![]() |
to daj link bo szukam 15minut i tylko Wisła jest
|
Cytat:
Oczywiście zakładam wariant, że nie masz zamiaru zamieniać kart w dekoderach. |
Cytat:
wszystko jest o wiele łatwiejsze i sprawniejsze niz sie wydawało Przepiąłem dekoder z N na C+ i od kopa wszystko śmiga :) jakość bez zmian |
Wisła Kraków-GKS Bełchatów, Piast Gliwice-Arka Gdynia,Chelsea Londyn-Wigan,Lech Poznań te mecze będą na Sopcascie, mnie interesuje tylko mecz Wisełki to już będzie 9pkt
|
mecz Wisły z GKS super jakosc lepsza niz na sopcascie http://www.justin.tv/djcris1991
|
Jackdaniles nie jest lepsza jakość ,pomyliłeś się
|
Mozna na justinie jakoś powiększyć ten obraz, ale żeby nie zajmował całego ekranu?
|
Koledzy gdzie mogę jeszcze na Wisłę patrzeć bo na justin/tv zacina a teraz nie chodzi
|
Tu masz linki do sopcasta, ale mi nie chodzą:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=16890&part=sports |
Gdzie można oglądnąć w necie wczorajszy mecz Wisełki albo choć skróty?
|
czy będzie mozna gdzies w necie obejrzec dzisiejszą lige+?
|
nie wiecie czy mecz sraxy z Lechią bedzie mozna gdzies obejrzeć ? jak tak to pls o link.
|
Cytat:
|
Też tak macie, że na HQTV strasznie Wam tnie i co chwile puszczają reklamy :|
Dzisiaj spotkałem się z tym pierwszy raz i zupełnie nie wiem co jest grane! |
NIestety co raz częsciej tak jest:-/
|
Derby beda na C+ czy na tym smiesznym kanale orange?
|
31 godz 19:30 C+
|
Jezeli ktos byłby w stanie nagrac relacje z Radia Biała Gwiazda to bede wdzieczny ;)
|
czy dzialaja u was linki z soccerlive'a czy jest jeszcze za wczesnie na to??
|
nie wiecie przypadkiem kto ma prawa telewizyjne do PE? W poprzednim sezonie niektóre mecze puszczał Polsat, a teraz? Pokażą mecz Wisły?
|
Cytat:
|
Polsat pewnie ma prawa a mecz pusci na kodowanym Polsacie Sport... :)
|
Cytat:
E: Widzę, że zostałem uprzedzony ;] |
z tego co sprawdziłem Polsat planuje pokazać ten mecz ale tak jak wcześniej pisałem mecz będzie transmitowany na Polsacie Sport , meczu nie pokaże także stacja należąca do koncernu Polsat -TV4. Chyba że do tego czasu coś się jednak zmieni ale wątpię...
|
Cytat:
|
Cytat:
Cóż, pozostaje mi się cieszyć, że mam Polsat Sport i Ex :P Tak na serio znowu będą się nas czepiać że gramy drugim czy trzecim składem, żeby obalić "wielkość" tych rozgrywek. Bo telewizja Polsat wykłada grubą kasę, żeby wypromować zawody a straszna Wisła Kraków wszystko niszczy wystawiając drugi skład :> |
Hej! Wie ktos czy derby beda transmitowane w intenrecie? jak tak to gdzie?
|
Cytat:
a na stronie www.djcris.pl tez mozna kliknac na link i obejrzeć zabrskiego Górnika z Legią :) |
Oj na djcriss dzisiaj tylko Legie pokazują. Tak podaje strona.
Niestety jak bedzie na HQTV to nie obejrzymy bo to strasznie awaryjny serwer, obraz rwie niezaleznie od posiadanego lacza..... chociaz tydzien temu bylo ok. |
na sopcascie jest mecz Wisły. kanały:
Polik TV Public Sport |
te wszystkie justiny i djcrisy są darmowe?
|
Cytat:
TYLKO WISŁA! Cytat:
|
bedzie na tym samym kanale co Górnik - Legia bo admin pisze ze HQTV ma jakies problemy i pokażą na djcris.
darmowe darmowe ale polecam kliknąć POPOUT bo to co sie z boku na czacie dzieje, ta napinka, to szkoda na to zwracać uwagi... |
jak to wlaczyc???
|
Cytat:
10 znaków |
Cytat:
|
dziex!!!!!!
|
Hej mam pytanie czy magazyn ligowy po dzisiejszym meczu na canal+ oraz Szybka piłka będzie gdzieś można zobaczyć na Sopcaście ?
|
teraz hulaja jakies skroty...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl