![]() |
www.uefa.com tam będzie transmisja
|
Na sport.pl ma być relacja na żywo. A co do losowania to faktycznie to Dudelange byłoby najfajniejsze. Może jeszcze drużyny walijskie i irlandzkie ze względu na brytyjską Polonię
|
Nigdy w telewizji nie było losowań pierwszych faz eliminacyjnych. Na eurosporcie były zawsze ale od ostatniej rundy kwalifikacyjnej... Więc nie wiem dlaczego sie tak napinacie ... jest relacja live na uefa.com To losownie nie moze byc transmitowane z jedenej chociaz głupiej przyczyny trwa około 3 godzin ...( mówie o LM + LE)
|
Dobrze widzę, ze nie ma jeszcze panelu libe na uefa.com?
|
Cytat:
Cytat:
|
odpadnięcie w 2 rundzie el. LM - koniec z Europejskimi pucharami
odpadnięcie w 3 rundzie el. LM - 4 runda LE odpadnięcie w 4 rundzie el. LM - Faza grupowa LE |
http://www.uefa.com/live/competition...raw_basic.html
Myślę, że tutaj będzie relacja ;) |
taa, tekstowa tutaj.
ale video, lub chociaż audio na uefa.com nie będzie? |
juz mam stresa ... :/ liczę na wyjazd do Walii albo do Luxemburga
|
Jakąs większą gale do TV robią podczas losowania grup LM. A tutaj pewnie będzie we flashu taka tabelka jak w poprzednich latach.
|
a nie na jakims polsat sport polsat cafe czy polsat ble ble? a moze rzeczywiscie eurosport?
|
NIE MA ****A NIDZIE RELACJI !!!! i koniec tematu
możecie włączyć tvn24 to może się połączą na chwilę, ale tak to NIE MA RELACJI W TELEWIZJI |
a ja mam pytanko; na stronie UEFA jest napisane, że losowanie zaczyna się o 12.00 CET. A czy przypadkiem w naszej strefie czasowej nie jest +1GMT i na nasz czas to nie bedzie losowanie o 13 ?? Mógłby ktoś mnie naprowadzić na prawdę ?? :D
|
UEFA ma siedzibę w Szwajcarji, losowanie jest tam albo w Nyonie(Francja). Wak czy siak jest to ta sama strefa czasowa.
|
CET = nasz czas w lecie, losowanie jest o 12.
|
12:00 CET-Central European Time to chyba mniej więcej tyle znaczy ten skrót czyli napewno o 12:00 naszego czasu
|
chyba nie masz racji wszystkie portale pisza że o 12 wiec takiej wpadki by nie zrobili a NYON jest w naszej strefie
|
CET - Central European Time, a my jesteśmy w tym okresie czasowym:)
|
Cytat:
|
Czy w dzisiejszym losowaniu poznamy rywala tylko do drugiej (naszej) rundy eliminacji, czy również do trzeciej?Słyszałem kiedyś ze też do 3, ale na relacji pisze, że tylko I i II więc już nie wiem jak to ma być.
Co do rywala, to myślę, że znów będzie WIT Georgia Tbilisi |
klikajcie w to http://www.uefa.com/competitions/ucl/index.html# a potem w napis DRAW >>>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
to tylko wypisane zespoły rozstawione i nierozstawione obok siebie, żadne pary! |
Cytat:
|
uefa.com, jest już odnośnik na głównej stronie do losowania
|
coś teraz czuje ze pojedziemy do Estonii.....
|
narazie nie nic sie nie dziejee nie??
|
Na zczuba.pl jak ktoś chce jest losowanie z urozmaiconym polskim komentarzem ;P
|
nie. miliard znaków.
|
Cała ceremonia losowania zaczynia sie o 12, to znaczy ze nie od razu jest losowanie, chwilka cierpliwości.
|
Cytat:
człowieku ogranicz to trzyliterowe słówko, ok? |
najpierw losowanie LE czy LM?
|
Cytat:
|
Cytat:
mozesz dac link:> |
Ej no po 12 jest. Pewnie jak zwykle są te ***** pokazy na początku które każdy ma w dupie a i tak na każdym losowaniu muszą być.
|
LE ma być losowana o 13:30
|
|
Losowanie przełożone ktoś kulki ukradł :(
|
Zaczęło się :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl