![]() |
w koncu Goooooooooooolllllllllllllllll !!!!!!!! KIRM !!!!!!!!!!!
|
Stawarczyk chóju wypierdalaj z takimi wślizgami jak ten na Genkowie! To mogła być groźna kontuzja! Faul bez piłki na czerwo!
|
Co ten Bunoza z tymi przerzutami....
|
Coś Melikson po tym jak odbił się od zawodnika Ruchu zgasł...
|
....a ale Cikos zajebiscie chodzi po prawej stronie. Jak skrzydlowy! Uwielbiam takich bocznych obroncow. Szacunek.
|
Jedno co mnie wkurza , to to że nikt sie nie wystawia na 40 metrze ! obrona gra a nie ma komu ....a ;/
|
Melikson tym sprintem mnie zaskoczył. Prawie jak Walcott :D
|
Obrona dalej tragedia...dobrze ze mamy bramkarza z jajami ...
|
brawo pareiko!!!
|
Pareiko i Melikson zdecydowanie najlepsze nabytki tego okienka. Obrona dziurawa, Genkov dla mnie jak Żuraw, niestety.
|
Mimo prowadzenia slabo to wyglada ,Ruch mial wiecej sytuacji grozniejszych od nas i momentami klepia nas jak Podbeskidzie
|
Takto jest jak sie pyka piłką na swojej połowie ...
|
Spodziewałem się czegoś więcej , nie rozumiem czemu nasi się chowają , przecież nie ma komu grać !! Gra jest zła i tyle.
|
W sumie to Kazik ma racje - wygrywamy ale nie gramy lepiej niz z Podbeskidziem. (mowie o drugiej polowie) bo w pierwszej w PP gralismy katastrofalnie.
|
Ten sędzia jakiś cięty na nas ;/;/ Sivakow zrobił wjazd jak Grzyb w Kirma i kwa dostał kartkę, a Grzyb nie. I jeszcze ta ręka...
|
Genkov jest na boisku? Jesli to ma byc nastepca Pawla Brozka, to ja nie mam pytan...narazie prezentuje sie slabiutko. Nasza lewa strona w ogole nie funkcjonuje, ale dzieki dobrej grze Maleckiego i Pareiko wygrywamy :).
|
Cytat:
taa..a ile on piłek dostał ? Gra obrona nikt sie nie wystawia i co jest ? to co teraz widać , ręce rozkładają bo nie ma komu grac ,stoją za obroną i .... :-P Dobrze że Mały rajd zrobił i bramka z tego padła. Po zatym Genkow sie stara , widac a nie to co P.Brożek ręce rozkłada. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kirm http://www.youtube.com/watch?v=RbhW6VYGqBw
Szybko wymęczyć tą drugą bramkę bo Ruch coś wciśnie na remis w końcówce. |
Gdyby nie grali tak statycznie piłkarze i wychodzili do podań, to można by grę przyspieszyć i wtedy Genkov by miał więcej piłek granych do nogi. Ale do tego trzeba trochę ruchu... Ale nie jest źle... Koniec grania długiej dzidy do przodu ;D
|
Piasecki robi swoje jak to w meczach Wisły , niektóre decyzje wręcz śmieszne i oczywiście na naszą niekorzyść choć w tym meczu i tak jeszcze nie jest tak źle. Co mnie najbardziej uderza to komentarz Mielcarskiego . On ma chyba jakiś kompleks Wisły. W jego każdej wypowiedzi czuć tak wielką niechęć do Wisły (przynajmniej ja mam takie wrażenie ) ,że aż ciężko się ogląda mecz z jego komentarzem anty Wiślackim .
|
....aaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Buahahah :D 2-1 Jirsak odżywa nam?:D
|
To musiało się tak skończyć,w pierwszej połowie chyba z 5 takich piłek jak w masło weszło.
Edit.Toooomek! |
Cytat:
Poraz kolejny tez na tym forum mozna zaobserwowac dziwna maniere(ktora nie jest normalna), tzn. ze kiedy obcokrajowiec gra zle czy beznadziejnie, to zawsze mozna go usprawiedliwic, ale jesli tak samo gra Polak, to sypia sie gromy :D. Wracajac do Genkova, to ja oczekiwalem napastnika typu Rudnevsa, tzn. takiego ktory przez 90 minut walczy wrecz z 2 stoperami...taki napastnik jest potrzebny do systemu gry preferowanego przez naszego coacha. |
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Jirsakkkkkkk
uf! dobic! |
Trochę czasu minie jak nasza obrona się zgra... Tomek dobra robota...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl