![]() |
Cytat:
|
Forma drużyny rośnie. Można byłoby byc optymistą, gdyby nie zapowiedź Wilczka dotycząca sprzedania zawodników. Pozostaje nadzieja, że jeśli sprzedadzą Brożka i Marcelo, mimo wszystko kupią w ich miejsce jakichś tańszych, wartościowych następców, bo bez skutecznych napastników o wygraniu ligi możemy sobie tylko pomażyć. A później, o uniknięciu kolejnej kompromitacji w pucharach.
Nie będę już wracał do tego, że zamiast mieć Frankowskiego oraz Kosowskiego i dzięki nim pewne przejście Lewadi, dzięki naszym wspaniałym działaczom i ich cudownej polityce ostatnich lat, mamy Ćwieląga i kolejną klęskę w Europie. Szkoda słów. Oni tysiąc raz powielają różne błedy, więc pewnie powielą je jeszcze kolejny tysiąc razy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Znalazł ktoś może jakiś obszerniejszy skrót z meczu, ale nie tylko bramki i karne, ale również ważniejsze sytuacje, np nieuznane bramki, bo podobno byly?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zawodnik szybki ruchliwy, własnie tak powinien grać boczny obrońca. Pisałeś ze posiada celny strzał w bramke etc. Ja tylko widziałem, jak KAŻDĄ dłuższą piłkę grał tzw. podcinką, a nie typowym podbiciem.czy też wewnętrznym |
Cytat:
Ale to co się dzieje teraz?! Rozumiem że możemy przegrywać czy remisować, ale z Levadią tylko 1 [i to jaka...] bramkę strzeliliśmy! :shock:! Z Lechem, to jak pisałam- Małecki powinien więcej podawać, skoro strzelać nie umie, a Ćwielong nauczyć się złożyć się do strzału. Nie mówię, że ta nieskuteczność to nowość, ale aż takie pudła... I nikt mi nie powie, że to wina trenera [tak tak *pysio* jest to aluzja głównie do ciebie :P] |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl