Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [II kolejka] DERBY KRAKOWA! (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9498)

fialo 27.07.2015 17:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez stary dziad (Post 1409005)
żydowskie .......enie

Czy ty jesteś ....a zdrowy? Wyjebcie to czym prędzej.

stary dziad 27.07.2015 19:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1409013)
Czy ty jesteś ....a zdrowy? Wyjebcie to czym prędzej.

Prowokacja czy głupota ?
Gdzie ja tak napisałem ?????

stary dziad 27.07.2015 19:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Padre1906 (Post 1409012)
Garbato - komunistyczna. Świetna historia...

Mam nadzieje ze ty stary dziadzie nigdy więcej nie pojawisz sie na Reymonta. Spierdalaj do swoich pejstaych kumpli

Słuchaj no gościu !
Jak masz coś do mnie to powiedz wprost !
Cytujesz słowa których nie powiedziałem !
Masz do jutra czas aby mnie przeprosić !

TS&ZKS 27.07.2015 19:45

Może nie zauważyłeś, ale on NIE CYTOWAŁ TWOICH SŁÓW. Zacytował słowa z następnego postu podsumowując je, zresztą trafnie.
I takie małe pytanie. Za co ma Cie przeprosić?

Quaresma 27.07.2015 20:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Padre1906 (Post 1409012)
Garbato - komunistyczna. Świetna historia...

Widzę, że nie zrozumiałeś tego co napisałem. Powtarzam, że "ciekawy" to nie jest synonim słowa "fajny".
Zachęcam do zapoznania się z historią gorszej strony błoń chociażby dlatego, że połowa z nas nie wie nawet dlaczego nazywamy sąsiadkę "żydami". Trochę wiedzy nie zaszkodzi.

Kocur 27.07.2015 20:22

To że są prostytutkami nie znaczy że ktoś ma specjalnie zaznajamiać się z historią dawania dupy.

Wystarczy 5 min żeby się dowiedzieć kiedy dawali dupy a kiedy płacili za awanse - nie oznacza to że jest to ciekawe.

stary dziad 27.07.2015 20:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TS&ZKS (Post 1409024)
Może nie zauważyłeś, ale on NIE CYTOWAŁ TWOICH SŁÓW. Zacytował słowa z następnego postu podsumowując je, zresztą trafnie.
I takie małe pytanie. Za co ma Cie przeprosić?

Jeżeli bezpodstawne pisanie do kogoś "spierdalaj" jest normą na tym forum to... ja przepraszam i nie mam więcej jakichkolwiek uwag

Manhunt 27.07.2015 21:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez stary dziad (Post 1409038)
Jeżeli bezpodstawne pisanie do kogoś "spierdalaj" jest normą na tym forum to... ja przepraszam i nie mam więcej jakichkolwiek uwag

No to spierdalaj

Padre1906 27.07.2015 21:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez stary dziad (Post 1409019)
Słuchaj no gościu !
Jak masz coś do mnie to powiedz wprost !
Cytujesz słowa których nie powiedziałem !
Masz do jutra czas aby mnie przeprosić !

Słuchaj no pasiaku!
Nie powiem Ci nic wprost bo nie mam w zwyczaju chodzić na trybuny s....iałego klubiku przez którego kibiców musiałem odwiedzać cmentarz aby pożegnać swoich braci.
To że masz problemy z załapaniem co do kogo jest napisane to nie moja wina.
Człowieku szczycisz się że bratasz się z największym wrogiem, a oburzasz na słowo spierdalaj. Czy ty jesteś normalny? Pomyśl co Ty robisz.

Nie produkuje się dalej bo całyczas mam nadzieję że to marna prowokacja...obym miał racje.

TS&ZKS 27.07.2015 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Quaresma (Post 1409030)
Zachęcam do zapoznania się z historią gorszej strony błoń chociażby dlatego, że połowa z nas nie wie nawet dlaczego nazywamy sąsiadkę "żydami". Trochę wiedzy nie zaszkodzi.

Powiem Ci, że nie tylko Wiślacka szlachta określa to coś "żydami", ale nawet sam plebs określa się mianem "jude gang" i wywiesza flage Izraela w młynie obok flagi "sracovia Polska''

Yggdrasil 27.07.2015 22:19

Nie do wiary :) Zastanawia mnie co kieruje ludźmi jak Dziad, że tak łatwo przymykają oczy na to czym ten twór z Kałuży jest, jakie wartości reprezentują jego fani, jakie zagrożenie stanowią i co robią na codzień..
Oni śpiewają "Wisla to stara K.." a ty Dziadu żartujesz z tego, chwalisz sie opisem na forum ? Jak wyciągną noże to tacy jak ty zaczną ich usprawiedliwiac ze mieli trudną (ale ciekawą!) historie, że mogą czuć żal, a tak naprawde to tylko niewinne takie przekomarzanie ??!!

Niebywałe :) doprawdy

picasso 27.07.2015 23:05

dziadu weź sobei radę Padre1906 do serca .to jest najlepsze co mozesz zrobić

Babba 28.07.2015 16:33

Posrało Was,że ciśniecie Staremu Dziadowi?
Fajnie,że macie swój świat....... muje dzikie węże,co kto gdzie komu zajebał,ilu dobrych chłopaków madafaków w czarnych kurtkach przeszło przez osiedle, jaki to graf został zrobiony czy tam przestrzelony.....a niczym to się nie różni od dzieciaków jarających się pokemonami.

Chłop poszedł sobie na stadion Kałuży bo ma kumpli pasiaków,ciśnie bekę z tego co tam widział i zbiera hejt.
CHORE..

Padre1906 28.07.2015 17:38

Ty tak serio? :D

Kocur 28.07.2015 17:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Babba (Post 1409124)

Chłop poszedł sobie na stadion Kałuży bo ma kumpli pasiaków,ciśnie bekę z tego co tam widział i zbiera hejt.
CHORE..

Jeszcze można wyskoczyć z kumplami z milicji na bilarda :rotfl:

63.5 Kg 28.07.2015 20:05

....a ja tez mam znajomych wieloletnich którzy zyja po drugiej stronie Blon...
Ale ....a to nie swiadczy o tym ze mam z nimi siedzieć na stadionie u nich ,na ich sektorach i meic niby beke....
To jest czysto pojebane zachowanie....
A czy jako kibic Wisły staral by się pojsc na mecz na sektor gosci czy już nie??

W.S 28.07.2015 20:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Babba (Post 1409124)
Posrało Was,że ciśniecie Staremu Dziadowi?
Fajnie,że macie swój świat....... muje dzikie węże,co kto gdzie komu zajebał,ilu dobrych chłopaków madafaków w czarnych kurtkach przeszło przez osiedle, jaki to graf został zrobiony czy tam przestrzelony.....a niczym to się nie różni od dzieciaków jarających się pokemonami.

CHORE..

Dokładnie

Wiślak poszedł na stadion największego wroga, zostawił tam swój hajs, posiedział sobie z kolegami pasiakami a Ci się czepiają...

stary dziad 29.07.2015 08:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez W.S (Post 1409163)
Dokładnie

Wiślak poszedł na stadion największego wroga, zostawił tam swój hajs, posiedział sobie z kolegami pasiakami a Ci się czepiają...

W kwestii formalnej . Nie zostawiłem tam ani złotówki , byłem zaproszony do loży VIP , swoje zjadłem i wypiłem :-P . Poza tym , na tym stadionie byłem pierwszy raz od co najmniej 30 lat . Natomiast na Wisłę z kumplami chodzę kilka razy w roku . I dalej będę chodził. Tyle w tym temacie.

Dzięki Babba , mądrej głowie dość dwie słowie... ;)

Byłem tu nieco ponad rok i ... wystarczy . Pewnie od czasu do czasu poczytam sobie co tu piszecie.
Dziękuję i życzę wszystkim pomyślności .

TS&ZKS 29.07.2015 14:23

Zasiadanie na sektorach gospodarz z gorszej strony błoń nie powinno być dla Ciebie powodem do dumy, a tym bardziej nie powinieneś się tym chwalić na WIŚLACKIM forum.

A co do BABBA: powiedz tym, jak to określiłeś "madafakom" w oczy że są dziecinni. Niektórym zależy bardziej na klubie i nie chcą oglądać biało-czerwonych pasów na murach itp. No ale niektórym widocznie to nie przeszkadza. Nawet zasiadanie między nimi na DERBACH.

Gero 29.07.2015 15:28

^^ to może chociaż kiełbasa była koszerna...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:23.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl