![]() |
Zobaczymy jak Legia jutro w PP. Jak będzie dogrywka to na korzyść Wisełki. Piłkarze będą bardziej zmęczeni. Mam nadzieje na 3-2 dla Wisełki oczywiście.
pzdr z Gdańska |
Mój komentarz do powyższego zdjęcia Rybusa- Aż żal patrzec na tego warszawskiego menela i tyle w temacie.
|
oj panie Rybus posypią się kary. prawda jest taka ze duzo piłkarzy pali i popija piwko, ale znaczna część nie daje sie na tym złapać:P ale przed tak waznym meczem balangować mając 20 lat porazka.
Mam nadzieje ze spotka go za to kara i szybko padnie kondycyjnie w niedziele:D |
****a, to teraz piłkarz nawet nie może się napić wieczorkiem piwa??
Płaczecie jak stare baby |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jedni powiedzą ze chlopak niszczy sobie kariere drudzy powiedzą ze korzysta z zycia,20 latek z piwem ,fajką,dziewczyną w klubie?? Ktos widzi cos w tym dziwnego?? Pozostaje to małe ale... Jako podobno pilkarz,profesjonalista powinien jednak najperw koncentrowac sie na tym co robi,a pozniej zabawa. Duzo to drugie stawia czy stawialo na pirwszym miesjcu i niezajechali daleko,ale to sie tyczy nie tylko pilkarzy lecz , praktycznie kazdego zawodu. |
Desperados to nie piwo, a serio jakby po meczu cos dziabnął t nic nikomu do tego, ale w środku tygodnia - no i te fajki.
Ktos porównywał Legię Okuki i Urbana. Jest pewna subtelna róznica za Dragomira chłopaki nie puchli w drugiej połowie. Ten Szul w Legii to jakiś spisek stołeczno-królewski :) |
Trzeba przyznac Rybusowi ze ma gust,tez lubie Desperados :D
No coz miejmy nadzieje ze ta impreza bedzie trwac do soboty a w niedziele Rybus na kacu wyjdzie przeciwko nam :P A tak na powaznie to mysle ze jak od poczatku przycisniemy Legie to stworzymy sobie kilka sytuacji ktore mam nadzieje ułożą nam mecz. Tylko martwi banicja Rzezniczaka,pamietam jak go objechał Paulista w wygranym meczu 2:1 na Łazienkowskiej,Descarga bardziej doswiadczony i pewny.. |
A kto to jest ten Rybus? Zwykly chlopek roztropek, zadna gwiazda. Niech se wali w nerki i pluca bo kariere sportowa szybciej skonczy niz zaczal, taki jest slaby.
|
hmmm wszystko jest dla Ludzi, jak chłop dziabnie sobie Desperadosa po meczu z kumplami to nic sie nie stanie. z drugiej jednak strony trzeba zachowac umiar.
te fajki nie ładnie wygladaja ale no coz, jego wybór. ps. Desperados to piwo wlasnie dla takich leszczy jak Rybus :) |
A ja sie ciesze że nie ma Rzeźniczaka bo ostatnio grał naprawdę solidnie w defensywie, oddał też kilka groźnych strzałów. Descarga to wielka niewiadoma i przede wszystkim jest niezgrany z Astizem i Choto, więc to będzie dużym plusem przy naszych szybkich Brożku, Boguskim, Małeckim i Ćwielongu. Od początku zdecydowanie Małecki za Łobo i zastanowiłbym sie nad Jirsakiem w drugiej linii za Diaza, bo ostatnio Junior ma bardzo dużo strat w środku pola, a oglądałem drugi raz mecz z Piastem wczoraj i naprawde Tomas rozgrywał bardzo mądrze w drugiej linii. Również bardzo dobrze prezentował się Ćwielong i jest on aktualnie lepszy od Zienia, ale mimo wszystko chyba Marek od początku a Piotrek na zmęczonego Kiełbowicza.
|
Cytat:
edit: zapomniałem, że Jrzębowski wrócił, mimo wszystko uważam że Sobol z Tomasem wspartym Boguskim daliby sobie rade. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
masz nagrany czy można gdzieś w necie obejrzeć?? |
Cytat:
|
Lubię takie mecze w nich poznaje się prawdziwa wartość drużyny ,bo "kopacze" już nie kalkulują tylko dają z siebie wszystko.Nie będę jakiś specjalnie odkrywczy,ale wydaje się ,że kluczem do zwycięstwa bedzię postawa II linii.
Liczę na szybką ,kombinacyjną grę i dobry presing.Mam nadzieję ,że się nie zawiodę. Boję się tylko,że Śląsk lub Lechia może być naszym grabarzem do MP. |
Cytat:
|
Legia z Ruchem gra prawie w najmocniejszym składzie.
Zobaczymy jak spisze się Descarga. |
Cytat:
Slask niespecjalnie ale oni graja o pozostanie w Nowym Slasku Sklad wedlug relacji LL na mecz Ruchem Mucha Descarga Rzezniczak Kumbev Komorowski Radovic Giza Roger Borysiuk Ostrowski Rocki Czyli w sumie mocny,z tym ze cos w ataku mizernie ,ale pewnie wpusci Chinyame na druga połowke |
Cytat:
|
1:0 Ruch no to ładny początek
Edit: A wracając do meczu w TVP. Z tego co wiem miały być 4 mecze na sezon, a jak na razie były 3 w publicznej. Chyba, że coś przeoczyłem. Jeśli macie jakieś wiadomości na ten temat to byłbym wdzięczny |
Cytat:
A brak afrikanosa w pierwszej 11 jest chyba logiczny.Pl liga to nie angielska czy hiszpańska gdzie mogą co 3 dni sobie pykać a priorytet Legii jest jasny i jest nim niedzielny mecz. |
Czy kartki otrzymane w Pucharze Polski liczą sie w lidze? Jesli tak to Chinayama jest zagrozony i dlatego nie gra.
|
Nie, nie liczą się.
|
ogladam Legie W PP i ten descarda czy jak mu tam,to kiepsko wypada!!Mały powinnien go zmieszac z blotem!!;] Bedzie dobrze Panowie i Panie!!!!!!
|
losiu2001, mecz meczowi nie rowny.. w tym meczu moga zagrac piach a z nami moze im wyjsc mecz zycia(tfu tfu) ale przy naszej normalnej grze powinnismy im walnac z 2 bramki:)
|
Wiem Ze mecz meczowi nie równy,ale mówie tu o Desgardze ktory bedzie grał za Rzezniczaka!!Jest kiepski i tyle!!!A ze Legie w niedziele pojedziemy jest pewne,nawet gdyby Legia dzis grała jak Barca z Realem!!!!!!
|
Tego Descarge czy jak mu tam jeżdżą na tym skrzydle jak chcą...
|
Legia słaba , mam nadzieję że ich walniemy z 2 : 0
|
Legia gra bez kilku podastawowych zawodników, widac że sie oszczedzaja na niedziele.
|
Legia gra dramatycznie, uczciwie powinno już być 2 albo 3:0 dla Ruchu. Wszystkie akcje idą stroną Descargi, chłop jest zagubiony w naszej lidze, dlatego myślę, że jednak w niedziele powinien zagrać Ćwielong z lewej, a nie Zieńczuk, bo potrzebujemy tam kogoś kto Descarge wkręci w ziemie. Roger jak zwykle beznadziejny, to samo Giza. Chinyama i Iwański już raczej nie wejdą na boisko bo widać, że Legia chyba nie jest w stanie powalczyć.
|
Licze że w tym meczu, Wisła wygra i to z 4 a może 5:0 , aby jakby powetować te wszytkie ostanie prestiżowe porażki - PP z Legią,superpuchar, baty u siebie od Lecha, wyelimnowanie z PP przez Lecha. Swego rodzaju zadośćuczynienie...
|
Jest już znany sędzia meczu??
Bo na stronie PZPN nie znalazłem Edit: A jednak Urban jeszcze wierzy w awans bo wchodzą Iwański i Chiny. Jakby było wzorowo ze skutecznością to można by było sobie pomarzyć o takim wyniku a tak trzeba się przygotować na twardy mecz. |
Tyle, ze prawa strona Legii = lewa Wisly. Maly tam napewno bedzie schodzil, ale naprzeciwko Descargi zagra raczej Zienczuk, no chyba, ze trener wpusci na pomoc Cwielonga co nie bylo by takim zlym pomyslem. Do gry wrocil Jarza czyli kolejne wzmocnienie Legii przed meczem z nami. Mam nadzieje, ze nie bedzie w rytmie meczowym.
I nie wierze w jakis wysoki wynik. Za czasow Telefonici nigdy nie wygralismy z Legia kilkoma bramkami wiec jakies 1-0 czy 2-1 bo meczu, w ktorym bedziemy mieli przewage, ale i straszna nieskutecznosc jest bardziej mozliwe. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Jedyne co nam moze spetać nogi to stres i stawka spotkania (podobnie bylo na poczatku w derbach) . Musimy dobrze wejsc w mecz to podstawa jak dla mnie bo z tego co prezentuja obecnei dwie druzyny mozemy wygrac
|
Cytat:
Dzięki za przypomnienie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl