![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie SB człowiek w pracy do 18 tydzień temu tak ładnie czas szybko płynął na spamowaniu :(
|
Czekam 14 lat na Ligę Mistrzów na Reymonta; od zerówki aż po drugi rok studiów, wiem że jeszcze nie jest tak źle bo ojciec czeka już ponad 30... Rano w pracy jeszcze luzik ale teraz z każdą godziną kręce się po domu i nie wiem co mam ze sobą zrobić...jeszcze ponad 2,5 godziny, może nie wyrobie ścieżki w dywanie.
|
Mnie juz tyłek boli od tego siedzenia na klopie :P Melise juz pilem chyba z 2 razy a tu jeszcze ponad 2 i poł godziny do meczu - czemu ten czas tak wolno leci
|
Coś wiadomo ze składem? 2 godziny przed meczem już chyba minęły?
|
W ogóle nie czuję napięcia. Jestem złej myśli. Nadzieję miałem w pojedynku z Panathinaikosem, to wtedy była sytuacja "teraz albo nigdy". Dlaczego tym razem miałoby nam się udać mając słabszą zaliczkę? Czuję pustkę!
|
Jak dzieci dzisiaj nie pójdą ładnie spać to chyba się z telewizorem wyprowadzędo ogródka :) Mniejsza nerwówa niż przed pierwszym meczem, ale teraz dochodzi strach o Maora... :(
Jak Wisła awansuje, to tydzień nie ruszę browara! (Tak, dla mnie to wyzwanie :P ) |
|
90 minut lub 120 meczu, który zadecyduje o całym sezonie. Stawka jest ogromna i jeśli nasi piłkarze poradzą sobie z presją i awansują to będzie piękny wieczór w historii Wisły.
Do meczu jeszcze trochę ponad półtora godziny, wiadomo co ze zdrowiem Maora? Zagra od początku? |
Kur***aaaaa!!! Chłopcy i dziewczynki ! Co z tym Meliksonem do **ja pana ??? Bo mnie już kuurrr**** bierze ;/ ... !!??
|
Cytat:
Tak, to może być najwazniejszy mecz w historii dla Wisły, ale w razie niepowodzenia, Wisła może zagrać historyczne spotkania również w LE - nie zapominajmy o tym. Czy ten zespół jest już teraz gotowy na LM ? - dowiemy sie dziś - jesli przegramy po walce - przyjmijmy to z szacunkiem dla mocnych gospodarzy. |
A ja jestem za tym żeby w razie awansu nie kasować tego tematu, kiedyś będziemy mogli go sobie odkopać i pośmiać się z nas samych :P no i oczywiście powspominać jak to stresowaliśmy się przed pierwszym awansem Wisełki do wymarzonej LM
do meczu 80 minut, 4800 sekund... nie wytrzymam... |
Cytat:
Dzisiaj tylko zwycięstwo, Wisełko tylko zwycięstwo! Coś czuję, że cwaniaczki z APOELu po raz kolejny się zdziwią w konfrontacji z nami. Do boju Wisła! |
Nie wiem co z sobą zrobić :D
|
ja przez chwilę miałem odstresa ale teraz znowu wszystko wróciło... zaraz zbieram się z domu i idę oglądać mecz. TYLKO ZWYCIĘSTWO WISEŁKO TYLKO AWANS :D
|
http://www.youtube.com/watch?v=2rt6zopKQPo&ob=av3e Trzeba myśleć pozytywnie :D
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=RZ8NqmNYP-o |
10 godzin ciężkiej pracy. Czas na najważniejszy mecz w życiu. Do boju! Dacie rade! Damy!!!!!!!!!!!!!!! Wisłaaa!!!
|
Panie i Panowie !!!
To dzisiaj ten wieczór...Może być najpiękniejszy w pięknej histori tego wspaniałego klubu...naszego klubu,NASZEJ WISŁY.Za kilka godzin możemy być w NIEBIE i przeżyć niesamowitą radość na którą czekamy już tyle dłuuuugich lat.Większość płakała po Panathinakosie...żałowała wylosowania Barcelony i Realu, ale dzisiaj może nam się to wszystko zwrócić !!! Nie liczy się jak...Niech leje się krew, niech leją się łzy niech rozstąpi się ziemia, ALE WYGRYŹMY DZISIAJ AWANS DO LIGI MISTRZÓW !!!!!!!!!!!!! DZISIAJ ODSKAKUJEMY FINANSOWO I SPORTOWO CAŁEJ POLSCE NA NASTĘPNE 100 LAT. DZISIAJ I TYLKO DZISIAJ... DO BOJUUUUU WISŁEKAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
o ile do tej pory się jakoś trzymałem, tak teraz ciśnienie rośnie niesamowicie....
Jezusie Świebodziński nawet przed obroną się tak nie stresowałem jak teraz.... Pewne jest jedno: Wisła jest najlepszą drużyną w ostatniej dekadzie, natomiast dziś wieczorem może zostać bezsprzecznie najlepszą drużyną w historii polskiej piłki kopanej! Wisełko wygraj mecz!! Ten ważny mecz!! |
Cytat:
Mają srać w gacie z wycięczenia, to tylko 90 minut (+ ewentualnie dogrywka) gry i po wszystkim. 90 minut (+dogrywka), a pamięć o zawodnikach Wisły którzy tego dokonają zostaną zapisani w złotych kartach pamięci i będziie się mówić "synku.. 20 lat temu ten i ten z nazwiska awansowalido LM co przyczyniło się do rozwoju Wisły". |
Maor zagra!!!
|
Jeżeli wszyscy pytają co z Meliksonem - wiedz że coś się dzieje
|
Mialem dzisiaj sen, w ktorym awansowalismy do LM. Oby byl to sen proroczy. W tej chwili nie potrafie usiedziec w jednym miejscu. Do boju Wiselko, obysmy mogli jeszcze posluchac hymnu CL w tym sezonie.
|
A jednak Lamey. A za Ilieva Maor. Mysle ze bedzie dobrze.
|
Kowalczyk jest chyba lekko zawiany. Nie dość, że sadzi farmazony, to jeszcze wygląda jakby właśnie z wesela wyszedł.
|
Skład moim zdaniem bardzo dobrze zestawiony
------------Pareiko Lamey - Jaliens - Chavez - Diaz ------ Sobolewski - Wilk Małecki --- Melikson - Nunez Genkov Ustawienie 4-2-3-1, z opcją płynnego przejścia do 4-3-2-1 --> Wtedy Nunez ustawia się jako 3 defensywny pomocnik w linii obok Sobola i Wilka, a na skrzydło przechodzi Melikson. Podoba mi się to ustawienie, liczę jednak na wypracowane schematy taktyczne kontrataku, których ostatnio brakowało. |
Trzeba wygrać ! Już niedługo się zacznie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl