Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Karnety 09/10 - Wiosna 2010 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4563)

Eweneme 19.08.2008 11:57

A orientuje się ktos jak jest ze składkami na SKWK i czy moge się zapisać mając 16 lat?

Eweneme 20.08.2008 16:52

Jeszcze takie pytanie. Dwie pierwsze kolejki Ekstraklasy zostaną rozegrane jeszcze w tej rundzie czy w rundzie wiosennej? Bo na karnecie są wpisane dlatego się zastanawiam...

Oress 20.08.2008 16:56

będą rozegrane w listopadzie bodaj. Co doi składek dla SKWK to wszystko masz na ich stronie

e 21.08.2008 18:45

Cytat:

W środę 20 sierpnia zakończono sprzedaż karnetów na mecze Wisły Kraków na rundę jesienną sezonu 2008/2009.

Kibice Białej Gwiazdy zakupili niemal 6900 karnetów. W cenę karnetu wliczone jest dziewięć meczów ligowych oraz trzy spotkania grupowe w Pucharze Ekstraklasy. Jak się okazało - rywalami Wisły w tych rozgrywkach będzie zaprzyjaźniony klub z Wrocławia - Śląsk, Cracovia oraz Piast Gliwice.

Posiadacze karnetów mogą również liczyć na zniżkę przy zakupie biletów na mecze w europejskich pucharach. Dla porównania - bilet na mecz z Barceloną ze zniżką kosztował 150 zł (sektory A/B), natomiast jego cena w wolnej sprzedaży wynosi już 250 zł (na te same sektory).
Biuro Prasowe Wisły Kraków SA

ceny w dol! http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_9_5.gif

piterwislak 21.08.2008 20:18

wiadome juz ile na E sie sprzedało?

regan 21.08.2008 21:57

wiadome... mniej niż 6900

piterwislak 04.09.2008 20:27

Mam pytanko jezeli zgubie karnet lub ktos mi go ukradnie to oni wyrabiają mi nowy bez płacenia czy poprostu przepada jak kamien w wode albo trzeba płacić 240z??l. z gory dzieki za odpowiedz bez aluzji i podtextów

Wislak_Dymek 04.09.2008 20:45

15zł o ile sie nie myle sie placi a stary blokuja

piterwislak 23.10.2008 16:51

czy bedzie mozliwosc wymiany karnetu z E na D przed końcem rundy jesiennej??

tommiyacht 17.11.2008 19:39

czy karnet obejmuje mecz z Odrą ?

SZYMEK_TSW 17.11.2008 19:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 630492)
czy karnet obejmuje mecz z Odrą ?

Tak.
67890

Jazda 17.11.2008 19:58

ale,czy na pewno?????

Kwaki 17.11.2008 20:01

Tak. Na pewno. Na karnecie jest 9 meczow ligowych i 3 PE

rafalek 04.12.2008 18:23

czy będą sprzedawane karnety na mecze na Suchych Stawach?

gackos 04.12.2008 18:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 638020)
czy będą sprzedawane karnety na mecze na Suchych Stawach?

Po pierwsze jeszcze nie wiadomo na pewno czy będziemy grać poza Reymonta, a jeśli już to wcale nie musimy na Hutniku. A po drugie to jest temat o karnetach na jesień, a nie wiosnę.

Mariusznh_92 06.01.2009 20:25

Kiedy bedzie mozliwosc Zapłacenia skladek na runde wiosenna SKWK ? orientuje sie ktoś ??

wiertar 07.01.2009 17:37

podbijam pytanie... i jeszcze jedno:

Jaka jest w rundzie wiosennej składka??

licoo 07.01.2009 17:50

Co się ma z tego że się zapłaci jakąś składkę w SKWK? Jest coś poza samą satysfakcją?

Martinho 07.01.2009 17:51

Składka na wiosnę to 40 zł

Kurt 07.01.2009 18:05

Cytat:

Co się ma z tego że się zapłaci jakąś składkę w SKWK? Jest coś poza samą satysfakcją?
Bardzo nie lubię tego podejścia, ale Ci napiszę. Zawsze jest zniżka na karnet wynosząca dla członków SKWK np. karnet na D zamiast 220 zł kosztował 170zł czy 160 zł. Przy trybunach A,B,E ta zniżka wynosi więcej, gdyż była ona procenotowa. Dodatkowo darmowe wejścia na mecze siatki, kiedyś także były na kosza. Z rzeczy poza materialnych możliwość bycia członkiem i wsparcie nie tylko finansowo, a także choćby zaznaczając, że jako członek popiera się ich działanie jedynej oficjalnej grupy reprezentującej kibiców na Wiśle. W rozmowach z zarządem, dotyczacej jakichkolwiek spraw związanych z życiem na stadionie. (tj. walka z ochroną, załatwianie biletów dla FC itd.) Niestety przez takie myślenie czysto materialne grupa która powinna liczyć parę tysięcy, aby reprezentować kibiców Białej Gwiazdy(choćby po to, aby wynegocjować większe te korzyści), obejmuje mniej niż tysiąc osób.

R33 07.01.2009 18:23

można również zapłacić przelewem składkę

Martinho 07.01.2009 18:27

Wątpie bo dostajesz naklejke jak dowod uiszczenia wpłaty :D

wiertar 07.01.2009 18:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Martinho (Post 653658)
Wątpie bo dostajesz naklejke jak dowod uiszczenia wpłaty :D

Mistrzuniu jak nie wiesz to nie siej fermentu... ja opłacalem skladke za jesien wlasnie przelewem... a naklejki za jesień nie mam i w niczym to nie przeszkadza.

Arkas 07.01.2009 18:42

A wie ktoś kiedy będą podane ceny za karnety na wiosne??

wiertar 07.01.2009 18:48

pewnie wtedy gdy na 100% bedziemy pewni ze gramy na reymonta...

diablo885 10.01.2009 11:43

Ciekawe czy dodadza do karnetow mecz z pyrami w PP..

Martinho 10.01.2009 13:33

Pewnie dodadza tak jak w tamtym roku dodali Arkę

R33 11.01.2009 12:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkas (Post 653666)
A wie ktoś kiedy będą podane ceny za karnety na wiosne??

Na spotkaniu było mówione, ze mają byc takie jak jesienią

diablo885 23.01.2009 15:21

Od kiedy bedzie mozna zakupic karnet? Z gory dzieki

Eweneme 23.01.2009 18:27

A czy będzie wyjazd do Bytomia czy jest kara za derby?

Kibic_1906 23.01.2009 19:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Devil_ (Post 661432)
Jeszcze nie wiadomo gdzie będziemy grać a Wy się o karnety pytacie.

Jak to nie wiadomo:shock: Na Reymonta oczywiście :) Dzwoniłem ostatnio do "Wiślackiego Świata" i chłop mi powiedział ze jakoś początkiem lutego będzie informacja dot karnetów i że będą one na 100% :P

misiekpb 23.01.2009 19:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kibic_1906 (Post 661433)
Jak to nie wiadomo:shock: Na Reymonta oczywiście :) Dzwoniłem ostatnio do "Wiślackiego Świata" i chłop mi powiedział ze jakoś początkiem lutego będzie informacja dot karnetów i że będą one na 100% :P

a ja gadałem z Ochalikiem na Photo Day i raczej na R22 nie bedziemy grać bo miasto nie chce sie zgodzić - więc trzeba poczekać na decyzje wreszcie

Kibic_1906 23.01.2009 19:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez misiekpb (Post 661447)
a ja gadałem z Ochalikiem na Photo Day i raczej na R22 nie bedziemy grać bo miasto nie chce sie zgodzić - więc trzeba poczekać na decyzje wreszcie

W takim razie ktoś nas tu w c.hvja robi:-/

ja_ka_ 24.01.2009 01:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Eweneme (Post 661416)
A czy będzie wyjazd do Bytomia czy jest kara za derby?

Właśnie, jak się sytuacja przedstawia? Czy będzie można na ten mecz wejść na sektor gości?

zim zum 24.01.2009 12:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ja_ka_ (Post 661610)
Właśnie, jak się sytuacja przedstawia? Czy będzie można na ten mecz wejść na sektor gości?

nie będzie

Szofer 24.01.2009 16:18

mam tylko propozycje... w ten weekend i nastepny nie isc na piwko tylko odlozyc ze stoweczke zeby nie bylo potem biadolenia ze "ich chyba poje****, tyle $$ na tylko kilka meczy..." itp
pozdrawiam

M89 27.01.2009 18:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szofer (Post 661848)
mam tylko propozycje... w ten weekend i nastepny nie isc na piwko tylko odlozyc ze stoweczke zeby nie bylo potem biadolenia ze "ich chyba poje****, tyle $$ na tylko kilka meczy..." itp
pozdrawiam

Podpisuje się rękami i nogami pod tym co napisał Szofer. Ostatnio dziwną modę zauważam - czas i kasa na wódę i imprezy zawsze się znajdzie jakoś, a na Wisłę potem brakuje. Od święta (Legia, derby) pójdzie jeden z drugim na mecz, a przez resztę rundy mają wyjebane... Ludzie, najpierw zmieńcie priorytety, a później narzekajcie na ceny!

palikot 28.01.2009 23:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez M89 (Post 664047)
Podpisuje się rękami i nogami pod tym co napisał Szofer. Ostatnio dziwną modę zauważam - czas i kasa na wódę i imprezy zawsze się znajdzie jakoś, a na Wisłę potem brakuje. Od święta (Legia, derby) pójdzie jeden z drugim na mecz, a przez resztę rundy mają wyjebane... Ludzie, najpierw zmieńcie priorytety, a później narzekajcie na ceny!

Ta... Na Wisle brakuje, bo sie ją traktuje jako modę... modne jest chodzenie na Wisłę, szkoda, ze wielu ludzi uzywa pustych sloganów... w stylu "W sercu Moim Wisła I na dobre i na złe"... a potem jak trzeba przyjsc na mecz to nie bo mi na wóde nie starczy, na oprawe trzeba dać... drogo słaby przeciwnik, szkoda kasy i wogóle. Wisła to moda, w ten sposób jest traktowana przez 90% ludzi. Wiec nie dziwmy się, ze wiekszosć zamiast... mieć Wisłe w sercu, tak naprawde ma ją w dupie i to głęboko - edekt mody niestety.

element 29.01.2009 00:20

Cytat:

Zapisy do SKWK/Karnety

Pragniemy Państwa poinformować iż najbliższe zapisy do SKWK odbędą się w najbliższy piątek tj. 30 stycznia.

Do Stowarzyszenia będzie się można zapisać, opłacić składki na wiosnę 2009 r. jak również odebrać naklejki do legitymacji (oraz ewentualnie KP) w restauracji „U Wiślaków” 15 minut po zakończonym spotkaniu koszykarek Wisły w Eurolidze.

Informacje dotyczące zapisów będą udzielane w przerwie meczu przed wejściem na halę.

Ponieważ szybkimi krokami zbliża się runda wiosenna Ekstraklasy pragniemy również poinformować Państwa o następujących sprawach:

*

z informacji uzyskanych z Klubu możemy powiedzieć, że w najbliższych dniach zapadną decyzję czy będziemy rozgrywać wiosenne mecze domowe na stadionie przy Reymonta (wszystko wskazuje, że tak, choć 100% pewności na razie nie ma oraz nie wiadomo przy ilu trybunach będą ewentualnie rozgrywane spotkania)

*

włodarze Wisły chcą nadal by były utrzymane ZNIŻKI na karnety dla osób należących do SKWK choć tutaj też dopiero w najbliższych dniach zapadną wiążące decyzje.

*

Zakup zniżkowych karnetów będzie możliwy jedynie NA PODSTAWIE kwitów wydawanych przez SKWK przy zapisach – tzw. KP ( tym samym osoby które zapisały się do tej pory, a chcą zakupić zniżkowy karnet - proszone są o odbiór owych KP przy kolejnych zapisach, dotyczy to także osób opłacających składki poprzez wpłaty na konto)

*

Osoby wpłacające na konto SKWK przelewem muszą wziąść pod uwagę fakt iż by odebrać kwit KP uprawniający do zniżki przy zakupie karnetu musi upłynąć pewien czas (tym samym ważne jest aby przesyłać dowód wpłaty na e- mail zapisy@kibice wisly . pl tak jak podane jest to na samym końcu)

*

Ponieważ patrząc w kalendarz nie będzie wiele czasu do startu rozgrywek – pierwszy mecz Wisły w Krakowie już 4 marca z Lechem Poznań w ramach Pucharu Polski (mecz będzie objęty karnetem!) - prosimy o NIE ZWLEKANIE z opłacaniem składek lub zapisywaniem się do SKWK - tutaj chodzi nam oczywiście przede wszystkim o osoby, które oprócz członkostwa w SKWK, pragną również zakupić tańsze karenty!

*

Wszelkie pytania prosimy kierować na e-mail : zapisy@ kibice wisly . pl

Kilka słów ode mnie:

Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków powinno reprezentować wszystkich którym dobro Białej Gwiazdy zależy na sercu.

W SKWK zawsze dominował nurt otwarty na ludzi - na ich pomysły, propozycje czy chęć działania.

By nie być tylko bezwiednym tłumem, dającym się manipulować, “ograniczającym” swoje przywiązanie do Trójkolorowych barw wizytą na Reymonta 22 raz na dwa tygodnie, by móc wymagać na Władzach Klubu działania pro kibicowskie, moim zdaniem, do SKWK powinno należeć kilka razy więcej osób niż obecnie (nie chcę pisać o liczbach ale jest nas mniej niż 400 osób....)

Jest na wiele tysięcy – widać to na każdym meczu w Krakowie – pytaniem pozostaje czemu tak mało Wiślackiej Braci chce się zaangażować poprzez SKWK by podnieść jakość Armii Białej Gwiazdy – począwszy od frekwencji na meczach (u siebie i na wyjeździe), działalności ULTRAS, a skończywszy choćby na akcjach charytatywnych....

Wszystkim "wątpiącym" w SKWK pragnę zwrócić uwagę na fakt, iż Kuba Błaszczykowski pomimo tego, że niestety nie gra juz w barwach Białej Gwiazdy nadal opłaca składki członkowskie w Stowarzyszeniu uważając to również za przejaw identyfikacji z kibicami Białej Gwiazdy.

WAŻNE!

- Pragniemy również poinformować, że istnieje możliwość opłacenia składki członkowskiej poprzez wpłatę na konto SKWK nr: 69 1160 2202 0000 0000 3426 8110. W takim przypadku na blankiecie wpłaty prosimy o podanie swojego imienia, nazwiska i numeru pesel (tak by można jednoznacznie „zidentyfikować” dana osobę i uniknąć pomyłek) oraz w rubryce „tytułem wpłaty” wpisać „składka-wiosna2009”. W celu szybszej weryfikacji wpłat przez osoby odpowiedzialne za zapisy (oraz sprawniejszemu działaniu) prosimy również by potwierdzenie wpłaty w postaci skanu czy pliku*.pdf przesłać na e-mail : zapisy@ kibice wisly . pl

- Kolejny termin zapisów to sobota – 31 stycznia w godzinach od 18.00-19.00 w restauracji “U Wiślaków”

- Informacje dotyczące kolejnych terminów zapisów będą publikowane sukcesywnie na stronie www.kibicewisly. pl

BARDZO WAŻNE :

- chcemy by osoby które przynależność do SKWK chcą “połączyć” z zakupem tańszych karnetów wszelkie związane z tym sprawy uregulowały do 6 lutego!!!
Dotyczy to zapisów jak i wpłat przelewem na konto. W późniejszym terminie będzie to praktycznie nie możliwe!
źródło: SKWK

Eweneme 29.01.2009 09:13

Czy przy zapisie do SKWK od razu płaci się składkę czy jakoś później? Nie to, że sępie kasę tylko jak coś to chce ją wykombinować :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:32.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl