno jest, to powinni zap... szczegolnie Diaz i Cantoro...a tu taki zonk

anthony09 06.11.2009 21:10

Trzeba Jirsaka od 46min. ! Trudno będzie teraz z Legią bo ona traci mało goli ale musi wejść Jirsak, później w 50 Guła a od 60 Cwielong

Adrian_Suvalkai 06.11.2009 21:10

Wasilewski na stadionie.

HEDu 06.11.2009 21:10

trzeba włączyć Ćwielonga i Jirsaka, pozniej może Gargułe. Padaka jak w reprezentacji za czasów Leo :> defensywa rlz.

thechris 06.11.2009 21:11

Nie no... nie oszukujmy się. legia jest słaba ale i tak dzisiaj o klasę lepsza od nas. My w tym meczu nie mamy nic do powiedzenia. Jeśli Legia tego jakimś cudem nie wygra, to na własne życzenie.

Adrian_Suvalkai 06.11.2009 21:11

Ty chcesz Gargułe teraz wprowadzić? On co najwyżej może wejść na 15-20 minut. Przy tej kopaninie oni go tam sklepią że go już do końca sezonu nie zobaczysz...

szczepanwislak 06.11.2009 21:12

Jak amatorzy gramy długie piły , zamiast grać atak pozycyjny.. a mieliśmy ich zepchnąć do defensywy.. teraz to jest śmiesznie żałosne :) :( :( :(

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:17.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl