![]() |
no po prostu skrzywdził Królewskich :) no ale jednak to Del Piero :)
co do horrorów to właśnie leci Piła na Tvn :) podobno klasyk już :) a co do totolotka to wielkie g. :P wczoraj miałem wygrać 25 baniek i co? i nic!:foch: (mówi mąż do żony: - Kochanie, co mówiłaś, że jak wygram w Totka to co zrobisz? żona odpowiada: - no to zabieram połowę i się wyprowadzam. - trafiłem 3, masz 8zł i wyp88rdalaj!!!) :D a Tobie co się stało Karolus?:P |
40 mln. Jezu.. co ja bym z tym zrobił, niewyobrażalna sprawa, eh....pomarzyć zawsze można,
Właśnie kupiłem na Allegro nową miniwieżę, jakiś kolo od dawna bardzo ostro się przypalał, oj chyba zepsułem mu nockę.... Pora spać. |
Del Piero to jest piłkarz, teraz już takich nie robią :( . Pamiętam, że pierwsza koszulka jaką dostałem, to był właśnie trykot Del Piero. Do tej pory leży gdzieś w szafie, bo nie pozwoliłem wyrzucić, nawet chyba jakieś zdjęcie szkolne mam w tej koszulce :P .
Co do Totolotka, to słyszałem, że oni kasy potrzebują i to by się zgadzało, bo te kumulacje powoduja, że więcej ludzi gra, kilkadziesiąt milionów jest w stanie skysić nawet tych normalnych. Zresztą co za różnica, w 2012 i tak będzie koniec świata. Kalendarz Azteków, czy innych Apaczy, Czarny władca świata, do tego w 2012 mamy Euro. Na dodatek po ulicach lata jakby więcej wszelkiej maści proroków, sekciarzy i innych nawołujących do poznania prawdy. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że koniec jest bliski. |
Ach..Jestem powodem! :P
Trening mnie troszeczkę zmęczył i tak mi się coś kiepsko pisało... :P |
co do wygranej w totka to znam przypadek że koleś wygrał spore pieniądze i po kilku dniach nie wiedziec czemu zgłosili sie do niego niespowiedzianie panowie w czarnym BMW,głowy wychodziły im bezpośrednio z pleców.Chcieli aby ten odstapił im wygraną, oj jednak nie miał zamiaru tego czynic i musiał sie ewakuowac na drugi koniec polski
|
Cytat:
Skoro nikt z ludzi żyjących na globie nie zna daty końca świata to pewnie tak jest. |
Cytat:
|
Pan Bóg kazał się dzielić... :P
|
Taradadaaadadaaaaaam!
1000 postów stuknęło - idę robić rachunek sumienia :P Edit: Dobra, przepraszam:D Post z dedykacją dla Karola:D |
ten tysięczny post miał być dedykowany dla mnie:foch: :D
EDIT: no.. lepiej:P igortsw - od Ciebie nie chce :D |
Cytat:
Edit: Nie to nie:foch::rotfl:... Jeszcze tego pożałujesz :D |
Cytat:
|
Znowu 6 w totka ahh ;-)
|
Cytat:
|
TO czemu jeszcze nie opijasz?? :>
|
a u mnie jedzie karetka teraz kukam gdzie:) bo pewnie tam ktos na zawał padł przed chwila ;)
u mnie 22 zł w błoto. znaczy w sraj tasme co najwyzej |
Ja nie pije :foch:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Ja też nie będę świętował czyjegoś zgonu :) |
Ile trzeba słuchać piosenki żeby się w końcu znudziła?
|
w **** ;):)
|
RMFka codziennie puszcza to samo po kilka jak nie kilkanaście razy i jakoś im się nie nudzi :P
|
Panowie,o jakiej nucie mowa?
|
Ja uparcie słucham Morandi - Save me...
A tak swoją drogą wiecie co mi się marzy... Szalik Nankatsu... |
słyszeliście, że Legia dzisiaj polegnie ? :P
(oby, oby, oby) |
Cytat:
http://photos-d.ak.facebook.com/phot...06019_9229.jpg |
Za chwile Endrju bedzie walczyl:)
|
Endrju kaman! Endrju kaman!
już na ringu :D 5 sekunda i pierwsze liczenie. Endrju chyba znowu myślał, że najpierw będą rozmawiać. i na dodatek jakaś kontuzja :/ "i po wszystkiemu, asfalt zabrał pas mistrza i poszedł do domu" |
ale masakra:D
|
po co się pcha jak juz słaby jest. wstyd nam tylko przynosi, a Polacy przpier.olić potrafia :D
|
Chciałem sobie w spokoju w Yakuzie obejrzeć walkę z założeniem, że spóźnię się na 1 rundę... Żem pooglądał, kurna... :D
|
Tak jak to kiedyś Daniec powiedział : "Całą walkę se ludzie zobaczą w Telexpresie":D
|
a mi tam go szkoda.
co by nie mówić, nie licząc pierwszych rund, bokser z niego dobry. :D |
Jego mocną stroną są końcówki walk tylko szkoda że tak rzadko do nich dochodzi:p
A swoją drogą był dzisiaj na deskach po ok 1/17 jednostki czasu zwanej Gołotą. |
"Andrzej Gołota ukrył twarz w dłoniach. Płakał. U jego stóp klęczała żona, Mariola. - Nie mogłeś nic zrobić - próbowała pocieszać męża. - Ciii... - bokser przyłożył palec do ust. Przez chwilę zastygli w milczeniu. Czyżby tak wyglądało zakończenie kariery naszego mistrza?"
sports.pl to brzmi jak jakiś wstęp do horroru :shock: |
Po filmach o papieżu proponuję serię wyciskaczy łez o dzielnym Andrew, ten powyższy fragment doskonale nadaje się na wstęp :D
|
Cytat:
teraz to całą walke ludzie zobaczą nie w teleexpresie tylko w tym fleszu co jest na początku tele :D |
Cytat:
Ale pisząc na poważnie szkoda mi troche Andrzeja, tyle prób i zacięstości w wracaniu na ring z jego strony a tu kicha przez kontuzje:-/ |
Ma chłopak charakter, nikt mu tego nie odmówi.
|
ale była impreza.. (półmetek) :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl