![]() |
[ a jakoś nie mogę sobie wyobrazić dwóch meczów w Krakowie w jednym dniu.[/QUOTE]
ja tez:) |
w obecnej formie naszych piłkarzy przejście Widzewa może byc mało efektowne...
przed nami kilkanascie dni do tego spotkania, liczę że nasza forma wzrośnie, a defensywa bez problemu poradzi sobie z niezywkle niebezpiecznym duetem Sernas-Robak |
Pod górkę na praktycznie sam początek. Naszym największym atutem gra na własnym boisku.
Trochę ....*wo, że dwa mecze w Krakowie w jeden dzień. "Będzie się działo". |
Wisełka craxa amica widzew w jednym dniu w Krakowie he dobre dobre
|
Cytat:
|
Jednego się obawiam, że może na nasz mecz przyjść mniej kibiców niż na craxe. Pikniki już pewnie zauważyli, że Wisła ma dobry stadion, Cracovia na euroPEJSKIM poziomie, więc tu dla nich bez różnicy, ale dla przeciętnego piknika oglądnięcie Lecha który gra w pucharach może być ciekawsze, niż oglądanie Widzewa. Zresztą Wisła w dwóch meczach u siebie dwa remisy, a żydki na jeden mecz jedno zwycięstwo, a to też ma jakiś wpływ.
|
Jest już gdzieś info że w te same dni są te mecze:)? Czy poprostu gdybacie
|
Cytat:
PS. Może znowu będzie tak jak przed wojną, że pikniki, i "loża szyderców" będą chodzic na oba stadiony. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Puchar Polski może się okazać w tym sezonie naszą najpoważniejszą szansą na grę w europejskich pucharach, dlatego mam nadzieję, że Maaskant odpowiednio zmotywuje piłkarzy.
|
Cytat:
A no racja racja, szkoda bo by było ciekawiej :rotfl: |
w dwa różne dni będą, 26 i 27
|
jak by był otwarty sektor to by było troszkę ciekawej ale tylko troszkę. No miejmy nadzieje że na PP bilety będą tańsze ;)
|
Cytat:
Dokladnie na to samo licze, w lidze raczej bedzie ciezko wiec mozna wszystkie sily rzucic na puchar. Przy Naszej przebudowie mialoby to sens. Pozdrawiam |
Kiedy gramy
Wg 90 minut gramy we wtorek 26 o 2030 a dzień pożniej o 18 jest mecz KSC-KKS
|
O 20.30? Świeeetnie! :|
|
Cytat:
A poza tym to też trofeum, dawno go nie zdobyliśmy. |
Cytat:
|
Spoko w grudniu będzie cieplej
|
Cytat:
Co jest złego w tej godzinie? Ludzie z krk pracę skończą, pobliskie FC są wstanie dojechać po pracy na mecz. hm... :> |
Policz sobie o której się mecz skończy + powrót do domu itp. ;)
|
EEE kozak godzina, bynajmniej dla mnie ;] i nie narzekajcie bo mogli dać np o 18 i by była lipa!
|
Cytat:
|
Cytat:
A godzinka dobra, biorąc pod uwagę, że mecz jest w środku tygodnia, ludzie muszą wrócić z pracy, zjeść coś itd także jak dla mnie optymalnie. |
Niby nikomu się nie dogodzi. O 19 za wcześnie o 18 to już w ogóle. 20 nie za dobra 20.30 to skandal.
PP to dobre rozgrywki aby budując drużynę dostać się do LE. |
Teraz jest 1 mecz a nastepna runda to juz dwumecz?
|
^^ Tak
123456 |
Mam nadzieję że treneiro zrozumie że to dla nas jedyna szansa na puchary europejskie i będziemy grali najlepszym składem. W ogóle PP jest zlewany przez wszystkich a to powinny być prestiżowe rozgrywki, tak jak w normalej Europie. Tam od wystawiania juniorów i drugich składów są puchary ligi i inne wynalazki, dlatego ja żałuje że u nas zlikfidowano PL
|
czy karnet obejmuje ten mecz, czy trzeba po bilet naginac??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl