![]() |
Cytat:
Czekamy na komentarz Maciejja ;) |
Pracował ktoś może jako doręczyciel w InPost? Jakieś opinie ? z góry dzięki
|
Cytat:
|
macie jakieś namiary na pracę dla zaocznego studenta?
|
Orientuje sie ktoś czy nie ma jakiś przyjęć coś z typu magazyn,kierowca może być umowa-zlecenie.
|
Cytat:
Pozdrawiam |
witam. pracuje ktoś w icarze/ewentualnie ma ktoś znajomego co tam pracuje ? otóz mam pytanie związane z wszystkimi opłatami..jakie trzeba zrobić,aby otworzyć własną działalność gospodarczą..zus itp..chodzi mi ogólnie ile mniej więcej trzeba wyłożyć ?
|
w naszym kraju jest chyba na prawdę źle skoro do takiej pracy
Cytat:
|
Cytat:
otwarcie swojej firmy tj. dzialalnosci, to okolo 100 zl bodajże. Jesli nigdzie nie pracujesz to co miesiac musisz placic ZUS to jakies 700 stówek. Kurs a dokladnie licencja tam do jezdzenia to coś koło 800 złotych(jednorazowo) Kasa fiskalna już od 300-400 złotych. radio z zestawem okolo 800 zl.(jednorazowo) i oczywiście ksiegowa,no chyba ze ktoś umie sam rozlicząc te papierki Za kazde zgloszenie,ktore dostajesz płacisz tylko 2,20 do korporacji Jest tego troszkę,ale jeśli masz swoje auto mozesz sprobować,najdrozszy jak widac jest ZUS ale dla kogoś kto jest juz ubezpieczony lub pracuje ,ten koszt ucieka |
jeśli jest to pierwsza dzialalnosc badz miedzy dzialalnosciami jest 5 lat przerwy zus jest mniejszy o polowe przez 2 lata.
nie jestem pewny, ale tak gdzies slyszalem. |
Cytat:
|
rozbrajają mnie teksty ofert pracy :-)
Cytat:
|
Cytat:
ponawiam pytanie. najlepiej w dni poniedziałek - czwartek o każdej porze. |
pracuje/pracował ktoś w firmie kurierskiej GLS ? jakie warunki godziny pracy ? bo mam ofertę.
|
a pracuje/pracowal ktos w drukarni Pfluger Koperty na Zawiłej 56? jakies opinie?
|
do usunięcia
|
Cytat:
praca od rana do poznego wieczora. idealna gdy masz kredyty. wtedy zarabiasz a nie masz kiedy wydawac. jesli jednak jestes mlody nie masz rodziny daj sobie siana i ciesz zyciem. |
Cytat:
Co Cię czeka- jeśli studiujesz/uczysz się to nie popracujesz tam. Moja rozmowa z nimi trwała 5 minut. Szkolenia 5 dni w tygodniu, w Sosnowcu lub Wrocławiu. Od rana do wieczora. |
Cytat:
|
Kolega wlasnie wprowadzil sie do Krk i szuka pracy... Ma 23 lata wyksztalcenie srednie Ekonom. Moglby ktos cos polecic? Odezwala sie jedna mała fabryka z Bronowic Wielkich ,,sfera'' ma ktos jakas opinie moze ?
|
nikt nic nie wiem... ? Zalezy mi na czasie
|
Może ktoś kto siedzi na wyspach ma rozeznanie w ichniejszym rynku pracy.
Otóż mam 19 lat, jestem świeżo po maturze. Mam tylko wykształcenie średnie (kończyłem LO) i prawo jazdy kat. B. Od nowego roku chciałbym wyjechać na wyspy do pracy na 1-2 lata. Poza celem zarobkowym, zależałoby mi mocno na jak najlepszym poznaniu języka. Zdaję sobie sprawę, że z takim doświadczeniem zawodowym, znalezienie tam pracy to czysta fikcja. Dlatego zgłaszam się z pytaniem, jakie kursy warto skończyć, by załapać się na pracę tam. Myślę o uprawnieniu na wózek widłowy, ale być może ktoś z forumowiczów ma lepszy patent i zechce się nim podzielić :) |
Ja bylem w Glasgow 4 lata i powiem, ze to dobre miejsce do zarobku. Polakow przyjmuja tam raczej do fabryk, ktorych jest bardzo duzo i sa tam przyjecia. I pomysl z uprawnieniami na wozek widlowy to strzal w 10... Dobre zarobki, latwa praca i szybko mozesz tam taka znalesc. A co do szukania tam pracy to najszybciej i najlatwiej przez jakies agencje, a pozniej jest duze prawdopodobienstwo, ze podpiszesz kontrakt z fabryka.
|
do usunięcia
|
Cytat:
|
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=szpro
Pieniadze za szybkie i krótkie opiniowanie stron www. +promocja za logowanie z linka |
Z tego co słyszałem to nie wypłacają tutaj kasy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bawi(ł) sie ktoś w marketing wielopoziomowy? Konkretnie chodzi mi o FM Group, działają juz kilka lat wiec nie można wykluczyc, że jakis forumowicz w tym siedzi.
Wszelkie opinie mile widziane. |
Jakieś opinie o www.praca-zdalna.org ?? Jakiś kolejny wypust, czy może wręcz przeciwnie?
|
do usunięcia
|
Czy umowe na okres próbny 1-3 miesiące moge w każdej chwili zerwać na zasadzie "jutro nie przychodze"?
|
Cytat:
|
Jest ktoś infobrokerem w Kraku?
|
Cytat:
|
wypelnilem to dawno juz i ani slowa odp. do tej pory.
|
Mam takie pytanie: Co możecie powiedzieć o pracy w zakładzie bukmacherskim?Czy w trakcie/po liceum jest możliwość aby podjąć tam pracę?
|
do usunięcia
|
Cytat:
Bardzo fajna praca:-) Czy jest możliwość mogę Ci śmiało odpowiedzieć TAK |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl