![]() |
Powiem szczerze że jestem mega pozytywnie zaskoczony efektami zbiórki jak do tej pory, oby tak dalej.
Łukasz - pomysł z biletami dla dzieciaków z domu dziecka rewelacyjny. Sam zasponsoruje bo 10 nie mogę być na meczu. |
Cytat:
|
Kim jest Pan z rozbieganym wzrokiem na filmiku promocyjnym akcji?
Ja już wpłaciłem kasę :) |
Bede sedzia technicznym
2 bilety dla dzieciakow z domu dziecka Syn bedzie w eskorcie A co niech sie dzieje Fajnym pomyslem bylo by miec osobiste zdiecie z pilkarzami w wyjsciowej 11. Kolega jest fanem Realu Madryt jak byl na stadionie w sklepie robili zdiecie i wklejali glowe w photoshopie za 15 euro. Wyglada swietnie jak stoi z Ronaldo i Casillisem |
Cytat:
|
Idziemy jak burza. Jeszcze tylko kolacja z Pawłem Brożkiem !
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kolacja z Głową w jego restauracji :D
|
Tez proponowałem:
Pilki z autogrami. Koszulki z meczu wszystkich naszych piłkarzy i piłkarzy druzyny gwiazd. Obiad lub kolacje z druzyna bądź z wybranymi piłkarzami/członkami zespołu. Zwiedzanie całego stadion. Gwizdek sędziego z meczu. |
Ew. jakieś rzeczy typu kawałki siatki z bramek, chorągiewki z rożnych itp. Co do ról to np. udział jako spiker.
|
Cytat:
Gwizdek z meczu, opaska kapitańska - rewelacja :) oby szybko wcielili je w życie. Skoro był/jest rzut monetą to może i ta moneta. W ogóle jak jesteśmy przy monecie - PAMIĄTKOWA MONETA NA 110-LECIE WISŁY KRAKÓW musi być. :) najlepiej w różnych nominałach, żeby każdy mógł sobie taką nabyć, a kolekcjonerów chetnych wydać jakieś horrendalne kwoty nie brakuje :) . |
kierwa dajcie więcej koszulek z autografami bo już nie ma, a nie zdążyłem kupić...
co za problem dać piłkarzom do podpisu kolejne 100 sztuk - 30 minut roboty dla nich. |
Możliwości na nagrody jest wiele:
1. Spiker wyczytujący składy 2. Osoba obsługująca telebim w 1 i 2 połowie 3. Obejrzenie meczu w loży z v-ce prezesem 4. Asystent trenera na 1 i 2 połowę 5. Kierownik drużyny na 1 i 2 połowę 6. Mecz na ławce rezerwowych podczas 1 i 2 połowy 7. Imię, nazwisko i zdjęcie na bandach reklamowych 8. Udział w konferencji prasowej przed i po meczu 9. Przeprowadzenie konferencji prasowej jako rzecznik prasowy 10. Żółta i czerwona kartka z meczu 11. Rozmowa motywacyjna z piłkarzami w przerwie meczu 12. Przeprowadzenie wywiadu z piłkarzami po meczu |
Moje propozycje:
Rękawice bramkarzy z meczu Gwiazd [4 bramkarzy - 4 pary] Opaski Kapitańskie obu drużyn Wyczytanie strzelca bramki w trakcie meczu Wyczytanie składu Wisły Wyczytanie składu Giwazd Wyczytanie zmiany w trakcie meczu Wyczytanie frekwencji w dzień meczu Ogłoszenie kwoty, którą uzbieraliśmy w trakcie meczu Składka na napoje dla DD będących na meczu [teraz dopeiro zrozumiałęm, że propozycja nieco nie dobra w tym kontekście, że pieniadze nie pójdą do klubu, a głównie o to chodzi] Wszystkie przekazane do fans4clubs Edit: Przeprowadzenie wywiadu w przerwie meczu z jednym wybranym piłkarzem [2-3 pytania], który będzie umieszczony na oficjalnej stronie po meczu |
Cytat:
bon appetit na Kazimierzu |
Ciekawe czy znalazłby się jakiś wariat, który zapłaciłby za użycie szpreja z pianką na boisku przed wykonaniem rzutu wolnego :D
|
Powinniśmy wysyłać maile i atakować Calan Plus żeby poruszyli temat naszej akcji podczas Ligi Extra Plus oraz podczas transmisji naszego meczu.
Na pewno pare słów w TV pomoże akcji. https://www.facebook.com/CANALplussport?fref=nf https://www.facebook.com/Liga-Extra-...6546/timeline/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nowe nagrody do kupienia na liście! Klub błyskawicznie reaguje na nasze propozycje :)
|
bycie "sędzią" bramkowym
meczowe spodenki i getry piłkarzy (na nich też mogłyby być nazwiska albo okolicznościowe nadruki) oglądanie meczu w loży BC (ciekawe czy BC będzie na meczu?) |
Występ w meczu w pierwszej i drugiej połowie od 40 i 85 min. też dali.
|
Nie wiem czy wiecie, ale można kupić bronienie karnych w wykonaniu Brożka czy Moskala!
Do tego odgwizdanie startu meczu. Są i rękawice oraz koszulak Prezesa :) Rozegranie meczu. ho ho! Super Super Wisło! Dzięki też F4C |
Ale się akcja fajnie rozwinęła. Nowe nagrody są wspaniałe. 5 minut zagrać z Szymkiem w pomocy, Arkiem w obronie czy Frankiem w ataku. Mistrzostwo świata :)
|
Występ w 2 połowie już wykupiony. 31% pierwszego celu za nami. Uda się!
|
Grubo wycenili po 10 tysiaków. Mnie nie stać niestety, ale kogo stać niech się nie zastanawia. Można spełnić marzenie swojego życia i wejść w koszulce z BG na sercu na Estadio im. Henryka Reymana, usłyszeć spikera wyczytującego Twoje nazwisko, przybić piątkę ze schodzącym Wiślakiem, poczuć TEN DOPING z murawy boiska... coś pięknego!!!
|
Występ w 2 połowie za 11 koła poszedł. Szacun.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl