![]() |
Mi pasują oba terminy. Co do godziny to wolę jak najwcześniej (chyba, że następnego dnia się do szkoły nie idzie) bo mam problemy rano ze wstaniem...
|
o której wstajesz? chyba jak pójdziesz spać koło północy, to nic takiego.
ja codziennie tak szedłem spać w tamtym roku i wstawać trzeba było o szóstej. :) teraz to na popołudniu prawie codziennie... 22:30 bardzo dobra, ale jakby w niedziele wypadła szybka piłka, to inny dzień prosimy. ;) |
Cytat:
|
Ja proponuje, zeby organizatorzy poprostu podali godzinę, a nie pytali się uczestników, bo na demokracji to jeszcze nikt daleko nie zajechał.
Krótka piłka, dzień, godzina i tyle. Kto może - będzie, a kto nie to trudno, nie walczymy o złote gacie. Ewentualnie można by wprowadzić możliwosć zgłoszenia nieobecnosci przed czasem i wtedy odjąc mu np 10% i dołożyc jedno miejsce z listy oczekujacych. Pzdr. |
hmmm
# w1906s i ZakkTS zostali ukarani ujemnymi punktami zaufania za wyjście przed zakończeniem wyścigu. fascynujące stwierdzenie.....;] |
w porę Zakk za przeproszeniem 'się obudziłeś'
jesteśmy już po kolejnym GP, ale widać jak Ci zależy jak pisał Pysiek wcześniej, w razie niejasności, nieścisłości zwracajcie się do nas i wyjaśniajmy od zaraz nieporozumienie, my za nikim już nie mamy zamiaru gonić w celu dociekania szczegółów |
wyścig dzisiaj o 22.30
więcej na głównej stronie ligi |
nie no spoko - nie było mnie kilka dni wiec nie miałem kiedy wcześniej się obudzić ..
ale ok rozumiem - pozdro |
panowie, jest szansa, żeby jechać jutro? bo dziś mam poprawiny i nie wyrobie. :D
|
Cytat:
|
Wszystko wporzo, ale umawialiśmy sie czwartek, poniedziałek i na 23 . 00. Weźcie piszcie na gadu, że jest zmiana,albo co. Bo Ciężko się skapnąć..
|
po to prowadzimy stronę byście dowiadywali się o zmianach, ustaleniach i tym podobnych
w opisie gadu gadu również podajemy ważne informację |
|
wyniki już na stronie:), a także tu:
1 Franek9182 Ferrari 14:33.579 2 Szarkoz Honda + 0:05.439 3 Maaarcin Ferrari + 0:20.389 4 Bartek1726 BMW Sauber + 0:23.156 5 Sensej Honda + 0:35.437 6 Pysiek Renault + 0:42.281 7 Drogba1991 Williams + 0:44.749 8 Filip_wis Force India + 0:43.984 9 Dudus BMW Sauber + 0:51.202 10 Bobic Mclaren + 0:51.547 11 Bati Williams + 1:19.921 12 Szymek_tsw Super Aguri + 1:21.006 13 Woyteknh Toyota + 2 OKRĄŻENIA 14 Tajfun_88 Super Aguri + 2 OKRĄŻENIA 15 Pech Red Bull + 2 OKRĄŻENIA 16 Acidekm Toyota + 4 OKRĄŻENIA 17 Antaeus Renault DQ 18 Eltoro1906 Toro Rosso DQ btw. gracze nagminnie opuszczający kolejne GP (Kiha x4 pod rząd) będą usuwani z zabawy! |
drogba1991 oraz filip_wis podajcie ponownie swoje pozycje, które zdobyliście we wczorajszym wyścigu
|
kurde, taka była zabawa, że się nie wyrobiłem. :)
a i panowie, odrazu mówie: 14 września, GP Kanady - odpada.. przypominam, że gramy z Leszkiem, a niektórzy mają trochę dalej na stadion, niż kilka minut. ;) |
racja, nie powiązałem faktów ze sobą, GP Kanady odbędzie się zatem 15 września
|
a nie można przesunąć GP Francji z piątku 19 września na tydzień następny? 18 gramy z Tottenhamem i niektórym ciężko będzie wrócić z Londynu ;)\
a drugie pytanie odnośnie najbliższego GP Monako. wyścig zaplanowany jest na 22, nie można przesunąć tego o godzinę? pytam bo pokrywa się z meczem Polski z San Marino |
przewidujesz zacięte spotkanie do ostatnich minut? :lol:
mnie to żabka, okazjonalnie chyba można zmieniać terminy, byle robic to z wyprzedzeniem i podejmowac ostateczna decyzję conajmniej 2 dni przed i to zarówno tu i na stronie, żeby znowu nie było, że : "nie wiedziałem", "aha, dobrze wiedzieć" itp, itd. |
tyle tych meczów że straciłem rachubę, już poprawione pory, a piątkiem zajmiemy się po GP Monako :)
|
Może Monaco we wtorek a w czwartek Kanade?
|
w czwartek nie można rozegrać GP ponieważ nie mam możliwości
|
Ja byłem 9. (tak pokazało), ale wydaje mi się, że dojechałem przed Drogbą....
|
No to środa Monaco
Poniedziałek Kanada Tydzień skupienia na meczach Wisły i kilka osob odpocznie bo narzeka że sie nudzi :P Poniedziałek Francja |
temat podupada ale liga wciąż żyje
zapraszam www.mro-twsd.lua.pl Twoja propozycja Sensej będzie rozważana |
szóste Grand Prix odbędzie się dzisiaj o godzinie 23:00 w Monako
więcej informacji na stronie www.mro-twsd.lua.pl |
są już wyniki gp monako na stronie.
wklejam je także tutaj: 1 Franek9182 Ferrari 23:41.485 2 Bartek1726 BMW Sauber + 0:32.593 3 Antaeus Renault + 0:32.968 4 Filip_wis Force India + 0:35.343 5 Maaarcin Ferrari + 0:43.718 6 Pawlo1524 Red Bull + 0:44.954 7 Szarkoz Honda + 0:56.595 8 Pysiek Renault + 1:17.296 9 Dudus BMW Sauber + 1:19.796 10 Bati Williams + 1:33.265 11 Bobic McLaren + 1:51.687 12 Szymek_tsw Super Aguri + 2 OKRĄŻENIA 13 Tajfun_88 Super Aguri + 2 OKRĄŻENIA 14 Acidekm Toyota + 3 OKRĄŻENIA 15 Pech Red Bull + 3 OKRĄŻENIA 16 Kamilbas Force India + 4 OKRĄŻENIA 17 Woyteknh Toyota + 4 OKRĄŻENIA 18 Qbas Toro Rosso + 5 OKRĄŻEŃ 19 Gucio25 McLaren DNF 20 Grucha Toro Rosso DNF 21 Sensej Honda DQ |
nigdy wiecej nie jezdze po alkoholu:foch:
pora chyba wziasc sie za ostry trening, taką mala prosbe mam jeszcze zeby wyscig ktory zapewne zaplanujecie na niedziele 21wrzesnia, przelozyc na poniedzialek bo niektorzy jadą do bialego i nie zdaza wrocic ;) |
i kto to mówi :) ty dojechales:D
NIGDY WIECEJ WYSCIGOW PO MECZACH ! |
Panowie, ja Was nie chcę straszyć, ale chyba wiecie, kto wygrał dzisiejszy wyścig.. Toro Rosso ;)
|
GP Kanady dzisiaj o 22.30
|
związku z ogromnymi lagami na serwerze, które poniekąd wypaczyły wynik wyścigu.. zastanawiamy się czy nie anulować tego wyścigu i nie powtórzyć go w innym terminie.
proszę o wypowiedzenie się graczy, czy wyniki mają być podliczone, czy powtarzamy wyścig. |
jeżeli chodzi o mnie to brałem udział w tych lagach, jadąc na czwartym miejscu zjechałem do boksu i na tym moja jazda się tak naprawdę skończyła, ponieważ do mety dojechałem ostatni z 4 okrążeniami straty. gdyby tylko mnie to dotyczyło tu luz, ale chyba ze 4 osoby nie dojechały wcale.
podsumowując jestem za powtórzeniem wyścigu :) |
jeśli chodzi o mnie to sytuacja podobna jak u maaarcina, przed zjazdem do pit stopu byłem 6, zjechałem i zaczeło sie tankowanie po dolaniu odpowiedniej ilości paliwa odjezdzam a mechanicy jadą razem ze mną i wyjechałem z pit lane chyba jak dotankowali mnie na max'a i co zabawniejsze nie wymienili mi opon :] druga sprawa ze nie mogłem całego kólka w sumie jechac przez "sciaganie w jedną strone". Licznik z ilością paliwa na początku pokazywał mi wartości trzycyfrowe a potem unormował sie na okolo 30 okrązeniach
także też bym proponował pojechać to jeszcze raz @szarkoz w sumie najlepszym rozwiązaniem byłby stabilny serwer na bardzo dobrym łączu, a jeżeli narazie nie możemy tego miec, to wg mnie najlepiej zrobić cos zeby zeby zapobiec takim sytuacją bo mogą sie zdarzać się w sumie co wyscig. Mam tu na myśle jakieś podziały na grupy, wyścigi eleminacyjne, itp. |
Ja raczej jestem przeciwny powtarzaniu... Nie ma gwarancji, że jak pojedziemy 2. raz to będzie lepiej.
|
Ja się przed 20 minut wczoraj próbowałem zalogować i niestety mi się to nie udało. Nie wiem czy to było z tym związane.. A żeby pojechać w GP, zrezygnowałem z imprezki!
|
przypominam że jutro odbędzie się powtórzony wyścig z przed tygodnia na torze w Kanadzie
godzina 22.30 |
chwilowo serwer, na którym stoi strona jest wyłączony, wszystko wróci do normy w najbliższym czasie
oczywiście wyścig się odbędzie o planowanej porze, dzisiaj o 22.30 |
jak sie konfiguruje to hamachi bo miałem format ? wyskakuje mi jakis bład z proxy
edit:] Super Wyścig |
sprawdz antywirusa, czy jest powylączany
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl