![]() |
czy w orange dokladnie Twoj Mix da sie jakos ustawic ze tam to jednego/dwoch nr Orange mam taniej ?
jesli tak to jak ? |
[pyt] Skąd teraz startują busy do Gdowa i ile kosztuje przejazd?
[odp] Z Ogrodowej - 3zł. Empiria najlepszym lekarstwem. |
Co to był za mecz gdzie podczas rzutów karnych Canizares podchodził do przeciwników z miną "seryjnego mordercy" i robił- jak by to powiedział Daniec- "straszonko". Jakiś link na YT też by się przydał. Z góry dzięki.
|
Ludki ważna sprawa, potrzebuje zaproszenie na portal społecznościowy grono.net. Dałoby się załatwić?
|
poszukuje piosenki ktora spiewaja kibice na euro. Moze kojarzy ktos tytul?
|
Witam skad wyjezdzaja busy do Myslenic Dokladnie do Tenczyna??
|
Co się stało z tematem o krzesełkach z sektora X i czy wiadomo już kiedy odbiór itd??
|
Kiedy jest losowanie LM (jak sie nie myle w tym tyg.)?
|
Dłuższą chwilę mnie na forum nie było stąd to pytanie...
Wiadomo kiedy będzie odbiór szalików Henryka Reymana? |
odp
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a z Kraka sie dokladnie nie orientuje, ale najlepiej jakimś chyba autobusem w kierunku Zakopca, bo busy z Kraka tam chyba nie dojeżdżają ;] |
Cytat:
a skąd w krakowie? |
W sobotę kuzyn żony powiedział że Wisła będzie grac na Unii i już decyzja zapadła. Moje pytanie jest takie czy jest już oficjalna informacja czy tylko on dzięki koneksjom w Urzędzie Miasta dowiedział się ??
|
PP i PE miały byc grane w Tarnowie....
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
poszukuje tej wersji ale w formacie mp3
http://pl.youtube.com/watch?v=QknZc7...eature=related |
poszukuje
zdjecia naszej oprawy z meczu z Łks "Sprzedawca Liści.." w jak najwiekszej rozdzielczości z góry dziękuje |
jest ktoś w posiadaniu listy Roithmana (najlepszych książek), może być europejska :)
z góry dzieki |
jeśli ktoś studiuje na UE w krk to powinien mi pomóc...
http://www.uek.krakow.pl/~harmon/gruplist.htm na tej stronie jest plan zajęć wszystkich grup wszystkich kierunków na UE, chodzi mi jaki skrót ma turystyka rok 1, niestacjonarne. |
Proszę o pomoc :
Winamp nie odtwarza mi plików video,tzn odtwarza ale sam dźwięk,a obrazu już nie.Dodam,że usunąłem go i zainstalowałem ale niestety dalej jest to samo. Wie ktoś o co chodzi? |
Cytat:
Może poprostu wystarczy kliknąć w zakładkę "video" ? |
Cytat:
Nie,to nie to. Ok,już wiem,po prostu była przełączona karta z monitora na telewizor :) |
Zna ktoś jakiegoś linka do pracowni jubilerskiej, mającą związek z antycznym wzornictwem (nie chodzi mi o Rzym czy Grecje, ale własciwie o starożytność)?
|
Cytat:
|
Sklep kibica (czy to gdzie sie wyrabia karnety itd) to jest w wakacje otwart normalnie czy jakies godziny?
|
Nie wie ktoś gdzie w Krakowie można kupić czapke bmw sauber?
|
Co się stanie po zresetowaniu routera? Co trzeba będzie ustawiać od nowa?
|
Cytat:
|
przez przycisk reset( na modemie zwykle schowany tzn trzeba go przycisnac igłą) resetujemy modem tzn. przywracamy mu ustawienia fabryczne, trzeba konfigurowac od nowa
restart (wylaczenie z pradu, badz przycisk wlaczajacy router) nie zmienia ustawień. |
Cytat:
|
Kiedy bedzie ustalany terminarz rozgrywek na sezon 2008/09??:P
|
Cytat:
|
Cytat:
tutaj możesz się czegoś więcej dowiedzieć http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=66 |
Potrzebuje instrukcje obslugi do "Nav N go igo 8". Patrzylem na google ale nic nie znalazlem wiec bylbym wdzieczny jakby ktos wrzucil link:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak zrobić coś takiego? Tzn. w jaki sposób umieścić link ( do np. zdjęcia ) w którym będzie od razu wymyślona przeze mnie nazwa?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl