![]() |
Narazie n ajlepszy na boisku Jirsak ...
|
i w ten właśnie sposób pożegnamy się z tzw. nadziejami na mistrza
skoro tak beznadziejnie gra się na wyjazdach.... |
jgw: dlaczego uwazasz ze jak nie strzelimy bramki do 60min to przegramy mecz i mistrza? btw: diaz do zmiany, 3-5-2 powinnismy zaczac grac
|
Irytuje mnie strasznie gra Diaza.
|
Dlaczego Piast ma gorzniejsze sytuacje? Lepiej dośrodkowywuja i strzelają? Póki co zdecydowanie lepiej graja od nas
|
Cytat:
|
Chyba najsłabszy mecz naszej Wisełki widzę w tym roku...
|
Diaz irytuje od początku swojej przygody w Wiśle z małymi wyjątkami - to zawodnik za słaby na klub walczący o najwyższe cele i każdy to wie i widzi poza Skorżą niestety- zobaczycie że z Legią nie wyjdzie w pierwszym składzie- nasz trenerio zmienia skład jedynie po porażkach taki ma niestety zwyczaj...
|
z kazdą minutą mistrz ucieka, i nie pieprzcie ze nie
|
No, nie wyszedł nam dziś ten mecz. Szkoda. Do tego poprzeczka, niepodyktowany karny.
Powalczyć o remis i szanse dalej będą. |
ale sie pierdziela z tym
zamiast oddać jakiś strzał to kręcą się na tym polu karnym jak bączek i nic z tego... przeczuwałem, ze ten mecz będzie cięższy niż ten z Legią. |
gram w pilke 20 lat i zawsze mi sie wydawalo, ze w polu karnym obowiazuje takie same zasady gry w pilke jak poza nim. Dlaczego powalenie zawodnika w stylu zapasniczym w polu karnym nie jest faulem a poza nim juz jest???
|
Paweł Brożek gra dzisiaj?
|
Paweł Brożek - dziś nie gra nic, nie widziałem, by piłkę mial, ale zdarza się.
|
K...a czy oni mają chociaż trochę ambicji, zero walki!!!
|
sami jestesmy sobie winni, spokojnie juz moglismy 3 bramy strzelic
|
Szkoda naprawde szkoda bo niestety oddalamy sie od majstra.
|
Cytat:
|
Cytat:
Kiedy ostatnio sędzia w polskiej ekstraklasie podyktował rzut karny, nie mówiąc już o meczach Wisły? Albo mi coś umknęło albo było to kilka dobrych kolejek temu. Sędziowie boją się gwizdać nieewidentnych karnych, szczególnie w naszej skorumpowanej lidze |
Szkoda że Skorża wpuścił Ćwielonga, masakra jak na razie Mały ... Łobodziński coś grał przynajmniej.
|
ta masz racje no niestety nawet jak są ewidentne niekiedy nie są odgwizdywane
|
Malecki brawo!!!
|
Gol!!!!!!!!!!!!! MaŁy!!!
|
Jest !!! Mały !! Jazda Z k***** wISEŁKO jazda z k*****
|
MaŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁyyyyyy
|
Małecki, ****aaaaaa, yeaaaah
|
dziekujemy PATRYK !!!!!!!!!!!!!
|
MÓWIŁEM ŚCIĄGAĆ ŁOBODZINSKIEGO i MAly!!!
|
Małecki 1:1
Pięknie to zrobił ; D |
Jeeeeest!!! Brawo!!!!
|
Jazda, jazda, jazda... Jeszzce jeden, Panie Boże, jeszcze jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Jeeeeeeeeeeest, grać qźwa panowie, jeszcze dużo czasuuuuuuuuuuu
|
Jeeeeeest 1-1 Maaałeeecki !!!
Patryk Małecki !!! |
GOAL !!!!!!!!!!! MAŁY !!!! hehe wybaczam mu
|
Małecki ogólnie równie słabo jak Łobo, z tą różnicą, że z podobnej sytuacji strzelił bramkę ;)
|
Jeszcze jedna brameczka, i nie tracimy nic - będę w niebie
|
Mały Mały Mały :D Brawo!! :) Gdzie się podziali prześmiewcy co go tak krytykowali po meczu z Górnikiem ?
|
Brawo! Jeszcze jedna!
|
Hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! No nareszcie wzięli się za robotę nasi piłkarze! Brawo, Małecki!:-D
|
Jeśli Patryk dołoży jeszcze zwycięską bramę, w dniu dzisiejszym zostałem pedałem.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl