![]() |
na weszło wyśmiali frekwencje na derbach, stwierdzili że 23tysiące nie rzuciło na kolana
|
a rzuciło ?
|
Szkoda tej nieskuteczności w wykończeniu sytuacji bramkowych. Przy lepszym wietrze powinno być 4:1.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawa tabela: http://zawisza1946.pl/tabela_frekwencji_odczyt_70.php |
Wychodzi na to że frekwencja gorsza niż sezon temu gdzie mieliśmy bojkot... Zobaczymy jaka będzie na koniec roku.
|
Cytat:
|
Cytat:
A nie wpadłeś na pomysł, że informacja jest puszczana na tym sektorze na którym są bluzgi? :) Bo z tego co wiem i co słyszałem na Żylecie też jest ten komunikat puszczany. |
Cytat:
Wciągnął ją tak samo jak twój idol Stępiński. I pewnie Cię zasmuce, ale nadal wolę oglądać jego niż Stępińskiego |
Cytat:
|
Frekwencja może i nie powala na kolana, ale w porównaniu do tego, co było wcześniej jest jakiś progres. Ale, to inna bajka nad którą nie zamierzam się dłużej rozwodzić. Przechodząc zaś do samego spotkania. Wynik mógł być bardziej okazały. Brakowało przede wszystkim skuteczności w niektórych akcjach. Co się tyczy stylu gry zespołu, to uważam, iż mecze derbowe sprawiają, że zacierają się różnice między rywalami. Ze strony Wisły nie było tak źle, aczkolwiek momentami nasz zespół za bardzo dawał prowadzić grę pasiastym. Liczba kartek dobitnie pokazuje, że to wbrew pozorom nie był dla naszych kopaczy „spacerek”. Niepokoi mnie jedna rzecz. Kolejny mecz bez zachowania czystego konta i zbyt nerwowa gra w końcówce. In spe, to się może zemścić czego już zasmakowaliśmy w poprzedniej kolejce. Kończąc zaś jestem niezmiernie szczęśliwy, iż mogę, napisać następujące słowa:
Każdy, to powie Wisełka rządzi w Krakowie!!! |
Barrientos mistrz. Ciekawe jaką piłkę musi dostać żeby strzelić...
|
Cytat:
|
co do frekwencji na derbach : cudze chwalicie- swojego nie znacie !!!.... to ze dzis w poznaniu jest komplet to nie wszystko - to jest tylko 1 raz w roku , niestety polska marna pilka przegrywa z NC+ , a nawet w Mistrzowskiej Wa-wie jest na meczu po 15-17 tys srednio, wiec wrzuccie na luz ...dla porownania wczoraj u Nas liczba parchatych ciot byla taka jak 1/3 tego co na kazdym meczu w Amish Arenie, wiec rozdajac przypadkowym typom bilety szalu nie zrobili , zapomnijcie o tym ze co tydzien bedzie po 15-20 tys na stadionach ...... tak jak wspomnialem wczesniej : NC+ wygralo z nasza slaba i skorumpowana polska pilka ...przykre, ale niestety prawdziwe ... miesieczny abonament NC+ jest niewiele drozszy niz 1 bilet na mecz, osobiscie wole 12 tys ludzi ktorzy wiedza po co przychodza na stadion niz takl jak wczoraj czy na mecz z LetFootballWin , bo liczba przypadkowych ludzi jest niesamowita
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
no wybacz, ale stać ich było na więcej,szczególnie mając przeciwnika na łopatkach.A przez chwile i tak był smród. Powinniśmy ich byli zgwałcić tak by ten mecz zapamiętali na bardzo długo ;] |
Najważniejsze są wygrane Derby....
|
Mozna szukac dziury w calym ale najważniejsze są 3 punkty. Zwłaszcza, że to pierwsza wygrana na wiosne. Tyle.
|
Cytat:
Ponadto czasem głośniki na C są tak głośno ustawione, że dosłownie uszy bolą, jak idzie muzyka, albo spiker coś powie i nie da się nic powiedzieć do osoby obok (to akurat poza trwaniem meczu). |
Te "cioty" naprawdę klasowe te akcje wczoraj robiły ;)
|
Cytat:
|
A ja tam się spikera nie czepiam, choć nie ukrywam ze spiewanie mu żeby się zamknął zawsze sprawia mi nieopisana wręcz radosc :D Generalnie robi swoją robotę, duży plus za te pociski w stronę zydow w czasach tych zaleceń z UEFY, że spiker ma być neutralny bla bla bla.
I jeszcze jedno - jak ktoś po wygranych derbach nazywa piłkarzy ciota mi znaczy ze jest ciężkim debilem albo mu sufit na babinskiego na głowę spadł. I to nieważne czy to są derby wygrane w 90 min po samoboju czy wygrane 10:0 (a tak się już też zdarzało jak wiemy). Wisła Pany ! |
Dla mnie spiker jest OK. Robi co musi robić. A czasem w sposób bardzo wyrafinowany potrafi d.....lic przyjezdnym. Nie pamiętam już kogo chyba Pogoń gdy zeszli w połowie żegnał bo muszą już jechać by tego nie oglądać . Chyba o Łęcznej powiedział gdziekolwiek to jest itd. itd.
Żeby po kimś pojechać nie trzeba rzucać k...wami doceńcie to. |
Nie wiem czy można to nazwać wyrafinowanym sposobem, usłyszał coś kiedyś na trybunie i teraz powtarza. Niby ok, ale co za dużo to nie zdrowo, tak jak teraz z tymi derbami "Time to say goodbye" nie miało już tego wydźwięku co za pierwszym razem, kiedy lecieli z ligi i było bardziej próbą dalszego przypodobania się publice. Szkoda tylko, że w przerwie muzyka nap...... tak głośno, że do osoby siedzącej z boku trzeba krzyczeć do ucha, żeby cokolwiek usłyszała.
|
Cytat:
Edit: Co do spikera - również bardzo lubię go słuchać. |
Jeszcze brakuje, żeby się spikera czepiać. Czasem pieprzy od rzeczy, ale dlatego, że ma to napisane na kartce i musi, bo za to mu płacą.
Ale ogólnie w bardzo fajny sposób potrafi dowalić innym, dlatego go lubię. Szczególnie cracovii potrafi dowalić ;) |
Zgadza się, spiker super. Pamiętam derby w 2012 roku, kiedy spuściliśmy Cracovię do 1 ligi, mówił: "Póki nikogo nie ma przedstawię skład gości" xD
|
Spiker czasami irytuje ale najbardziej mi sie podobalo jak z Podbeskidziem do wlasnej bramki wpakowal pilke Pietrasiak a on "Darku czekamy na kolejne trafienia" :)
|
ludzie przyp*ierdalacie się do spikera i nazywacie piłkarzami ciotami bo ten mecz można było wygrać 5-0 :D ważne zwycięstwo i to się liczy, ale poziom malkontenctwa na tym forum mnie przeraża, wszystko wam się nie podoba hehe
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl