![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Gdzie ja tak napisałem ????? |
Cytat:
Jak masz coś do mnie to powiedz wprost ! Cytujesz słowa których nie powiedziałem ! Masz do jutra czas aby mnie przeprosić ! |
Może nie zauważyłeś, ale on NIE CYTOWAŁ TWOICH SŁÓW. Zacytował słowa z następnego postu podsumowując je, zresztą trafnie.
I takie małe pytanie. Za co ma Cie przeprosić? |
Cytat:
Zachęcam do zapoznania się z historią gorszej strony błoń chociażby dlatego, że połowa z nas nie wie nawet dlaczego nazywamy sąsiadkę "żydami". Trochę wiedzy nie zaszkodzi. |
To że są prostytutkami nie znaczy że ktoś ma specjalnie zaznajamiać się z historią dawania dupy.
Wystarczy 5 min żeby się dowiedzieć kiedy dawali dupy a kiedy płacili za awanse - nie oznacza to że jest to ciekawe. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie powiem Ci nic wprost bo nie mam w zwyczaju chodzić na trybuny s....iałego klubiku przez którego kibiców musiałem odwiedzać cmentarz aby pożegnać swoich braci. To że masz problemy z załapaniem co do kogo jest napisane to nie moja wina. Człowieku szczycisz się że bratasz się z największym wrogiem, a oburzasz na słowo spierdalaj. Czy ty jesteś normalny? Pomyśl co Ty robisz. Nie produkuje się dalej bo całyczas mam nadzieję że to marna prowokacja...obym miał racje. |
Cytat:
|
Nie do wiary :) Zastanawia mnie co kieruje ludźmi jak Dziad, że tak łatwo przymykają oczy na to czym ten twór z Kałuży jest, jakie wartości reprezentują jego fani, jakie zagrożenie stanowią i co robią na codzień..
Oni śpiewają "Wisla to stara K.." a ty Dziadu żartujesz z tego, chwalisz sie opisem na forum ? Jak wyciągną noże to tacy jak ty zaczną ich usprawiedliwiac ze mieli trudną (ale ciekawą!) historie, że mogą czuć żal, a tak naprawde to tylko niewinne takie przekomarzanie ??!! Niebywałe :) doprawdy |
|
Posrało Was,że ciśniecie Staremu Dziadowi?
Fajnie,że macie swój świat....... muje dzikie węże,co kto gdzie komu zajebał,ilu dobrych chłopaków madafaków w czarnych kurtkach przeszło przez osiedle, jaki to graf został zrobiony czy tam przestrzelony.....a niczym to się nie różni od dzieciaków jarających się pokemonami. Chłop poszedł sobie na stadion Kałuży bo ma kumpli pasiaków,ciśnie bekę z tego co tam widział i zbiera hejt. CHORE.. |
Ty tak serio? :D
|
Cytat:
Jeszcze można wyskoczyć z kumplami z milicji na bilarda :rotfl: |
....a ja tez mam znajomych wieloletnich którzy zyja po drugiej stronie Blon...
Ale ....a to nie swiadczy o tym ze mam z nimi siedzieć na stadionie u nich ,na ich sektorach i meic niby beke.... To jest czysto pojebane zachowanie.... A czy jako kibic Wisły staral by się pojsc na mecz na sektor gosci czy już nie?? |
Cytat:
Dokładnie Wiślak poszedł na stadion największego wroga, zostawił tam swój hajs, posiedział sobie z kolegami pasiakami a Ci się czepiają... |
Cytat:
Dzięki Babba , mądrej głowie dość dwie słowie... ;) Byłem tu nieco ponad rok i ... wystarczy . Pewnie od czasu do czasu poczytam sobie co tu piszecie. Dziękuję i życzę wszystkim pomyślności . |
Zasiadanie na sektorach gospodarz z gorszej strony błoń nie powinno być dla Ciebie powodem do dumy, a tym bardziej nie powinieneś się tym chwalić na WIŚLACKIM forum.
A co do BABBA: powiedz tym, jak to określiłeś "madafakom" w oczy że są dziecinni. Niektórym zależy bardziej na klubie i nie chcą oglądać biało-czerwonych pasów na murach itp. No ale niektórym widocznie to nie przeszkadza. Nawet zasiadanie między nimi na DERBACH. |
^^ to może chociaż kiełbasa była koszerna...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl