Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [3 kolejka] Wisła Kraków - Polonia Warszawa, piątek 31 sierpnia 2012, 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8839)

GonzoNS 31.08.2012 18:16

Pareiko - Burliga, Chavez, Głowacki, Frederiksen - Szewczyk, Sobolewski, Wilk, Iliev - Genkov, Kamiński

Ciężki mi pojąć Probierza, w poprzednich meczach nie pozwolił nikomu z młodych zagrać ani minuty, w tym meczu obydwu wystawia w pierwszej jedenastce

Karherop 31.08.2012 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GonzoNS (Post 1273328)
Pareiko - Burliga, Chavez, Głowacki, Frederiksen - Szewczyk, Sobolewski, Wilk, Iliev - Genkov, Kamiński

Ciężki mi pojąć Probierza, w poprzednich meczach nie pozwolił nikomu z młodych zagrać ani minuty, w tym meczu obydwu wystawia w pierwszej jedenastce

ja tam się cieszę , tylko wolałbym za Wilka zobaczyc Chrapka , ale i tak Probierz zaskoczył mnei in plus

tofik 31.08.2012 18:25

Nieźle Faster miesza tym składem. Pewnie wychodzi z założenia, że gorzej być nie może. No cóż pewnie ma rację :)
Brak Orbita na plus.

arti 31.08.2012 18:32

Parówy do góry i na nich!:)

orm 31.08.2012 18:35

Skład bardzo ciekawy - chyba pierwszy raz gramy tak zestawioną pomocą -- także biorąc pod uwagę sparingi. Podobnie jest z obroną. Chyba nikt nie jest w stanie powiedzieć kto jest faworytem w tym meczu, jakie są szanse itp.Zobaczymy

lorddavy 31.08.2012 18:41

Wiecie co jest z naszym żydowskim gwiazdorem, że nie gra w 11?

!!IRIVER!! 31.08.2012 18:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lorddavy (Post 1273335)
Wiecie co jest z naszym żydowskim gwiazdorem, że nie gra w 11?

naszego żydowskiego gwiazdora nawet nie ma w "18", podobno kontuzja pleców...

Rob_Zombie 31.08.2012 19:26

Jestem pod wrażeniem odwagi Probierza w doborze składu. Na boisku Burliga a na ławie Jaliens. W składzie Szewczyk a na ławie Garguła. W składzie Kamiński a na ławie Sikorski i Quioto. Ciekawe.

el Nuero 31.08.2012 19:27

Trzeba przyznać że ciekawy skład wyjściowy. Pytanie tylko, czy będzie kogo wpuścić z ławki? Może w 2. połowie wejdzie Chrapek na podmęczonych rywali i zaliczy asystę przy golu Genkova? Chciałbym, żeby to marzenie stało się dziś rzeczywistością...

ghost_ 31.08.2012 19:48

Już mnie to w....ia, znowu będziemy gonić wynik......

RoS 31.08.2012 19:50

Przy tym stanie kadrowym to tylko Orest, wspomnicie moje słowa, wolny jest ... oczywiście tylko na naszą kopaną ekstaklasę, o Europie zapomnijmy

Lemur 31.08.2012 20:09

Skład wyjściowy doskonale obrazuje niekonsekwencje i słabość trenerską, chaotycznego, zagubionego Probierza.

A Kamiński to chyba nawet nie wie, gdzie jest, co tu robi i jak się nazywa. :rotfl:

Wolę wygrywającą Wisłę zagraniczną sprzed kilkunastu miesięcy niż przegrywającą i tak wyglądającą oraz ośmieszającą się "bardziej polską", z Kamińskim na czele.

Tak to wygląda, gdy słucha się zgrai krzykaczy dopominających się stawianai ana kompletnie nieprzygotowaną i dramatycznie słabą młodzież.

I niech ktoś wreszcie zwolni tego Probierza, błagam... Razem z łysym Jacusiem, bo takiej szopki jaką obaj w Krakowie teraz odstawiają, nie było tutaj od dziesięcioleci.

bridgeburner 31.08.2012 20:19

Ja pie....
Normalnie az przykro sie robi jak sie to oglada,
to jest gra na spadek z ligi i to pisze tak zupelni epowaznie

syryls 31.08.2012 20:24

Jedynie Szewa coś gra. Reszta ...

Rob_Zombie 31.08.2012 20:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rob_Zombie (Post 1273343)
Jestem pod wrażeniem odwagi Probierza w doborze składu. Na boisku Burliga a na ławie Jaliens. W składzie Szewczyk a na ławie Garguła. W składzie Kamiński a na ławie Sikorski i Quioto. Ciekawe.

Skład może i ciekawy ale gówniany. To co odpierdala Chavez to jakieś pilkarskie jaja. Miał chociaż jedną udaną interwencję? Bo albo się mija z piłką, albo wychodzi ze swojej strefy nie interweniując i zostawiając dziurę w linii obronnej... Bolą zęby jak się na to patrzy...

zbigniew_ramirez 31.08.2012 20:25

"Bogusław Cupiał - 1906% poparcia"...

fresh.cie 31.08.2012 20:25

Te zapyziałe gwiazdki nie dość, że nie umieją wymienić 5 podań, to jeszcze wcale nie biegają! To z czym oni do ludzi tak wgl?

Lemur 31.08.2012 20:28

Gdy piłkarz z możliwościami Ilieva, czy Genkowa nie potrafi nagle wymieć paru celnych podań, winny jest ten, kto go trenuje.

Probierz po raz kolejny dziś się znów kompromituje.

AntyMod 31.08.2012 20:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rob_Zombie (Post 1273352)
Skład może i ciekawy ale gówniany. To co odpierdala Chavez to jakieś pilkarskie jaja. Miał chociaż jedną udaną interwencję? Bo albo się mija z piłką, albo wychodzi ze swojej strefy nie interweniując i zostawiając dziurę w linii obronnej... Bolą zęby jak się na to patrzy...

owsze, ale popatrz co robi tez Sobol ....ludzie- czego wy sie spodziewaliscie ?? to jest kpina i cyrk .... i gdzie ci piewcy talentu Probierza i jego glupich gadek ??? 4 obroncow + 2 bardzo slabych def.pomocnikow + 2 mlokosow ktorzy nie wiedza co sie dzieje wokol ...zostaje tylko Iliev i Genkow - 2 zawodnikowmialo ten mecz wygrac ?/ to jest taktyka >?? u siebie ??? ...zejdzcie wszyscy na ziemie - z naszej druzyny teraz kazdy ma beke ... to jes po prostu zalosne ... mam wrazenie ze Cupial sie chyba z kims zalozyl ze w szybkim tempie rozpieprzy i osmieszy swoja zabawke ...bo nic innego mi do glowy nie przychodzi .... tu powinno byc juz 4 do 0 .... co sie musi w tym klubie wydarzyc zeby kkibice dosadnie pokazali co mysla o sytuacji w klubie, dzialalnosci naszego komornika Cupiala ? dyrektora Lysego Weza i mega trenerzyne Probierza ??? ...ciekawe czy 2 polowa to tez bedzie taka komedio-tragedia zarowno ludzka jak i pilkarska ..... szkoda ze dzis nie przyjechala tutaj legia albo amika - bo mielibysmy wynik hokejowy

yoda79 31.08.2012 20:37

...postaw na młodych Polaków" macie tych mlodych, zdolnych, Polonia sklecona w 5 minut jedzie nas jak chce.

Witoldon 31.08.2012 20:46

Miałem już się nie udzielać na forum, ale po tym co zobaczyłem ze strony Łukasza B. w akcji Ilieva, sprzed kilku minut to jest parodia piłki nożnej.

WislaOnly 31.08.2012 21:21

Pie***le nie oglądam tych patałachów!!! Tu nie ma Wisły, nawet jej piłkarzy, tylko banda je*****h gamoni!!! Boże, co za czasy:/

bridgeburner 31.08.2012 21:24

Brawo Bednarz- swietne transfery
Brawo Probierz- swietny dobór zawodników

Ave 1906 31.08.2012 21:24

Chrapek Szewczyk Na + Po prostu probierz nie ma kim grac...

ghost_ 31.08.2012 21:25

TRAGEDIA. Pareiko zawalił bramkę, Chavez fatalny, Burliga kiepski, Głowacki przeciętny, Frederiksen ok, Sobolewski bez sił na profesjonalne granie w piłkę (dlaczego został on, nie Wilk, kiedy wiadomo było że na zmianę DP już nie będzie meijsca?), Szewczyk jedyny naprawdę dobry dziś piłkarz zszedł z kontuzją (byle nic poważnego...), Iliev widać że wziął na siebie ciężar gry ale sam prochu nie wymyśli (a grać bez Maora nie miał z kim), Garguła kiepsko (poza jednym świetnym podaniem do Ilieva), Genkov kiepski mecz, Chrapek nic nie pokazał, a Kamiński w 1 składzie to była pomyłka, która potem kosztowała nas jedną cenną zmianę.

Ah zapomniałem o Quioto - ŻAŁOSNE!!!!!!!!

brylant17 31.08.2012 21:26

Super!!! po 3 kolejkach 4 pkt! Zajebiście jednym słowem.Gdzie jest ta Wisła co lała wszystkich? jak wszyscy, przyjeżdżali rywale to mieli pełne gacie i się bali a teraz? to widać, że Wisła się boi i ma pełne gacie.Jeżeli chcemy? mistrzostwa to takie mecze trzeba wygrywać.Graliśmy bez 11 piłkarzy tak bo żadna formacja nie istniała, w tym meczu.Niech łysy dalej wyprzedaje i niech grają młodzi a co ważna kasa

Pablo84 31.08.2012 21:26

A znacie powiedzenie "I na dobre i na złe?Czy Wisła dla was to tylko sukcesy?Jeśli tak, to wspołczuje Waszym żonom za x lat :lol:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1273364)

Poklaskaj lepiej Cupiałowi a nie Probierzowi i Bednarzowi :)

Witoldon 31.08.2012 21:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1273364)

Zapomniałeś jeszcze o brawach dla "piłkarzy" za godną walkę i ambicje...

mitmichael 31.08.2012 21:27

Szkoda w ogole komentowac ten mecz. Jak mozna z czarnymi leszczami przegrac na wlasnym stadionie i pozwolic zeby tak Nas klepali.

syryls 31.08.2012 21:28

Chrapek i Szewczyk napewno na plus, pierwszy dobrze kreował grę a drugi dla mnie najlepszy na boisku w Wiśle.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:52.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl