![]() |
Cytat:
|
powiem Ci tak...byłem wczoraj wyrobic karte z kolegą... on poszedł do babki ja do kolesia bo tylko on nie miał osoby na stanowisku
na stole lezy duzo smyczek , on dostał ja nie... |
A zapytales/poprosiles o smyczke ?
|
nie bo była mowa że tylko 500 osob...
a z tego co widziałem to tylko ten mój kolega dostał a nie prosił o nią . mówił że babka czaiła czy nie patrzy i mu dała smycz |
No, to jeszcze ją sprzedaj na forum ;-)
|
Cytat:
moze był 500 a ty 501 :> |
Ja też wczoraj byłem sobie wyrobić KK i ku mojemu zaskoczeniu karta prezentuje się znakomicie :)
nie ukrywam, że jadąc bałem się jak ktos pisał o jakość zdjęcia, że strasznie słaba, ja nie narzekam bo zdjęcie lepsze niż na cyfrówce wyszło :) |
Podobno Legia wlasnie sprzedala 100 000 kart kibica. Niech to bedzie zacheta dla wszystkich ktorzy jeszcze nie wyrobili
Na Wisle ! |
A ile aktualnie jest ? 2000 już chyba pękło :)
pozostałe 98000 się pewnie obudzi jak karneciki będą, ale np. mecz z Kuchennymi. |
Ja byłem dzisiaj wyrobić karte kibica u pani na stanowisku A. Bardzo miła i przyjemna obsługa:)
|
Tak tak! Panie przemiłe są. Poszedłbym wyrobić sobie jeszcze jedną kartę ale pewnie nie można.
|
O, no to już wiem, że trza iść do kobitki :D
|
Cytat:
|
smyczki są bardzo fajne a nawet bycze :P
|
Cytat:
|
mi osobiście pani zrobiła jedno i takie też mam na karcie ;] jak poprosisz to moze zrobi kilka i wybierzesz ale nie wiem...
|
Cytat:
|
5 minut zajmuje cały proces od momentu wejścia na stadion do momentu wyjścia ze stadionu.
Małe info które ledwo co wyciągnąłem od ładnej blondyneczki- karnety. Najdroższy 300 zł, sprzedaż lub info o nich we czwartek (przynajmniej tyle powiedziała po lekkim przyciśnięciu tematu :P) |
Cytat:
To tylko karta kibica, dowodu osobistego 90% z Was nie nosi przy sobie bo i po co skoro używacie go kilka dni w roku, tak samo KK, do życia Wam ona nie jest potrzebna, tylko do wejścia na stadion, kupna karnetu czy w przyszłości do zakupu czegoś w Wiślackim sklepie. |
ok, palnąłem ale napisalem pod koniec " ale nie wiem " takie asekuracyjne ;]
|
Cytat:
W 1 dniu sprzedaży jak byłem pewnie nie mieli by czasu na takie pierdoły jak wybieranie zdjęcia. Może teraz jest mniej ludzi do wyrobienia karnetów to może byś mógł sobie wybrać któreś zdjęcie z wykonanej ci sesji zdjęciowej :P. |
a o karnetach dalej cisza........ :|
|
Cytat:
|
A w jakich cenach?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nie wiem czy pytanie już się nie pojawiło, ale zaryzykuje.
Czy mając starą kartę kibica muszę wypełniać formularz o wydanie nowej, czy stara zostaje automatycznie zamieniona na nową? Pozdrawiam |
tak wypełnia się formularz od nowa ale trwa to tylko chwilke więc praktycznie żaden problem :)
|
Był ktoś wyrabiać KK w weekend? Duże kolejki są? Wybieram się jutro i się zastanawiam czy 2 h mi wystarczą.
|
wiesz co, nie bedzie mnie dzis tam ani jutro ale zapewniam że wystarczy czy spokojnie te 2h..
|
Cytat:
|
kolejki sa taki na ok 15 minut stania max :P wiec spokojnie
|
Czy została juz uregulowana sprawa odstapienia komus swojego karnetu, bo jak bylem kolo 20.02 to Pani powiedziała że jeszcze kombinują jak to rozwiązac
|
Witam, napiszę tutaj, jeżeli już było to bardzo przepraszam, ale akurat nie mam czasów sprawdzać: czy ktoś wie kiedy mają wprowadzić tą sprzedaż biletów przez internet, bo nie będę specjalnie pisał nigdzie... z góry dziękuję
|
Narazie nikt nic nie wie. Sa pogloski ale nieoficjalne. A to mowia Panie ktore sie zajmuja wydawaniem KK/biletow ze od meczu z Widzewem (no ale chyba juz po ptokach skoro od dzis normalna sprzedaz), a to ze moze od Jagi, a to ze moze pozniej albo od przyszlego sezonu. Jednym slowem trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i oczekiwac na informacje oficjalna od klubu. I juz sie cieszyc ze zostalo raptem kilka meczow gdzie nie kupi sie biletu przez neta- no bo na nastepny sezon ta sprzedaz chyba juz bedziena 100%
|
Czy istnieje możliwość wyrobienia karty kibica przed samym meczem? Czy wtedy jest to w ogólę zamknięte?
|
Jest taka możliwość.
|
Cytat:
|
Dzięki za odpowiedzi.
|
Wiecie może czy nasza karta jest nowowprowadzaną kartą Ekstraklasy (karty systemu ESTIS)?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl