![]() |
ZKSUniaTarnów1928 - nie wiem czy o to Ci chodziło, ale masz tutaj druk na Politechnikę Krakowską który... zresztą przeczytaj sam. Powodzenia!
http://www.pk.edu.pl/rekrutacja/imag...%202010%20.doc |
Może głupie pytanie ale gdzie w sieci na PK można się zorientować ile brakło poza tym że "nieprzyjęty" ;] ?
EDIT: Dzięki Samsung za informację. |
Byłem dziś na politechnice osobiście i jest tam wielka tablica z peselami, liczbami pkt i progami. Chyba tylko tam to można zobaczyć a w necie tego nie znalazłem. Poza tym, jak ktoś wybiera się złożyć papiery to na budownictwie pn-pt od 11 do 13.
|
Mnie UJ troche zmiótł.. nic licze na UEk albo UP :D
|
JEE!:)Dostałem się na Zarządzanie w sektorze publicznym na UJ :) Jedyne co mnei martwi to fakt,że będe miał trochę daleko z mojego prawdopodobnego mieszkania na Instytut-będe jeździł z północnego Krakowa na południowy,no ale cóż,najwyżej będe wcześniej wstawał:P
|
Strasznie skoczyły progi na PK w tym roku. Znajomy z 132 jest dopiero na rezerwowej na budownictwie na IŚ. Ja liczyłem z 144 na budownictwo na IL a nawet mnie nie ma na rezerwie i ledwo się na IŚ załapałem. Ciekawe.
|
Progi na budownictwo PK / IL to 156 w tym roku czyli o jeden pkt z majcy rozszerzonej więcej niż przed rokiem
|
Tu jest 150;) http://www.pk.edu.pl/rekrutacja/inde...178&Itemid=234
A na IŚ podniosło się o jakieś 20 pkt. |
Teraz można się dostać jak ma się 78%. Rok temu 76%. Wyniku 150 nie da się uzyskać można mieć 148 albo 152 i od 152 właśnie przyjmowali rok temu
|
Ciekawy jestem czy na kierunki niematematyczne spadną progi na takich uczelniach jak np. UEk .. Nadzieja umiera ostatnia.
|
nie orientuje się ktoś może jaki był próg na uek na zarządzanie? bede bardzo wdzięczny za info!
|
Cytat:
|
Ja mam 117 i już mi napisali że sie dostałem.
|
Cytat:
|
ja mam 118 i tez sie dostalem ;D zarzadzanie uek;)
|
http://uekwww.uek.krakow.pl/pl/eduka...i-stopnia.html
zakladka - statystyka. |
Dzięki, a nie wiecie może jeszcze czy zaoczne studia na uj na wydziale prawa mają zajęcia z dziennymi? czy to są inne terminy?
|
Cytat:
|
ma ktoś informację, ile wyniósł próg punktowy na zarządzanie na UJ? obojętnie które, najlepiej oba.
|
Jeżeli przyjmowali wg. limitów to:
zarządzanie Specjalność zarządzanie firmą, zarządzanie personelem, zarządzanie międzynarodowe 77,50, w sektorze publicznym 65, aczkolwiek mogly byc nizsze ! |
Kurcze dzis o 15 moment prawdy dla kandydatow na AGH;) W poprzednich latach okolo ktorej umieszczano wyniki w \\sieci\\?
|
Wie może ktoś na których kierunkach na poszczególnych uczelniach zostały wolne miejsca? I drugie pytanie jeśli nie rejestrowałem się np na PK to mogę ubiegać się o wolne miejsca na tej uczelni?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeżeli nie rejestrowalem sie w pierwszje rekrutacji na UJ a mam zamiar to zrobic w drugiej to istnieje taka mozliwosc jeszcze? I czy bede rekrutowany na takich samych warunkach jak Ci ktorzy skladali papiery juuz na pierwsza rekrutacje?
|
Nie można.
|
Cytat:
ok dzięki za info |
Jak jest na innych nie wiem.
|
Strona AGH już niedostępna.
|
haha serwery już padły;) Pozostało tylko modlić się, żeby progi nie podskoczyły o 120 pkt;) Bracia Wiślacy życze powodzenia Wam, no i sobie;)
|
Zakwalifikowany:D Kierunek: Mechatronika.
|
Cytat:
|
Ja zakwalifikowany na Informatykę zwykłą :D
Kamień z serca :) |
Cytat:
|
Będzie wiadomo jakie progi były na poszczególne kierunki? I kiedy będzie druga rekrutacja?
|
Ech, a ja się nie mogę wcisnąć :/
Cytat:
|
AGH: Zakwalifikowany, kierunek: TiR.
*Ma ktoś link do statystyk 1 i 2 rekrutacji na UEKu w zeszłym roku? sndr podziękował |
Cytat:
Powodzenia :) |
Progi duzo wyzsze niz w ub roku, przynajmniej na moim przykładzie
Jak teraz bedzie wygladac druga rekrutacja na aghu? Dostalem sie na inzynierie materialowa na wydziale metali niezelaznych. Mialem to niestety na ostatniej pozycji Może ktoś cos o tym kierunku powiedziec? Warto w ogole zaczynać? bo chyba czeka mnie druga rekrutacja :/ |
Cytat:
http://nowa.uek.krakow.pl/files/comm...na_miejsce.doc Proszę bardzo |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl