![]() |
jazda z parchami , WISEŁKO jazda z parchami!!!
|
Cytat:
|
PO zobaczeniu składu stwierdzam że nasz trener wogóle nie myśli Jaliens w składzie bez komentarza i Diaz na lewej obronie gdzie nie potrafi grać na szybkiego Nibazonkize ludzie co to ma być każdy kto ma trochę pojęcia o piłce to widzi tylko nie nasz trener Diaz po najlepszym meczu jaki rozegrał w Fulham na środku obrony gdzie powinien grać wraca tam gdzie jest po prostu żałosny.
Jeśli dzisiaj przegramy przez błedy Maskanta jutro bez straty powinniśmy sie z nim pożegnać jak długo można być tak ślepym !! |
Czemu uważacie że Lamey jest zawodnikiem słabym? Jovanovic za jaliensa i lamey na prawą stronę. RM z lameyem pogadał i gra niezłą piłkę. Niestety ten matoł jaliens niestety nie...
|
Lamey lepiej gra o tysiac razy od Jaliensa.
|
Piwko otwarte , na trzeźwo sie nie da tego oglądac , WISEŁKO TY MUSISZ WYGRAC TEN MECZ !!
|
widac roznice klas miedzy Jovanocem a Lameyem pod wzgledem pilkarskim i charakternym JJJ Biała Gwiazda
|
Doping warto zadedykowac tym, którzy gardluja za podobna zenada u nas. Co za syf :(
|
ale Diaz kaleczy ; )
|
....a maĆ!
|
oszukac naszych stoperow wystarczy tylko chciec .... nawet umiejetnosci nie trzeba- checi wystarczą
|
Żądam rewolucji kadrowej!
|
Gdyby to Wisła strzeliła tą bramke to oczywiscie Wegrzyn i Laskowski by .......ili ze to po błędzie sedziego!
|
a kto mi wytłumaczy za co Chavez teraz kartkę dostał?? ;/ przecież to kpina...
|
Grać na całego i walczyć do upadłego!!! Nie zniosę, jeśli te zkazane, zakompleksione mordy z Kałuży będą się cieszyć po meczu.
|
ja pier..... póki co to jest to dno z naszej strony. Akurat dziś....
|
Cytat:
|
Kiepsko idzie jak na razie. Może po przerwie coś lepiej będzie.
|
Ze tak powiem, oni sie nawet nie nadaja do tarcia chrzanu...
|
Garguła widzieliscie jak on wyglada? ....a nawet nie jest lekko spocony!
|
Cytat:
|
K****
Akurat w czasie derbów Biton przeżywa kryzys strzelecki. Kirm out! Nie wiem czemu, ale dzisiaj ma jakieś dziwne zamiłowanie do strzelania w trybuny i nie daje nic, kompletnie nic w ofensywie! |
mogą nie wracać na Reymonta, Maaskant out bezdyskusyjnie.
Broniłem tego zespołu, ale nigdy więcej, oni się nie nauczą grać w piłkę. |
Cytat:
Cytat:
|
no to Roberto 45 minut od wylotu...
|
Kirm + Jaliens + sędzia = ŻENADA. Każda decyzja Kirma to tragedia, zawsze najgłupszy wybór, najmniej racjonalne rozwiązanie.
|
Kirm - ja .......e , cały zespół gra CHUJNIE , mamy potencjał , ale chuja z tego ....a jest jak nie ma pomysłu.... Nie wiem czego mam sie spodziewac w 2 połowie , nadzieja umiera ostania....
|
Cytat:
|
cicho! jeszcze 2ga polowa co z was za kibice
|
Czyżby fart Maaskanta się skończył? Rok temu uratował go Boukhari, który do derbów uważany był za totalny niewypał transferowy. Arab strzelający Starozakonnym na "ziemi świętej" - ironia losu.
Cóż, dzisiaj może go zwolnić bramka... Holendra, uważanego za niewypał transferowy. Van der Biezen strzelił właśnie pierwszą swoją bramkę w lidze i pewnie ostatnią. Czyżby znowu ironia losu? Pozostaje tylko wiara w cud, bo gramy kichę i przegrywamy zasłużenie. PS. Analogicznie skoro van der Biezen się przełamał, pozostaje nam wierzyć w cudownego gola Kew Jaliensa, który w 90 minucie uratuje nam remis, albo nawet zapewni nam 3 punkty. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl