![]() |
Ktos chcialby kupic W610i w bardzo dobrym stanie zero rys na ekranie i obudowie? 16 miesiecy gwarancji.... bez simlocka
Chętni na gg:5991146 Po prostu igiełka... ;] |
|
Posiadam nokie e66, która ma nawigacje. Korzysta ktoś z Was może z takiej nawigacji?? co o niej sądzicie ?? ?? i skad wziac mapy??
|
Cytat:
|
z nawigacją w telefonie jest tak samo jak z aparatem w telefonie i aparatem cyfrowym. Pomiar nawigacją to zawsze +/- 10 m do tyłu czy przodu.
|
Cytat:
|
Cytat:
spuściłem z ceny o 90zł! |
1. Nokia 6210 Navigator. dobre to??
2. pohula z rok?? 3. jak z wgrywaniem map (garmin)? trzeba Symbiana łamac czy da sie obejść jakoś. z góry dziękuję i pozdrawiam |
Ad1. Średnie
Ad2. Spokojnie powinno pohulać Ad3. Najlepiej złamać Symbiana bo robisz to tylko raz i masz spokój i nie tylko pod kontem wgrywania nawigacji ale wszelakich aplikacji innego rodzaju. Można co prawda podpisywać aplikacje ale według mnie lepiej sobie złamać Symbiana tym bardziej że przy pomocy poradnika który znajdziesz w internecie poradzisz sobie z tym sam. |
Mam pytanie o słuchawki bluetooth, dwa pytania właściwie:
czy one współpracują bezproblemowo z każdym telefonem wyposażonym w bt? Czy to jest raczej tak że słuchawka motka z telefonem motką działa dobrze ale już słuchawka motka z telefonem nokią działa jak chce? Bo mam taki nietypowy dość telefon (HTC Artemis aka SPV M650 - http://www.palmtopy.pl/Palmtopy/HTC/...(Artemis).html - o taki i dodam, że bardzo go lubię :P), chciałbym dokupić mu słuchaweczkę i na orange.pl mogę sobie wybrać dwie produkcji motoroli właśnie: 1. http://www.nokaut.pl/oferta/zestaw-s...escriptionFull 2. http://gadzetomania.pl/2008/01/31/mo...-dwa-w-jednym/ Tylko nie wiem która jest lepsza i czy w ogóle będzie działać i czy nie kupić lepiej zestawu produkcji HTC? Może ktoś kto w tej branży siedzi głębiej mógłby mi pomóc rozwiać te moje wątpliwości? |
Z reguły te słuchawki są uniwersalne.
Próbowałem te słuchawki Motoroli do Noki i śmigały bez zarzutu więc z twoim HTC też powinny współpracować bez zarzutów. |
takie pytanie odnośnie tego samsunga. Samsung E350- jest szansa, że na nim gg pójdzie ???? NIECH ktoś kto się zna napisze ;):P
|
Jak rodzaj map radzicie wgrac do nokii e66 i gdzie to najlepiej zrobic ??
|
Co sądzicie o nokii 6500 slide oraz o samsungu f480?W play są za złotówkę w abonamencie za 50 zł.Który wybrać?
a i jeszcze wplatam w to LG KU 990 :) |
Nokie 6500 slide mam, podoba mi się, funkcjonalna,aparat fajny i wszystko lux, tylko że posiadam ją jakieś 3 tygodnie a już mi coś trzeszczy w słuchawce podczas rozmowy. Działo się tak komuś?
|
Cytat:
|
Mógłby ktoś napisać coś więcej o telefonach tej marki - http://www.allegro.pl/50971_blackber...r=t&view=gtext ?
|
Powiedzcie mi jak to jest z GG na telefonie dokładnie, tzn chodzi o koszta. Mam orange i chce sobie gg walnąć do tela i wiem, że oprócz sms aktywacyjnego na jakiś okres płaci się za 20 lub 50 Kb czy jakoś tak, co to daje i na ile starcza ?? :P
|
Play Fresh
Minuta za 29gr do wszystkich sieci. Sms za 9gr do wszystkich sieci. Każde doładowanie przedłuża ważność konta o rok. http://technologie.gazeta.pl/technol...nizka_cen.html Ciekaw jestem, czy to nie podpucha jakaś. |
Cytat:
ale jestem w Erze place 5 zeta miesiecznie za uzytkowanie GG bez dodatkowych kosztow za transfer danych sadze ze u pomarańczowych bedzie podobnie |
powiedzcie mi jeszcze, czy mogę z kasy z abonamentu płacić za dodatkowe usługi jak gg czy muszę doładować ????
|
mam telefon w abonamencie i płace za gg jako dodatkowa usluge, czyli abonamebt + 5 zl
|
Posiada ktoś Nokię 6220 classic? Przymierzam się do kupna i chciałem poznać opinię kogoś kto miał/ma ten telefon w użyciu.
|
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
Dzieki za odpowiedz. Juz zainstalowałem sobie mape Garmin5.2. Mapy dokładne, nawigacje ok wiec jestem zadowolony. Pzdr EDIT: Picasso, niedrogiego tzn?? |
skoro o nawigacji mowa.może ktoś polecić coś niedrogiego z ekranem 4,3 z mapami europy i jakby tego było mało z bezpłatną lib tanią aktualizacją?
|
mam takie pytanie, niech ktoś bardziej kumaty w sprawach komórkowych mi odpowie ;)
a więc, chce sobie zainstalować na telefon (samsunga z javą ) gg, i wiem, że się płaci na dany termin użytkowania daną kwotę, mniejsza z tym, ale ktoś m mówił, że przy każdym wejściu mu zżera kasę, jak temu zapobiec?? trzeba kupować jakiś transfer czy co ? [abonament mam w orange] |
Ja tez korzystam z gg na samsungu, z tym, że mam telefon w Plusie i transfer danych mam wliczony bodajże w GPRS, nie ważne - za darmo i tyle. A Ty prawdopodobnie musisz wykupić pakiet internetowy, 200 / 500kb różnie. Ale rozmowy na gg "ważą" mało kb, więc mniejszy pakiet wystarczy. Poszukaj na stronie operatora, powianno coś więcej pisać.
+ http://mobilne.gadu-gadu.pl/ile-to-kosztuje |
Pytanie ! mam umowę w Erze, kończy się w czerwcu, ale chciałbym zmienić operatora przejść do innej sieci ale oczywiście zachować numer, jak to załatwić ? idę do np. Play'a i tam wszystko załatwię ? jaki będzie koszt ?
|
Panowie lub Panie. Co powiecie o telefonie Samsung F480? Mam zamiar sobie taki kupić i chciałbym poznać opinie. Jak się spisuje na mrozie, jak się prezentuje, czy jest funkcjonalny itp.
|
dobra panowie i panie, mam od 2 lat SEk750i
ogólnie jestem zadowolony, tyle, ze bateria coraz mniej trzyma. Potrzebuje, nowy podobny telefon: -wytrzymały -g mnie obchodzi aparat - g mnei obcjhodzi GPS ;) -g mnei obchodzi gg w telefonie - nie musze mieć duuużego wyświetlacza -bateria ma trzymac ok tygodnia(tka jak w moim SE przez ponad rok...) -oczywiście tkaie rzeczy jak BT być musza -jakas diodka mocna by sie rpzydała do oświetlania sobie drogi -fajnie by było gdyby miał wejscie na pamiec micro SD Innymi słowy potrzebuje coś co mam tylko nowsze , jakieś propozycje? |
SE K770i
Naprawdę :D Gdybym nie potrzebował miliona funkcji w telefonie to właśnie taki czołg bym sobie kupił. Czołg jeśli chodzi o solidność bo i "linia" jest całkiem ładna. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to i ja się spytam o radę (o zielony jestem w tych sprawach) i, kończy mi się umowa i zamarzył mi się nowy tel, co polecacie?
moje wymaganie to: - gps w miarę szybki (bo chce się bawić programikami do mierzenia prędkości i treningowimi różnego typu) wiec nie wiem czy lepiej wbudowany czy nie -mile widziane wi-fi ale ogólnie dobry pod neta - i duży wyświetlacz pod filmy -i oczywiscie mp3 i tak zaproponowano mi W910i (za 5dych), wygląda fajnie (ale bez gps, i wi-fi). czy lepiej zachować i dokupić gps przez bt (o ile sie da wogóle) czy lepiej sprzedać i kupić coś w podobnej cenie co by lepiej pasowało do moich wymagań?? (mam jeszcze w ofercie LG KU990 viewty za 100zł) |
Panowie mam propozycję wymiany telefonu z SE k770i na Nokię N 73 i chciałem się Was zapytać o opinię na temat tego drugiego telefonu ? czy jak się zamienię to stracę finansowo ? mój telefon jest Nowy a jego ma 5 miesięcy, proszę pomoc :)
|
Cytat:
Co do nokii n 73, to polecam ten telefon. Sam mam taki od 2 lat. Nie mam do niego zadnych zastrzeżeń. Chodzi naprawde płynnie ( mimo symbiana), robi dobre zdjecia, jest głośny ( posiada dwa głosniki), w obsłudze bardzo łatwy. Jezeli masz jeszcze jakies pytania to pisz na p.w |
W temacie pytaniowym odpowiedzi nie dostałem, ogłaszam się tu:
Pytanie do znawców ery tak tak: czy po zablokowaniu konta na połączenia wychodzące i przychodzące karta sim jest dalej aktywna? Tzn karta czy po doładowaniu, powiedzmy za 5zł, odzyska się "zamrożoną" kwotę jaka była dotychczas na kocie? |
Cytat:
możesz kupić nowa kartę SIM bo stara na nic Ci się już nie przyda |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl