![]() |
Cytat:
Cytat:
Marzeniem byłby powrót Dana, ale realnie patrząc to będzie chyba Urban .... |
Interia podała, ze Smuda zarabiał 65 tys./m
|
Ja pie... to chyba jakiś żart, nie wydałby na niego 10 tyś.
Fortuna.. i jeszcze mu coś nie pasowało. Powariował. |
Czyli albo Broniszewski albo Czesiu Michniewicz. W odwodzie jesczcze Marek Motyka i Jan Urban. Wygląda optymistycznie.
Ja mimo wszystko chciałbym Wójcika. Tu trzeba motywacji : "jedziemy z frajerami". |
Petrescu mial ostatnio propozycje z Nottingam Forest ale ja odzucil bo byla tylko na 3 miesiace Dan to juz nie ta polka .... Chociaz w wywiadzie dla PS z 2012r powiedzial ze chcialby jeszcze kiedys wrocic do Wisly ;)
|
Cytat:
|
Na odstresowanie :)
https://www.youtube.com/watch?v=KMIZCA648EI |
|
@szczepans21
made my day !! |
no to do jutra do 10:30 trzeba zgadywać kto
Może lepiej to cytujcie a nie Forum Wisły Już we wtorek poznamy nazwisko następcy Franciszka Smudy. Na godzinę 10:30 została zwołana konferencja prasowa, podczas której przedstawiony zostanie nowy szkoleniowiec "Białej Gwiazdy". wislakrakow.com (redakcja) |
Cytat:
|
Ludzie nie oszukujmy się, w Polsce teraz oprócz młodego Marcina Dorny, nie ma trener, który byłby wstanie coś z Wisły teraz zrobić. Jutro przyjdzie jakiś gorszy od Smudy, zagramy o utrzymanie a w lipcu bedzie kolejny nowy trener....
|
Cytat:
|
Jeśli już Frania zwolnili to mam nadzieje,że Gaszyński wie co robi i na jego miejsce szykuje jakieś znane nazwisko...nie wybaczę jeśli będzie to ktoś pokroju Kulawika z całym szacunkiem. Osobiście chciałbym Ojrzyńskiego.
|
Jutro 10.30 czyli albo tymczasowy, albo działanie na szybko bez przemyślenia.
Módlmy się żeby nie był to żaden wynalazek w stylu Zielińskiego czy Henia Kasperczaka. |
Szalenie jestem ciekaw wyboru trenera przez Zarząd. Kamień milowy w tym sezonie, który w pewnym stopniu pokaże dokąd zmierza Wisła pod rządami Prezesa Gaszyńskiego.
|
Albo było już zaplanowane i Smuda miał polecieć tak czy siak i tylko szukano pretekstu.
|
Będzie transmisja z konferencji? Np. na Wisla.tv ?
|
Jeśli ktoś zagwarantowałby panu w Polsce taką swobodę i pensję jak w Kubaniu...
DAN PETRESCU: W Polsce nikt mi nie da takiej pensji, a właściciele klubów mnie nie znają. Tylko właściciel Wisły mógłby mi jeszcze raz zaufać. Możemy porozmawiać o powrocie do Polski, kiedy skończy mi się kontrakt w Kubaniu. Dziś jestem szczęśliwy. Wtedy też byłem, kibice Wisły byli niesamowici... Po zwolnieniu z Wisły byłem w bardzo złej kondycji psychicznej. W Krakowie dałem z siebie naprawdę wszystko i nigdy w życiu nie spodziewałbym się, że tak skończę. Potrzebowałem czasu, żeby wyleczyć te rany. |
Spodziewajcie się Bracia i Siostry Kazia Moskala a nie Dana Petrescu ;)
|
Nie .......cie,że działanie bez przemyślenia itp. W klubie od dłuższego czasu już podobno były jakieś pertraktacje,na wypadek gdyby dalej Smuda tak dobrze sobie radził...
Patrząc na filmik skwk to można mniemać,że będzie to Kazik :) Druga opcja to możliwe,że Urban dał szybszą odpowiedź. |
yup, Kaziu Moskal. Zobaczymy, co pokaże, ja trzymam kciuki.
|
|
Nikt sie Dana nie spodziewa a szkoda znajac nasze mozliwosci finansowe organizacyjne to wyladujemy z jakims Czesiem...
|
Żal byłoby Kazia ponownie wrzucać na minę. Wszystko zależy od oczekiwań, jakie postawi ewentualnie przed nim zarząd (mam nadzieję, że je ostatnio trochę zweryfikowali).
|
Kaziu nowym (starym) trenerem :D Tak Baweł twierdzi
|
Jeśli to naprawdę Moskal to czeka nas ostra walka o utrzymanie... A już miałem nadzieję, że zarząd przeprowadzi jakiś przemyślany ruch, natomiast otrzymujemy kolejne załatanie dziury. Co osiągnął Moskal? Absolutnie nic ani w Wiśle ani w Termalice ani w gks katowice... 3 lata temu wyleciał za słabe wyniki, ale problem jest taki, że nigdy nie miał dobrych.. To już równie dobrze mogą Kulawika zatrudnić, bez różnicy...
|
kto to Baweł? jakis prorok?
|
potwierdził odejście bEDNARZA, porażke z zawiszą, odejście Smudy, konferencje z nowym trenerem
|
Moskal spoko tylko po .... było go zwalniać w tym 2012 ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl