![]() |
Tak się konczy gra z Pawełkiem na bramce
|
Skad sie ten Pawełek wziął, człowiek dramat !
|
Nie chce widzieć Małeckiego przy jakichkolwiek stałych fragmentach.
Ja lepiej bym je bił O.o |
GKS gra lepiej i z pewnością ten gol bardziej im się należał, niż nam.
|
chyba trzeba sie przeprosic ze srodkiem tabeli w tej rundzie/sezonie (niepotrzebne skreslic)
|
w A klasie widuję pewniejszych bramkarzy niż pawełek. poważnie.
|
Juz nie ma slow ktore moga okreslic gre wielkiej Wisly...
I na tym meczu koncze sie podniecac Boukharim ktory w ogole dzisiaj nie biega bo nie ma sily... Jestesmy kur... tak slabi ze szok... |
Taką padaką to na pewno zapełnią stadion:foch:.
|
Tak jak przypuszczałem...Maskant to słaby trener...gadać że Bełchatówm słabszy niż Korona, wystawiać Pawełka na bramkę...no to robi się ciekawie bo niepamiętam kiedy byliśmy tak nisko...dziękuje Basałaj za oddanie ligi....wiem, wiem nie ma obrony ale na papierze mamy najlepszy skaład w lidze....kolejny sezon bez pucharów, Basałaj kim chcesz zapełnić stadion z taką grą???????????
|
Coś tam zaczęli grać w drugiej połowie a tu taka bramka. Nie wiem jak to mogło wpaść, Chavez taki błąd przy kryciu i Pawełek też oczywiście nas nie uratował. Może chociaż wyrównają i będzie punkcik bo poza Łodzią to wyjazdy mamy tragiczne.
|
Ten Chavez gra taką padake,że szkoda gadać..Już pierwszy lepszy przeciętny polski obrońca z ekstraklasy byłby lepszy..
|
Jest za...bisty plus naszej gry przynajmniej nie bedzie problemów z biletami
|
Cytat:
|
Czy tylko ja mam wrażenie że mecz jest bardzo ostry i że sędzia pozwala na taką grę?
|
przysnalem a tu 0:1
|
Trzeba czekać na zimowe okienko i transfery :/
|
Basałaj kogo teraz sprzedaż?
|
Najgorsze jest to że przegrywają to nic ale ja nie widzę żeby ta taktyka była dobra dla nas lepiej wrócić do 4-4-2 z przejściem na 4-5-1 jeśli gramy na ciężkim terenie !!!
Do tego razi brak zrozumienia skutkiem zbyt dużej ilośći nowych graczy!!! Podziękować Basałajowi na takim budowaniu drużyny nie przemyślanym ... |
Oj nie wiem czy Cleber dogra do końca meczu
|
Cytat:
|
Rożne Małeckiego wyglądają jak zawody w jak najgorszym dośrodkowaniu.
|
Cytat:
|
Małecki chyba pomylił piłkę nożna z rugby
|
Masnkant może powiedzieć wzorem naszego byłego trenera: "Wypada tylko przeprosić kibiców"
|
Cytat:
|
Cytat:
Cholera, modle się chociaż o ten punkt. |
Skorżo wróć?
|
Wróbel uuuuu......ja bym sie zaczął bać
|
Cytat:
Ma supernove/wystrzałowe rękawice i jest fajno!!:-) |
Ja pi%%%% Żuraw! coś ty zrobił :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl