![]() |
Ja bym puscil Singlara, Baszcza trzeba oszczedzac na Arke (Marcelo nie zagra, poprawcie mnie jesli sie myle), Boguskiemu tez by sie urlop przydal, w koncu jest po kadrze, tu moglby wskoczyc Pepe, za Sobola wrzucilbym Cantoro, choc wtedy jakby grali razem z Jirsakiem to moglby byc blamaż w środku pola. Ale Sobol do najmlodszych nie nalezy...no nie wiem, warto ten mecz moze nie odpuscic, ale tez nie wygrac za wszelka cena, bo po kij nam ten puchar? liczy sie rpzede wszystkim mistrz, jak bedzie mistrz, to o tym pucharze nikt nie bedzie pamietal, niech go sobie wygra Stal Sanok, czy Polonia Warszawa.
|
Jeśli myślisz że Marcelo nie może grac z Arką to sie mylisz .A tak wogule to gramy teraz z Jagiellonia moze ci sie pomylilo.
|
Cytat:
|
zamiast marcelo glowa i na to samo wychodzi
|
O czym Wy piszecie ? Z jakiej okazji Marcelo jest zawieszony ? Przeciez pauzowal tylko jeden mecz (z Amica, liga) i teraz jest "czysty". Poza tym w PP nie mial zadnej kartki
|
Z jednej strony powinnismy sie bic o PP na 100%, bo sa cztery zespoly w czolowce ligi i tylko dwa miejsca do pucharow (w najlepszym razie bedzie trzecie jesli mistrz lub wicemistrz zdobedzie PP, ale ja bym na to nie liczyl) . W lidze moze sie wydarzyc wszystko, wlacznie z tym, ze wielce faworyzowany Lech zajmie 4 miejsce. Z drugiej strony pojawia sie pytanie co Skorza ma zrobic dysponujac skromna kadra (obecnie juz bez Clebera, Brozka i co chwila bez kartkowiczow), postawic wszystko na jedna karte (liga) czy probowac lapac dwie sroki za ogon, a wtedy moze zabraknac w koncowce sily albo/i ludzi do grania.
CEBANU BASZCZU - MARCELO - GLOWA - PI.BROZEK MALY - SOBOL - CANTORO - BOGUSKI CWIELONG - WTOREK Koment: Zieniu bez formy, Lobo podobnie, dlatego na skrzydla prawonozni, z prikazem dla Rafala scinania do srodka. Cantoro widac, ze 3msce nie gral w pilke, ale gdzies ogrywac sie musi, poza tym jego sila fizyczna wyraznie nie lezy lechitom. Potencjalnie moglby tez zagrac Konrad, ale nie wiem czy fizycznie pociagnie 90min. |
Cytat:
|
Czy jest jakas transmisja telewizyjna.????
|
na n sporty chyba!
|
Jakby polsat sport mial puchar to by na polsacie albo tv4 puscili najwazniejsze mecze a tak to lipa, nie bede bral n dla pucharu polski, a liga mistrzow mniej mnie interesuje niz Wisełka
|
W ramach ciekawostki, na kanale 65059 leci mecz pejsow, warto posluchac ich "dopingu" :lol: Czasem nawet pilkarze na boisku ich przekrzykuja. I smieszne teksty mowi koles ze szczekaczka
W dodatku pozdrawia nas moze ze 100 osob :lol: |
Cytat:
Na boisku dość wyrównany mecz ale to Polonia prowadzi 1:0 od 5 minuty (Ivanowski)i jest już blisko półfinału. Od 33 minuty zero dopingu... |
Cytat:
|
Ale kocioł robią<lol2>
|
Czy gdzieś w internecie będzie można zobaczyć jutrzejszy mecz ?
|
Cytat:
Jest jeszcze 1 liga na TVP Sport :D Jakby człowiek mial te 3 platformy,to nie ma bata,cały weekend ogląda mecze:D A reszte tygodnia,powtórki tych co nie zobaczył w weekend :D |
Cytat:
jeśli chodzi o mecz z leszkami to na meczyki .pl zazwyczaj są transmisje z większości spotkań . |
Orietuje sie ktos w ktorym lokalu w Krakowie bedzie mozna dzis mecz ogladnac? Ma jakas knajpa ta cala N?
|
Pod Brunatnym Niedźwiedziem na Wawrzyńca.
Bardzo miły lokal. :D |
Jest możliwośc zamówienia relacji sms z dzisiejszego meczu na jakiejs stronie ?
|
Cytat:
Wchodzisz na http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia gdzie o 17:30 klikasz na play. |
Cytat:
|
Cytat:
chodzi mi o relacje SMS z meczu gdyż niestety nie będe dał rady oglądać meczu w TV. |
|
Witam , pytanko w jakiej knajpie na rynku bedzie mozna ogladac Wisełke na n-sport???
|
Po Ruchu i Polonii W. do półfinału Pucharu polski awansowała Legia Warszawa. Dziś w Sanoku zremisowali (!) z zaledwie IV - ligową Stalą 1:1. Oprócz ruchu Chorzów reszta półfinalistów to absolutna czołówka tego sezonu więc walka o Puchar a zarazem o miejsce w Lidze Europejskiej będzie dość ciekawa.
Mam nadzieję, że Wisła znajdzie się w tym gronie a w półfinale trafimy na przeciwnika, który przyjmuje na swoim stadionie kibiców gości... |
raczej szans nie ma na wyjazd, Polonia nie przyjmuje, Ruch teraz też, Legia też.
|
Cebanu w bramce!!
|
Diaz musi jak wół pracowac, zero odpoczynku. Czemu nie gra Niedzielan to ja nie wiem.
|
Wisła: Ilie Cebanu - Peter Singlar, Marcelo, Arkadiusz Głowacki, Piotr Brożek - Wojciech Łobodziński, Radosław Sobolewski, Junior Diaz, Patryk Małecki - Piotr Ćwielong, Beto
zaskoczył Skorża składem. Brak Baszcza, Pawełka, Boguskiego, Cantoro... |
Pawełek kontuzja, dlatego taka decyzja
|
Cytat:
|
Wie ktoś czemu nie ma Jirsaka na ławie nawet?
|
Niestety, to nie Skorża zdecydował, że Cebanu zagra w pierwszym składzie a... los, ponieważ Pawełek ma kontuzje.
Jirsak nie gra bo ostatnio miał problemy zdrowotne (przeziębienie) i nie trenował w ostatnich dniach na 100%. |
Cytat:
|
Jirsak ostatnio przeziębiony, nie trenował nawet w Grodzisku...
|
Cytat:
Skład dość zaskakujący, Skorża pewnie koło 60 minuty zechce na podmęczonych wpuścić Boguskiego, Zienia i Baszcza. Taktyka raczej słuszna bo w niedzielę to za bardzo nie miał kim postraszyć z ławki. Z tym że, żeby nie było za późno... |
Cytat:
Beto w koncu musi cos pokazac.Wazny mecz dla niego . Boguskiego nie ma bo w niedziel slabiej zagrał... Licze tez na Piotrka Cwielonga |
to co zrobił Pepe to się w głowie nie mieści... z 6 m...
|
a dokladnie z 4 metrow...
To nic, bo Wisełka gra nienajgorzej i sytuacje jeszcze beda |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl