![]() |
Cytat:
Nie wiem czy Rude będzie aż tak ryzykował. |
Cytat:
|
Wisła wygra 2:1 i zamknie usta niedowiarkom.
|
Cytat:
|
Raton na pewno. Szot Łasicki Eneko z lewej Krzyżanowski
Carbo Duda Goku Baena Rodado Alfaro W opolu będzie zmiana tylko na środku obrony |
Lol wytrą nami podłogę, z naszym tempem rozgrywania akcji i niedokładnościami nie mamy szans z ekstraklasowa drużyna. Myślę że luźne 0:3 do przerwy a druga połowa będzie na przepierdzenie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Scenariusz realny: Widzew strzela szybko 2-3 bramki, reszta spacer, bo co się będą przed ligą przemęczać
Scenariusz negatywny: Obie drużyny się męczą aż do karnych, po których odpadamy Natomiast scenariusz pozytywny to już by musiała zadziałać logika ekstraklasy, czyli zadziać się by musiały rzeczy niesłychane. |
A myślicie, że Królewski też kładzie laskę na PP?
Że nie chce jakiegoś wypromowania piłkarzy, drużyny, zapełnionego stadionu jeśli zagramy dobrze, jeśli udałoby się przejść dalej? Że jest już odgórna dyspozycja: oddajemy PP? |
Cytat:
|
Dzisiaj będzie poprawa w grze i zamiast gładkiego 3:1 dla Widzewa będzie ciężko wywalczone 4:2 dla Widzewa.
|
Raków i Lech odpadły. Grać Wisła a nie pier...
|
Dziwi mnie optymizm co po niektórych, kopacze nie otrzymują wynagrodzeń więc będzie wyjebka, dziś odpadamy z PP, nie ma innej opcji
|
A gdzie tu optymizm? Wiadomo, że dostaniemy wciry od Widzewa, co nie znaczy, że mają się położyć i oddać mecz już przed.
|
Sytuacja z wynagrodzeniami jest od dłuższego czasu, nikt ameryki nie odkrył.
|
Mam nadzieję na jakiś transparent w stronę nauki jazdy w stylu widzimy się w marcu w Łodzi, chyba że was bojkoty nie obowiązują.
|
Cytat:
|
Nie wiem czy oglądacie co się dzieje w ekstraklasie, ale Widzew gra na poziomie topki tej ligi, a my gramy obsrani z tychami czy stalą kopiąc się po czole.W lidze będą spokojnie punktować z kim trzeba, jak wyjdą z nami normalnym składem to słabo to widzę.
|
Na minus dla nas obecna nasza forma, na plus, ze nasza drużyna jest skrojona pod ekstraklasę więc powinno się łatwiej grać i powinno być łatwiej o sukces.
Pojawiły się tu głosy czy Królewski olewa PP. Właśnie jestem zaskoczony, że nie ma stanowiska, że walczymy o półfinał i nie odpuszczamy. Za Sobla to wybrzmiało, że nie odpuszczamy PP, teraz widzę nastąpiło wycofanie się na bezpieczne pozycje i zamknięcie jadaczki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja wierzę prezesowi Królewskiemu, że w ekstraklasie byśmy sobie radzili lepiej. Kto wie, może nawet by były puchary :D Paradoks, jak gralismy w ekstraklasie to mieliśmy drużynę bardziej pod I ligę, a jak gramy w I lidze to na odwrót :D
|
Cytat:
Ciekaw jestem, jeśli jakimś cudem awansujemy do ekstraklasy, czy będziemy potrafili wzmocnić tak Wisłę, żeby po sezonie tu nie wrócić. Co zapewne czeka przynajmniej 2 z 3 drużyn, które ostatnio się tam dostały, |
Wedlug mnie Wisla wygra i wynika to z faktu, ze Widzew nie przyjedzie zaparkowac autokaru w polu karnym jak nasi przeciwnicy w lidze.
Bedzie mijesce do gry kombinacyjnej, Widzew nie ustawi srodkowych obroncow na 5 metrze tylko wyzej wiec bedzie wiele mozliwosci wypuscic Rodado na prostopadla pilke cos czego absolutnie w lidze nie mamy mozliwosci robic. Bedziemy tez mogli wykorzystac nasza najgrozniejsza bron czyli gre z kontry. Widzew ostatnio gra w ofensywie tak, ze ponad polowa zespolu wychodzi atakowac wiec bedzie wiele okazji do kontr. W lidze mamy tak, ze zespoly kontruja nas 2-3 zawodnikami a jak nam sie uda skasowac ich atak to sami nie mozemy skontrowac bo przeciwnik ma 8 zawodnikow na pozycjach defensywnych. Poprostu, mecz z Widzewem bedzie totalnie inny od tego co obserwujemy w lidze. |
Jesteś tego pewien?Bo moim zdaniem Widzew wykorzysta sposób dobrze już na nas sprawdzony,tym bardziej jeśli wyjdą mocno zmienionym składem
|
Nie wiem czemu mieliby się z nami decydować na otwartą grę, skoro grając z kontry mają w meczu gwarantowanych przynajmniej kilka setek w prezencie od naszych piłkarzy?
|
Przegramy i to ostro, szczegolnie jak mamy wyjść z drewniakiem Sobczakiem.
|
Cytat:
|
Jeśli nasza gra będzie polegać na powolnym holowaniu piłki i poruszanie w żułwim tempie - porażka będzie dotkliwa,
Natomiast gra na jeden kontakt przy odpowiedniej szybkości daje możliwość dobrego wyniku, |
W jednym meczu to się wszystko może zdarzyć i wszystko może się udać.
Może my się zepniemy na nich jak na mistrzów świata, może oni nas zlekceważą, może nam wyjdą ze dwie kontry i będzie szybkie 2:0? Niemniej, patrząc na nasz skład, brak formy, ogólny chaos i burdel, walkę w I lidze o awans oraz Widzew, śmieszne ale na naszym tle sa dzisiaj mocarzami, w ekstraklasie utrzymanie mają praktycznie pewne, puchary im nie grożą, także wątpię aby byli głupi i odpuścili mecz z cieniutką Wisłą, jak mają autostradę do półfinału i być może później finał - puchar. Dla Widzewa, który ma kibiców, tradycje, ambicje i oczekiwania, ten puchar spada im jak z nieba - tak samo jak nam, gdybyśmy mieli lepszy zespół i formę. Kibice w środku tygodnia przyjezdzają za Widzewm w 3 koła, ciśnienie na puchar mają, rzecz oczywista, idiotyzmem i napluciem w twarz ze strony klubu i piłakrzy było by olanie tego meczu. Myślę, że będą zdeterminowani na 100% W związku z tym obstawiam, że nam objadą różnicą co najmniej 2 goli. My nie mamy formy i trenera wiec ten mecz i tak nic nie wyjaśni ale jak już się silimy na awans, na wymyślanie, że nasza drużyna pod ektraklasę była by lepsza, to ten mecz jakąś odpowiedź nam da gdzie my obecnie jesteśmy. |
Cytat:
Myślę, że będzie otwarty mecz, coś jak z Pruszkowem albo Lechią i nawet jeśli przegramy to będą głosy “no trudno ale grali dobrze” bo będziemy mieli okazję pokazać swoje atuty a nie tylko klepanie po obwodzie i wrzutki na nikogo. |
Dla mnie wynik jest drugorzędny, co chciałbym zobaczyć to progres w naszej grze.
|
gdzie bedzie transmisja tego widowiska ?
|
Polsat sport
|
Cytat:
Można se zrobić niepotrzebnie nadzieję. |
Cytat:
Podwójną garde da się rozbijać (chociaż czasem nawet Real Madryt bije głową w mur) i właśnie te wszystkie asymetryczne ustawienia, szybsze przerzuty akcje środkiem, wysoki presing mają temu służyć, to mam nadzije przyjdzie w lidze z czasem. Dziś chcę zobaczyć ze nasi pilkarze faktycznie mają umiejetnosci i sa w stanie je pokazac w meczu z silniejszym przeciwnikiem. Jak dziś pokażą kupe (pod wzgledem gry) to tylko modlitwa moze nas uratować bo bedzie wiadomo że najwiekszy problemem są właśnie kopacze, nie trener nie ustawienie przeciwników ale właśnie slabe umiejętności poszczegolnych gwiazd. |
|
Widzew podobno w najsilniejszym składzie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl