![]() |
Na bank nas stać.
|
Cytat:
|
Jeżeli chcecie żeby klub zatrudnił lepszego trenera jak historia pokazuje poprzedni mieli podobne wyniki to trzeba powiedzieć B i ściągać lepszych zawodników, my jako drużyna mamy w kadrze jednego napastnika z prawdziwego zdarzenia, o czym to świadczy a graliśmy jeszcze w kwalifikacjach w pucharach. Głównym problemem Wisły jest właściciel z brakiem kasy i w spectrum autyzmu, bawiący się w football managera.
|
Uwierze we wszystko ale nie w to ze z tymi kopaczami nie stac nas na przynajmniej srodek tabeli.
|
Cytat:
Pozostaje trzymać kciuki za Jopa, sam wybór wydaje się logiczny, no i przy okazji budżetowy. |
No w koncu Jop dostał wiecej czasu. Będzie to żarło panowie. Jutro 3 pkt
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Będzie wynalazek z dupy od zimy albo Jop z Kretem do końca sezonu jak wyjdą na srednia lepsza niż 1 pkt na mecz.
|
Cytat:
I pomyśleć że za Cupiala było tak spokojnie. Mógł zwolnić kogo chciał po jednej porażce w lidze i żadnej krytyki. Czy to że strachu czy to w jakimś interesie. |
Ostatnio się nad tym zastanawiałem i musze powiedzieć, że mam to w dupie kto będzie trenerem. Od kilku już lat zmieniamy trenerów co kilka miesięcy a wyniki są takie same więc jak przyjdzie ktoś inny to wszystko wskazuje na to że dalej będą takie same.
Problem ewidentnie nie leży w trenerze i po tylu roszadach tylko ślepy tego nie widzi. Życie to nie FIFA i jak kolega przejmie pada to nie znaczy że będzie lepiej grał. Tak więc mam totalnie wywalone na to kto będzie trenerem. |
Cytat:
Cytat:
Gdzie to co piszesz to oczywista bzdura. Cytat:
Moskal sobie nie pomógł. @As - ja mam gdzieś kto będzie trenerem bo się już wypaliłem. |
Rude w PP to:
- 2 remisy (Widzew , Pogoń) w normalnym czasie gry - zwycięstwo z Piastem czyli: 18 meczów 24 punkty czyli średnia 1,33 Wielkiej różnicy nie widzę. |
Cytat:
Plus sam sobie odpowiedziałeś czemu nie dolicza się pucharów... Sześć punktów w siedmiu meczach. @pi0tr3k94 - skoro nie czytasz moich postów, to po co na nie odpisujesz? |
Cytat:
Na przykład przy grze z ŁKS w pierwszej rundzie czyli 28 lipca zamiast 2 tygodnie temu? |
Ależ korpo standardy prezes wprowadził ;) Kret doniósł, Moskala wyjebali, Kret w nagrode zostal co-coachem xDDDD
Kurtyna xD |
Czy Lech ma lepszych piłkarzy i trenera niż Wisła i Moskal?
|
Cytat:
|
Cytat:
A Rodado wykonuje rożne od przyjścia Moskala. Przestańcie rżnąć głupa, to żałosne. |
Cytat:
Lech, lider ekstraklasy traci gola z II ligowa Resovią. Do końca meczu robi, co może, żeby odwrócić wynik. Nikt nie powie, że poznaniacy przeszli obok meczu. Resovia gra w 9 na 11. Lech przegrywa 0:1 Taka jest piłka: słabsze drużyny spinają się na te lepsze. A wy dziwicie się, że nie daliśmy rady wygrać z Kotwicą, że przegraliśmy 0:1 z Wartą, gdzie przez cały mecz tak z Kotwicą jak i z Wartą cisnęliśmy jak dzisiaj Lech z Resovią. A potem pojawia się Królewski nabuzowany spotkaniem w Sewilli i zwalnia trenera. Szkoda gadać. |
Cytat:
|
Jakiś wpis kogoś z Wisły na X (dawniej tt):
Cytat:
|
Cytat:
|
Zobaczymy czy u Jopa i Siewierskiego też będzie Rodado wykonywał rożne. I to będzie najlepszy komentarz.
Żałosne jest to jak bardzo nie potraficie uznać że Moskal mógł się w czymś pomylić, podczas gdy wszystkie wątpliwości były rozstrzygane na niekorzyść Rude. Cóż: sześć punktów w siedem meczów. To jest Wasz FraMat, Kurz i kryształ poziom dyskusji. |
No przecież legend Wisły się nie rusza. Sraczki chcą dostač broniąc Moskala. Na szczęście mogą sobie tylko szczekać.
|
Cytat:
|
Cytat:
Moskal w Wiśle ani razu się nie sprawdził jako trener, tym razem również. Wyniki w lidze jednoznacznie to pokazują. Zatrudnienie go było kolejnym błędem Królewskiego. Najgorsze miejsce w tabeli w historii Wisła osiągnęła za jego trenowania. Zabawne, że ta kwestia była bardzo ochoczo podnoszona przez niektórych hejterów przy Rude, a teraz przy Moskalu nagle nabrali oni wody w usta i już im nie przeszkadza - jego tu w różny sposób tłumaczą. :rotfl: Kolejny papierek lakmusowy doskonale pokazujący hipokryzję i obłudę paru osób na forum. A Koaliczek być może gdzieś tam popełnił Harakiri. :evil: |
Gdyby Moskal zanotował taki wynik po sezonie, może nawet po rundzie, to przyznałbym ci rację. W tym momencie, po połowie rundy i pucharach, jest to jednak manipulacja.
|
Mamy obecnie najgorsze miejsce Wisły w tabeli w historii po kilkunastu meczach sezonu, obojętne czy będziesz sobie nazywał ten fakt manipulacją czy nie. Za Rude hejterzy we wszystkich możliwych tematach gadaliby tylko o tym.
|
Ciężko mówić o poradzeniu sobie lub nie w realiach, w jakich trenował teraz Moskal. Słowa Probierza o tym, że puchary to pocałunek śmierci, jak najbardziej mają odzwierciedlenie w obecnej sytuacji Wisły.
Kadra, nie dość, że cały czas w budowie, niekompletna, nie mająca szans na normalne treningi ze względu na ciągłe wyjazdy i mecze, została jeszcze dodatkowo zajechana dużą liczbą spotkań w naprawdę krótkim odstępie czasu. Dla większości graczy pierwszego zespołu był to pierwszy (i zapewne ostatni) tak intensywny okres gry w ich życiu. Nie chcę tu bronić Moskala, swoje za uszami też na pewno ma, ale jednoznaczne mówienie, że sobie nie poradził, biorąc pod uwagę wszystkie zaistniałe okoliczności, jest po prostu krzywdzące. |
Cytat:
|
Markus to cham. Lizał dupę Rudemu bo nie jest Polakiem. Jaral się z lesiem i wolfym jak to ciężko Rudemu bo gra średnio niecały jeden mecz więcej w miesiącu z powodu PP.
Nagle jak Moskal przejął drużynę to wszystkie te zjeby zaczęły byc krytyczne wobec trenera. Moskal dostał słabsza kadrę, doszły kontuzje w każdej formacji i to zawodników podstawowych, musiał rozegrać w 1,5 miesiąca 8 meczów w pucharach. No ale wiaodmo że Moskal ble bo miał idealne warunki, jebana PMS a Rude top. |
Cytat:
Dla mnie nie jest ważne czy Jop z kretem wyznaczą do wykonywania rożnych kogoś innego tylko jak ewentualnie ktoś inny będzie tą piłkę dośrodkowywał.Jeśli choć co trzecia stworzy jakieś zagrożenie a nie będzie balonikiem w polu karnym albo nie zatrzyma się na pierwszym obrońcy to uznam że faktycznie Moskal w tym elemencie przekombinował. |
Cytat:
|
Cytat:
No ale wiadomo, każdy obcokrajowiec ble bo miał idealne warunki, a Moskal top. Nawet jak jestesmy w strefie spadkowej. Ba i spadek do II ligi by tego nie zmienił. Taa Moskal dostał slabszą kadrę. Przecież zje...e byleś za tym by wywalić Hiszpanów a zatrudnić więcej Polaków. Oj i nagle kadra slabsza? Czyli Hiszpanie byli lepsi :D |
Cytat:
Nic takiego nie miało miejsca. A Rude był chwalony przez prawie wszystkich poza tobą za mecze w Pucharze Polski, a nie za to, jak zespół spisał się w lidze. Nie był przez nikogo chwalony za PP tylko dlatego, że nie jest Polakiem, chyba że w umysłach prymitywnych hejterków. :rotfl: Moskal dostał drużynę z większą liczbą Polaków i Biedrzyckim, którego chciał, bez Sobczaka i kilku Hiszpanów, których nie chciał i w lidze nie podołał. Nie miał drużyny, która nie mogła wygrać z Polonią czy Zniczem. Podobnie jak Rude nie dał rady pogodzić gry w lidze z pucharami. W meczach ligowych popełniał bardzo poważne błędy w ustawieniu zespołu, taktyce, zarządzaniu meczem i wyborze zawodników do składu. Były one wielokrotne omawiane, więc nie będę ich raz wtóry przytaczał. Dawał się zaskakiwać nawet takim zespołom jak Polonia i ich taktyce. Nie popełniał identycznych wpadek jak poprzednicy, przez pryzmat tych błędów był oceniany, a nie dlatego, że jest Polakiem. Jak widać bycie Polakiem i znajomość ligi z robionymi awansami z niej nie zapewnia poprawy sytuacji i skutecznej gry. Ty wymyślając swoje chore brednie jesteś zwykłym bezmózgim trollem i hejterem gadającym od rzeczy. Czyli niezmienny standard. |
Uważaj bo hejterek zacznie żebrać żebyś go przeprosił :rotfl:
Cytat:
|
Cytat:
Królewski ocenił że nie. Czy ma odpowiednią wiedzę i kompetencje? Myślę że wątpię, ale to on jest prezesem i właścicielem klubu. Cupiał też w wielu wypadkach zachowywał się jak kretyn (Kapka, Mandziara, zwolnienie Kasperczaka, w ogóle - masa bezsensownych zwolnień), ale takie prawo właściciela. Ostatecznie to on będzie oceniany jako ten który Wisłę wydobył albo pogrzebał. Mnie u Moskala bardzo wiele rzeczy się nie spodobało. Liczyłem na większy pragmatyzm z sezonów kiedy awansował ŁKS-em a nie najgorsze frajerstwo z sezonów spadkowych. To co powiedział Królewski o grze zespołu to było kropka w kropkę to co pisano tutaj po każdym meczu. Nie można grać wysoko wolnymi kołkami na stoperze, nie może najszybszy def. pom. dublować pozycji innych piłkarzy ofensywnych, to jest kpina a nie gra w obronie. Moje wrażenie jest takie że w pewnym momencie Panu Kazimierzowi się odkleiło. Te wypowiedzi że muszą dominować, grać non stop do przodu przed meczem z Wartą... No nie. A co by było gdyby Moskal został już się nie dowiemy. |
Zaraz spocony Wolfy wyskoczy z tekstem że znowu bronię Moskala ale niech będzie.
To jest manipulacja chyba, że dla kogoś 7 to jest kilkanaście. |
Widzę że już cała elita brawoszefow z drozdem na czele się uaktywniła.
Drozd dobrze cię widzieć. Jakie teraz zadania masz od Zaskrońca? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl