![]() |
Chelsea 3-1 !
|
Kto to jest ten Ivanovic ( co dwie bramki dla Chelsea pyknął )?
|
|
a ja znaju!
dobry prawy obrońca kupiony za 11 mln funtów |
oba gole Ivanovia strzelone po rożnych.
|
ale sprytnie sobie Marquez kartke specjalnie zarobil :D A Szpaku oczywiscie nie wie ocb :D
|
Cytat:
|
hehe tak przy okazji pamiętacie jak się z nas śmiali ze 4 była na Camp Nou? a tu proszę sam Bayern dostał tyle co my:D
|
Cytat:
W 89' Marquez wybijał piłkę z własnej połowy, a że z tym zwlekał dostał od Webb'a zółtko eliminujące go z gry w rewanżu. Wyczyścił się na finał poprostu, a Szpakowski zawodził czemuż tak nierozsądnie postąpił. |
Cytat:
Bayern jest w głębokim kryzysie. Najpierw 1:5 od Wików w lidze a teraz 0:4 na Camp Nou. |
Cytat:
a tak na serio...Barca to nie jest jakis tam zwykły faworyt...Oni po prostu obecnie grają piłkę z innej epoki...coś niby wirtuozi z dawnych lat, ale z zachowaniem siły fizycznej... dlatego albo nagły spadek formy,plaga kontuzji albo niezwykły pech może ich pozbawić Pucharu. choć myślę że najtrudniejszy ewentualny przeciwnik dla Barcelony to własnie Chelsea. Ale i tak liczę na finał Arsenal - Barcelona...:p |
Cytat:
|
Nie lubię Bayernu więc jego ostatnie potknięcia z Wolfsburgiem i te wczorajsze z Barceloną bardzo ucieszyły:)
Szkoda tylko że Bara zwolniła tempa w 2 polowie bo by się skończyło przynajmniej 7:0 --- www.waszapilka.pl |
Cytat:
:D |
Cytat:
|
Ma ktoś bramki ???
|
Cytat:
|
Ciekawe czy bayern wygra w rewanżu chociaż 1:0. Jak nie to jesteśmy od niego lepsi. :D
|
Tylko ja pragnę zauważyć, że Barcelona z sierpnia 2008 a obecna, to dwie różne drużyny. Może nie kadrowo, ale jakościowo na pewno... Niemniej jednak to, co wczoraj spotkało Monachijczyków to wielka katastrofa (co mnie cieszy). Szkoda Liverpoolu, bo tamten ćwierćfinał w zasadzie też jest RACZEJ przesądzony...
|
Cytat:
A co do Barcelony. Jakiś kosmos. |
Liverpool musi wygrać 3-0 nie 2-0 po przecież przegrał u siebie nie na wyjezdzie. Dopiero przy 4-2 dla Liverpoolu (5-3 itd) przy przewadze 2 bramek The Reds awansuje dlatego również uważam że ten mecz jest przesądzony.
|
Cytat:
Sam piszesz, ze Guus jest wielki, nie ma się co łudzić, że Londyńczycy przegrają u siebie tak wysoko. |
Cytat:
A drugi z środowych półfinałów to dla mnie żadne zaskoczenie. Nie jestem kibicem Barcy, ale to co oni grają za Guardioli to jest kosmos. W pojedynczych spotkaniach ManU i Liverpool nawiązali do tego poziomu, sęk w tym, że Barca gra tak prawie w każdym meczu( mówię o całym sezonie, nie tylko o LM). Z perspektywy czasu trzeba powiedzieć, że 4-0 w Barcelonie to był dobry wynik. |
Ja Liverpoolowi dobrze życzę, chciałbym kiedyś być na Anfield i posłuchać że nigdy nie będę szedł sam. :D
Chelsea ma zbyt dobrze zorganizowaną gre w obronie żeby dać sobie strzelić 3 bramki na własnym boisku., do tego komfort psychiczny i uraz Gerarda. Co prawda nie zagra Terry (kartki), ale są zmiennicy, Chelsea nie zdech i swoją ławkę ma.:D Może jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło? "The Reds" skupią się na lidze i może po dwudziestu latach będą mistrzami? Zasługują na to i tego im życzę. :-) A Chelsea nie lubię bo nie lubię ruskich.:D |
Trwają rewanże w ćwierćfinałach LM. Kończą się pierwsze połowy i o ile w Monachium emocji raczej brak poprzez wielką zaliczkę Barcy, o tyle w Londynie Liverpool jest bliski odrobienia strat sprzed tygodnia bowiem prowadzi już 2:0... :-)
|
dajcie link do meczu Liverpoolu ylko żeby działał. ;-)
|
sop://S0PCAST.SOCCER-LIVE.COM.PL:3912/11028
masz |
W Londynie niesamowicie ciekawie i nerwowo. Wierzę że The Reds wygrają z The Blues i awansują dalej.
Bayern 1:0 Barca - wg mnie nie stać ich na więcej. |
4-3 dla Liverpoolu Boze mecz miazga i zostalo jeszcze 7 min.
jedna bramka dla The Reds i sa w polfinale... |
A nie 2?
GOGO LIVERPOOL! |
Jeszcze jeden gol. Jazda!
|
Jedna, bo gole na wyjazdach się liczą x2 :-)
YOU'LL NEVER WALK ALONE! |
Mam pytanie : Czy MU żeby jutro awansować musi wygrać ?
Aro1234 DZIĘKI :) |
4:4 i pozamiatane. Chelsea w półfinale ;-/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I całe szczęście, z dwojga złego już lepiej że Chelsea awansowała. Gwiazda Rafy wreszcie przyblakła.
|
What A Game !!!
|
Na szczęście Chelsea nie dała się.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl