![]() |
kuxwa zebrać się w 20 chłopa iść na trening i sobie porozmawiać z naszymi pseudopiłkarzykami że takiej gry więcej nie zdzierżymy i nie ma możliwości innego wyniku z cracovią jak wygrana..... ale to trzeba do tego kibiców z jajami a u nas smiem twierdzić coraz mniej takich
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam, wie ktos moze o której jutro trenuja nasi piłkarze?
|
wie ktoś o której w poniedziałek zaczynają Nasi piłkarze?
|
podbijam kolege powyżej
|
a co też się chcesz wybrać zobaczyć na własne oczy?
|
jak nie bede mial zajec to chętnie podbije ;]
|
tylko trzeba wiedzieć o której mniej wiecej .... i tak na poczatek będą biegac po P. Jordana raczej
|
to pobiegamy z nimi ;D a poważnie to czekam aż ktoś odpisze co do godziny tego 1-ego treningu.. Napisałem do redakcji z pytaniem o trening.. jak odpiszą to dam znac
|
Pierwszy trening zaczyna się o 12:00. W planie siłownia i bieganie w Parku Jordana
|
o wielkie dzięki!! to się napewno wybiorę pod stadion!!
|
a nie wiecie czy juz od 12 beda biegac w parku Jordana czy o 12 silownia a potem biegi...?
|
najpierw siłownia a potem bieganie
|
O której dziś trening?
|
Wie ktoś jak w tym tygodniu są treningi ??
|
Wie ktoś o której i gdzie jutro trenują?
|
wie ktos jak Wisla ma treningi w przyszlym tyg. i o ktorej?
prosze na priv. |
Trening
mam pytanie kiedy i o której jest trening Wisełki oczywiscie druzyny pierwszej przed meczem z polonia warszawa prosze o szybką odpowiedz
|
Cytat:
|
witam. Wie ktoś gdzie dokładnie jest to rozdanie medali w warszawie . bo bym sie wybrał .. słyszalem ze gdzies w józefowie ...
|
Czy ktoś wie o której i gdzie odbędzie się 1 trening w sobotę?
|
Boisko boczne, badania od rana prowadzone będą grupkami po paru zawodników
|
Czy wie ktoś o ktorej mniej więcej zawodnicy Wisły wrócą ze zgrupowania z Zakopanego na R22 ? Prosze o szybką odp.
|
Wyjazd po obiedzie, obiad ok. 13 zazwyczaj no to policz drogę z Zako. Przed 17 powinni być.
EDIT: widze wlasnie, ze zle mi sie napisalo, przed 16 mialo byc. |
Jak sie uprą to nawet na ok 15.30 mogą być w Krakowie...
|
Z tego co wiem to jutro ma być o 10 : 30 trening wisły na R22 . czy to jest na 100 % . ?
|
podbijam Matiego. Jak cos wiecie to napiszcie..
|
a wybierasz się ? ;)
|
Cytat:
Ja pierdziele :pobity: |
Na fb napisali:
"Biała Gwiazda już w Krakowie. Na razie piłkarze mogą odpocząć, ale jutro o 10:30 czeka ich już kolejny trening. Ciekawe, co tym razem wymyśli trener Maaskant? :)" Więc zakladam, że to prawda. Mati16 - Wisła! |
Na ktorym boisku (gdzie to jest) jest ten trening jutro o 10:30? mozna go ogladac? ktos wie?.
|
Nie wiecie czy w poniedzialek tj. 20 (jutro) Wisła odbędzie trening na boisku bocznym i o której godzinie?
|
O 10.30. A jak jest na głównym to nie można wejść co nie?
|
Cytat:
|
Nie wiem właśnie. Napisali mi tylko o której... więc pozostaje tylko mieć nadzieję, że na bocznym i że przestanie padać chociaż na trening...
|
Jutro maja przechodzic badania to pewnie beda na bocznym.
|
wcześniej badania były na głównym, to nie ma pewności, że będą na bocznym.
|
Cytat:
Dalsza część zajęć odbyła się na boisku głównym ze względu na... zły stan murawy boiska bocznego. Trener Maaskant zadecydował o przeniesieniu zajęć w bardziej komfortowe i bezpieczniejsze dla samych zawodników miejsce. |
Czyli raczej nie ma się co jutro wybierać...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl