![]() |
Fajnie, jakby ktoś z góry zainicjował oficjalną akcję. Tak, żeby miało ręce i nogi. Byłaby to mega akcja promocyjna + z pewnością wyczyszczenie magazynu = kasa.
|
Cytat:
|
Tu nie chodzi o przechwalanie sie kto ile kupil i za ile ale o nakrecanie sie nawzajem. jak jest duzo osob ktore kupily cos i wrzucily potwierdzenie to innych moze to zmobilizowac to kupna. Takze kupowac i wrzucac skany Pany. Za miesiac kupie cos znowu.
|
Na urodziny od kumpli dostałem kubek Wisły za 30 zł. Niestety paragonu mi nie dali ;)
|
Cytat:
Kicur - spoko - taki drobny wydatek, wyjątkowo, możemy doliczyć - by nie stał się jednak stałą praktyką, więc zastrzegam, że innych takich wpisów zaliczać nie będziemy ;) RAZEM 3.108 zł!!! :) |
Cytat:
|
Moi drodzy ! Dzisiaj chcę widzieć tutaj kwotę co najmniej 4 tysiące! Sam dziś zrobię zakupy i je wrzucę na forum :)
|
4000 tysiące na taki okres działanie tej aukcji mało
|
1 Załącznik(ów)
W zeszłym miesiącu zakupiłem koszulke meczową czerwoną, w sumie można doliczyć 259 zl. Czekam aż pojawi się znowu biała i też kupie
|
Dzięki za wrzucenie zdjęcia. Dorzucamy kwotę 259 zł do ogólnej zebranej kwoty. Ja - jak obiecałem - byłem na stadionie i kupiłem kolejną rzecz - czapkę za 35 zł :) na potwierdzenie wrzucam jej zdjęcie
http://s2.ifotos.pl/mini/144237246_ahaewha.jpg A zatem, razem zebraliśmy już 3.402 zł!!! :) dziękujemy wszystkim, którzy dokonali zakupów dotychczas i czekamy na więcej!!! |
Są jakieś wieści mówiącec o tym, kiedy pojawią się białe meczówki w sklepie? Wstrzymuję się z zakupem, bo czekam, ale trochę to już trwa...
|
jak chcesz biala meczowke na dzis to licytuj tą dla chłopakow bo jakby nie było spotkała ich tragedia
|
Cytat:
|
I z tego co widzę czysta bez sponsora. Poleci zamówienie :D
|
A no. W oficjalnym sklepie tez sa juz czyste.
|
Byłem ostatnio na stadionie i kupiłem szalik - kolejne 35 złotych wsparcia/pewnie do budżetu mniej, ale zawsze warto i w ten sposób wspierać/.
http://s2.ifotos.pl/mini/IMG201610_arqaesq.jpg Razem zebrało się już 4.437 zł. |
2 Załącznik(ów)
Jak chcesz dodaj jeszcze parę złotych ;)
|
Karnetu nie doliczamy, ale koszulkę - jak najbardziej.
Razem mamy już 4.696 zł :) |
Masz bonawentura, dopisz sobie 259zł, btw. biała meczowka zajebista
http://up.programosy.pl/foto/dsc_0951.jpg |
Kita był.. ciekawe jest o co poszło w Nantes..
Ciekawe byłoby gdyby temat wrócił. |
A ja myślę że dość już zmian właścicieli, nowa ekipa (co dziwne, bo się się nie spodziewałem) ogarnia temat, dajmy im pracować. Poza tym, jest jakiś powód dla którego Kitę atakują na trybunach wlasni kibice.
|
Razem mamy już 4.955 zł !!! :)
Odświeżam temat, bo Wisła nadal ma problemy finansowe i w czasie przerwy wakacyjnej nie możemy o niej zapominać. Więc kupujmy, co się da. Myślę, że warto zmienić formę zbiórki i doliczać także karnety oraz wszelkie inne droższe bilety na stadion. Dodatkowo - zastanawiam się nad prenumeratą "R22". Ktoś może już zaprenumerował? Pozdrawiam serdecznie, b. |
Cytat:
|
@jonaf - I co, dowiedziałeś się coś może? bo ja sam z chęcią wykupię tę prenumeratę. Zastanawiam się również nad karnetem, bo teraz będzie go można nabyć na raty.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl