Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [VII KOLEJKA] WISŁA Kraków - Śląsk Wrocław, 26 sierpnia, godz. 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9701)

toynojo 28.08.2016 01:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1452038)
Znalazl sie zydzewski troll zarejestriwany dopiero co na forum

Ciekawe czy jesteś taki cwany i niegościnny jak widzisz kogoś z R&W na stadionie (o ile na nim kiedykolwiek byłeś. Pewnie łeb w dół, wzrok na buciki i tętno x1000 :>

domin_czyzyny 28.08.2016 07:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Revenge (Post 1452040)
To taki forumowy decyzyjny jest ;)

Forumowy wyjadacz z Ciebie...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez toynojo (Post 1452044)
Ciekawe czy jesteś taki cwany i niegościnny jak widzisz kogoś z R&W na stadionie (o ile na nim kiedykolwiek byłeś. Pewnie łeb w dół, wzrok na buciki i tętno x1000 :>

Jesli kiedykolwiek byłem na stadionie ? Odezwał sie troll kilkudniowy.Troling z chorzowa i łodzi na calego. Bez rozumu, honoru i czegokolwiek...

I dla niepotrafiących czytać ze zrozumirniem. Nikt tu nie płacze po Śląsku!! Tu chodzi o kurerwskich volksdeutchów z Chorzowa i żydzew Łódź.

DysoN 28.08.2016 07:59

Znamienne jest to ze o jedności najwięcej mówią Ci, którzy najbardziej Wiślaków dzielą a swoimi decyzjami i działaniami podział ten ciągle pogłębiają. Ta wymarzona przez "kumatych" (cudzysłów specjalnie bo mam co do niej szczere wątpliwości) jedność to po prostu bezmyślne podporządkowanie. O tym nie może być mowy bo wiarygodność kumatych w oczach ogółu obecnie jest szczątkowa jeśli w ógole jakakolowiek.

Przybyszewski 28.08.2016 08:13

Moim zdaniem to sie wszystko sprowadza do wiarygodnosci.

Nie tak dawno byly oprawy o wpadaniu sobie w ramiona a teraz nagle "Cala Polska j*ie Slaska". Wczoraj najwiekszy przyjaciel a dzisiaj najwiekszy wrog - czy jest tego jakies uzasadnienie ? Nawet jak sie rozchodzilo z Jagielonia to bylo wiadomo ze Jaga-Lechia nie po drodze i trzeba cos wybrac - ale nawet wtedy szlo to lagodnie.

Z 2 strony Ruch - totalnie z dupy staje sie nagle naszym przyjacielem a jeszcze niedawno jedna z wiekszych napinek - jakie tego uzasadnienie ? Wszyscy sa skolowani.

A najlepsi sa Ci co zaspiewaja cala Wisla zawsze razem a potem przejda do piknikow silowo zmuszac do spiewania HKS. A jak sie nie podoba to nie jestes prawdziwy Wislak i wypier*alaj (bo wiadomo ze taki czynnik ma monopol na definicje Wislaka). A potem placz ze 8 tysiecy na stadionie.

Ja rozumiem ze wakacje jeszcze i wszystko ale jak czytam ze jak ktos nie lata po osiedlach zeby dostac po gymbie to juz wogole nie ma sie co odzywac to apeluje do adminow zeby obowiazkowo uzytkownicy wpisywali wiek - zablokuje sobie gimbaze i bedzie spokoj. Ja wiem ze w pewnym wieku to imponuje (tez tak mialem) ale wyjdzmy poza przedszkolne pojmowanie tego co dobre dla Wisly.

zuko1234 28.08.2016 08:34

Oprawa "Wpadamy sobie w ramiona.." dotyczyła Lechii, nikt się na Lechię nie napina.

Przybyszewski 28.08.2016 08:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zuko1234 (Post 1452050)
Oprawa "Wpadamy sobie w ramiona.." dotyczyła Lechii, nikt się na Lechię nie napina.

Potrafisz wyciagnac sens wypowiedzi czy masz zamiar czepic sie tej jednej niescislosci ? bo chyba nie sugerujesz ze Slask nie byl nasza zgoda ?

A co do Lechii to poczekaj na mecz - bo o ile dobrze rozumiem to Lechia tez nas kopnela przez HKS.

BiałaGwiazda 28.08.2016 12:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1452045)
Forumowy wyjadacz z Ciebie...

Jesli kiedykolwiek byłem na stadionie ? Odezwał sie troll kilkudniowy.Troling z chorzowa i łodzi na calego. Bez rozumu, honoru i czegokolwiek...

I dla niepotrafiących czytać ze zrozumirniem. Nikt tu nie płacze po Śląsku!! Tu chodzi o kurerwskich volksdeutchów z Chorzowa i żydzew Łódź.

Uspokój się chłopie. Możesz mieć swoje prywatne sympatie/antypatie jakie chcesz ale to nie Ty decydowałeś o zgodach i nigdy nie będziesz decydował. Więc zachowaj to dla siebie,a nie obnoś się z tym publicznie na forum podjudzając tylko innych Wiślaków do podziału.

zimekTSW 28.08.2016 12:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zuko1234 (Post 1452050)

https://www.youtube.com/watch?v=A5Zk...ature=youtu.be

:)

WISŁAZWE 28.08.2016 12:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zimekTSW (Post 1452072)

Zabłysnąłeś. Wisła nie śpiewała. Chyba, że ludzi nie rozróżniasz.
Zresztą, jedna próba dość nie udana i nic więcej.

Barti 28.08.2016 14:45

Śląsk jest prowokatorem bo nie gwizdał na naszym hymnie, nie wziął motoru i wywiesił transparent pozdrawiający prawdziwych Wiślaków...Pachołki... Słabi z was propagandziści. Śmieszne. Meczu nie komentuję bo do dziś mam kaca...

Herbi1303 28.08.2016 18:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piotru1906 (Post 1451894)
Nie udzielałem sie tutaj odkąd jestem zarejestrowany, ale teraz musze coś napisać po wczorajszym meczu i po przeczytaniu kilku wpisów.

Zastanówcie się wszyscy Ci którzy wczoraj bili brawo Śląskowi, komu Wy kibicujecie i co jest w Waszych sercach? Śląsk, Lechia? Bo ja przychodzę na stadion dopingować Wisłę. Nie interesują mnie żadne zgody i nigdy nie przeszła mi przez gardło żadna pieśń ku drużynie przeciwnej. My jesteśmy Wisła, czy na C, czy na E. Mamy dawać drużynie i całej Polsce dowód że to my jesteśmy siłą tego klubu a nie wsparciem dla naszych byłych czy obecnych zgód. Co do sharksów, to jak koledzy wspomnieli. Dzięki nim w mieście mamy względny spokój. W drodze na stadion możemy dumnie nieść nasz szal.

Zjednoczmy się i bądźmy ponad podziałami! Bo jeśli My nie będziemy razem, to kto wtedy nastąpi najgorsze, czego nasi przeciwnicy sobie napewno życzą. Bo zobaczcie, pomimo wyników, medialnej otoczki wczoraj było nad 13 tys. Pokażcie inny klub który ma taką siłę kibicowską.

AVE WIELKA WISŁA !!!

A co Ty qrwa za rękę z szarkanami idziesz na stadion że tak się pewnie czujesz? Skoro czujesz się tak pewnie to zapraszam do przejechania w naszych barwach choćby przez prokocim, rżąke czy kozłówek, gdzie tylko grupa uśmiechniętych i przyjaźnie nastawionych żydków czeka na takiego dumnie idącego w naszych barwach.
Wszyscy tak piszecie, że pieprzyć byłe zgody itp itd. Walić też nowe, dopingujmy tylko WISŁĘ. Przesiadłem się po prawie 20 latach z C teraz na sektor D, mnóstwo ludzi zrobiło to samo. Jeśli chodzi o ruch... 2 miesiące temu szarpaliśmy się z nimi przez płot a teraz mamy z nimi siedzieć ramie w ramie?
Co do samego meczu, szkoda qrwa strzępić ryja. Oby się chłopaki obudziły przez te 2 tygodnie

Wojtas 28.08.2016 20:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Barti (Post 1452081)
Śląsk jest prowokatorem bo nie gwizdał na naszym hymnie, nie wziął motoru i wywiesił transparent pozdrawiający prawdziwych Wiślaków...Pachołki... Słabi z was propagandziści. Śmieszne. Meczu nie komentuję bo do dziś mam kaca...

Nie ma dobrych intencji ten,kto mąci wodę. ,to tak do Slaska .

art 28.08.2016 20:14

A ja przed sezonem pisałem, że Wdowczyk to trener co to ogarnie. Wstyd się przyznać.

Elendil 28.08.2016 20:52

Cytat:

Skoro czujesz się tak pewnie to zapraszam do przejechania w naszych barwach choćby przez prokocim, rżąke czy kozłówek, gdzie tylko grupa uśmiechniętych i przyjaźnie nastawionych żydków czeka na takiego dumnie idącego w naszych barwach.
nikt nie neguje tego, że są osiedla w Krakowie, gdzie idąc na mecz w barwach prosi się o oklep. Ale nie jest to jak kiedyś większość Krakowa, wliczając w to obszar pod stadionem.

dj_ibutti 28.08.2016 21:34

Może niektórzy są za młodzi i już.nie pamiętają czasów, jak się wysiadało ze 139 z barwami pod kurtka, bo icki czekały na przystankach....

czaro 28.08.2016 21:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 1452112)
Może niektórzy są za młodzi i już.nie pamiętają czasów, jak się wysiadało ze 139 z barwami pod kurtka, bo icki czekały na przystankach....

Ale to chyba rezultat ogólnego wzrostu cywilizacyjnego w PL. Ludzie zajęli się zarabianiem pieniędzy i odpoczynkiem w wolnym czasie, ogólnie trudniej o oklep niż 20 lat temu.

dj_ibutti 28.08.2016 21:49

Pewnie trochę też działań policji, ale nie da się odmówić WSH, że pokonali zdecydowanie dominującą, w tamtych czasasach sąsiadkę.

Kamil 28.08.2016 21:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1452109)
nikt nie neguje tego, że są osiedla w Krakowie, gdzie idąc na mecz w barwach prosi się o oklep. Ale nie jest to jak kiedyś większość Krakowa, wliczając w to obszar pod stadionem.

no ale to chyba ogolnie panujacy trend, gdzie mlodzi coraz bardziej mają wyjebane w pilke, a starzy odbili od tematu, wiec tu takze szukalbym powodu coraz wiekszego spokoju, choc wiadomo pewne dzialania takze sie przyczynily

domin_czyzyny 28.08.2016 23:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BiałaGwiazda (Post 1452071)
Uspokój się chłopie. Możesz mieć swoje prywatne sympatie/antypatie jakie chcesz ale to nie Ty decydowałeś o zgodach i nigdy nie będziesz decydował. Więc zachowaj to dla siebie,a nie obnoś się z tym publicznie na forum podjudzając tylko innych Wiślaków do podziału.

mogę mieć swoje prywatne zdanie, o nim pisać i Tobie gówno do tego, nie podoba się trudno, mamy wolność słowa. Jak Ci się nie podaba daj IGNORUJ i po sprawie. Mam swoje zasady, dla .... i volksdeutchów należy się stryczek, a nie "wpadanie w ramiona". Pewnie większość Wiślaków myśli tak jak ja, a jak tak nie myśli to trudno. I nie chcę decydować o zgodach bezmózgów z WSH, wyrażam tylko swoją opinię. Nic więcej.

Namawiam do wierności zasadom Bóg, Honor i Ojczyzna (każdy we własnym sumieniu musi sobie odpowiedzieć czy chce być wierny tym zasadom), co wyklucza akceptację dla volksdeutchów z Chorzowa. Namawiam też do kupowania biletów i karnetów. Wisła to coś więcej niż Miśki i dilerzy z WSH i PF. TYLKO WISŁA!

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1452073)
Zabłysnąłeś. Wisła nie śpiewała. Chyba, że ludzi nie rozróżniasz.
Zresztą, jedna próba dość nie udana i nic więcej.

.... z 1-5, .... ze spadkiem...Ale czy "to" podobalo Ci się ?

Delgado 29.08.2016 00:48

Ruch to patriotyczny klub narodowowyzwoleńczy z Hajduków Wielkich. Volsdojczów szukaj na hitlerowskim stadionie olimpijskim w Breslau.

WRWE i tyle w temacie lamusy.

domin_czyzyny 29.08.2016 04:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Delgado (Post 1452127)
Ruch to patriotyczny klub narodowowyzwoleńczy z Hajduków Wielkich. Volsdojczów szukaj na hitlerowskim stadionie olimpijskim w Breslau.

WRWE i tyle w temacie lamusy.

Jprle. Jakim trzeba być propagandystą lub mieć zryty beret. Co jak co, wiele można Śląskowi zarzucić. Ale bez przesady. Kto wspominał Rotmistrza Pileckiego ?

Ruch "w tym czasie" siedzial przy polskim hymnie, a także wywieszał flagi nawołujace do separacji Śląska od Polski.

1q2 29.08.2016 06:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1452125)
dla volksdeutchów z Chorzowa.

Może jakaś melisa by się przydała?Z tymi volksdeutchami mieliśmy już zgodę i to ze 20 lat.
Problem kibicowski na Wiśle leży gdzie indziej.

KOMINEK 29.08.2016 07:41

Myślę że dość. Kto miał się wypowiedzieć wypowiedział się kto miał zmienić zdanie zmienił a kto trwa przy swoim już tam zostanie. Bez względu jakie kto ma zdanie potrzebni są teraz wszyscy. Nie obrażaj się na Wisłę i na tych co według Ciebie ją niszczą. My wszyscy mam zadanie do wykonania jeśli go nie wykonamy nie będzie na kogo i na co narzekać.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl