![]() |
Rios to może być królem takiej młodej ekstraklasy tylko. Poziom Mesy to w większości wypadków II , III liga Polska !!!. Widać że skoro Rios zdobywa tam gole to wyrasta ponad poziom tych lig. Niestety do stylu gry Wisły on nie pasuje bo gramy tylko jednym środkowym napastnikiem !!!a on sam w ataku jest za słaby fizycznie. Lepiej dla niego by było jak by ogrywał się w klubie 1 ligi lub środka ekstraklasy bo wtedy można by zobaczyć na co naprawdę go stać . Tutaj nie ma czasu na eksperymenty ... grać muszą najlepsi i ci którzy najbardziej pasują do taktyki trenera bo walczymy o mistrza
|
Czy ktoś ma pojęcie czy są jeszcze bilety na ten mecz? Szukałem jakiegoś numeru do kas ale nie udało mi się nic znaleźć niestety.
|
Cytat:
http://www.slaskwroclaw.pl/5294.dhtml Choć biletów na 99% nie ma, ja kupowałem tydzień temu i już tylko na najgorsze miejsca były. :) Co do meczu, jesteście faworytami, a ja na to liczę, bo Śląsk gra lepiej gdy nie musi atakować. Dlatego z faworytami ostatnio nam lepiej szło. |
Cytat:
|
Główna podała skład na dzisiejszy mecz:
Pareiko Cikos Chavez Jaliens Paljić Melikson Jirsak Sobolewski Sivakov Kirm Małecki Moim zdaniem, biorąc pod uwagę obecną formę naszych piłkarzy, Maaskant wybrał najlepiej. |
zagramy bez napadziora jako takiego czy Maly na szpicy ?? JAK TO WIDZICIE??
|
---------------PAREIKO----------------
------------------------------------------ CIKOS--CHAVEZ--JALIENS--PALJIĆ ------------------------------------------ -------------SOBOLEWSKI------------- ----------JIRSAK--SIVAKOV----------- MELIKSON------------------------KIRM ---------------MAŁECKI----------------- Wg mnie skład jak najbardziej OK :D |
Od teraz do końca meczu temat działa jak czat co nie znaczy że nie przyglądają mu się moderatorzy i można pisać głupoty.
Chyba nie muszę przypominać że to mecz zgodowy co też daje pewne ograniczenia. |
Cytat:
Co do meczu , to może nasi pierwsze 20 min nie prześpią , lub 1 połowę tak jak się zdarza ostatnio. |
Kazek gadał głupoty i dostał w łeb...
|
Czeka nas ciężki mecz... Ja myślę ze wygramy jedną bramką... Mam nadzieje...
|
Cytat:
hahaha true true :D Ale bardzo defensywnie ich Robert ustawił jak Real wczoraj na barce wczoraj. Tyły na pewno zabezpieczone <trzeba się obawiać stałych fragmentów> i kontra z szybkim małym:) Maor coś wymyśli!! |
Czym dostał? Dopiero zaczynam oglądać.
|
Dziwne posunięcie Leńnczyka Sląsk zagra bez napastnika...
|
fajny paradoks obie drużyny bez napastnika
|
brawo sobol
|
Nasza obrona (srodek) jest najgorsza od dziesiecioleci.
|
Liga będzie ciekawsza.
|
gdzie jest wilk?sobol legenda ale swoje lata ma i na siłe nie można go trzymać!!!
|
Czy oni nie wiedzą co to gra od 1 do 90 minuty ??
|
Cytat:
To samo co z Polonia Bytom ,gol w 2 minucie, juz pomijajac fakt ze tam byl spalony ,to dwoch pilkarzy Slaska se wyszlo sam na sam a ci stoja i sie gapia i niezawodny Sobol... |
nie mogę pojąć na jaką cholerę trener stawia na Sivakowa... Wilk jest uważam w lepszej formie i bardziej zasługuje na pierwszą jedenastkę...
|
Środek z Sobolewskim i od razu daliśmy się zdominować. Nie wiem co musi zrobić Wilk by wybiec w pierwszym składzie? strzelić hattricka?
|
Podobnie zaczęliśmy z Polonią B... Takie głupie bramki tracimy...
|
Co oni się tak ślizgają?
|
ładnie sklelił piłkę siwiakov
|
siwakow nie umie przyjąc piłki!!!!cozrobił chłop
|
Cytat:
|
Sobol dzisiaj strzeli i wam buzie pozamyka :)/
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl