![]() |
Cytat:
czy tak palisz na slepo i o jakiej LM Ty piszesz? jednak na slepo rzucasz a nic nie wiesz |
Cytat:
|
Historia z trenerem pokazuje, że nie należy ufać różnym forumowym prorokom i innym stronom tworzonym przez licealistów. Jedyna pewna informacja jest w momencie podpisania kontraktu.
|
Dać mu 2 sezony świętego spokoju, w tym czasie powinien poukładać zespół i wywalić niepotrzebnych leni. Obawiam się, że połowa składu nadaje się do wyrzucenia :D
|
W kwestii nie bawienia się w dyplomacje nasz nowy trener chyba przypomina Dana :)
http://www.eredivisie.pl/index.php?d...artykul=170138 |
Cytat:
|
Maaskant to nie jest słaby trener. potrafił z NAC zająć 8 miejsce w lidze a to dość duże osiągnięcie, a to że NAC sezon wcześniej zajęło 3. miejsce to tylko i wyłącznie zasługa trenera Erniego Brandtsa. dajmy mu spokojnie popracować i poczekajmy na efekty
|
Cytat:
Owszem nie walczył bo się nie zakwalifikował do baraży chociaż w chwili objęcia stanowiska były na to szanse. |
Super infoWisla ma trenera nie skrzonego polska liga!
Przyznam szczerze ze jest on dla mnie anonimowy, nic nie wiem o jego karierze trenerskie ale ciesze sie bardzo ze na stanowsiku trenerskim w Wisle bedzie ktos taki ja On. Trzeba dac mu szanse, zawodnicy maja czysta karte, gosc ich w ogole nie zna, bedzie grac ten kto jest najlepszy. |
Cytat:
No i właśnie dokładnie o tym piszę.W stosunku do osiągnięć Brandtsa był znaczący regres więc trudno mówić że owe 8 miejsce jest sukcesem. |
Cytat:
|
tylko narzekać, ten kto myślał że Jimenez zostanie trenerem Wisły to chyba w ogóle nie ma pojęcia i piłce nożnej, trudno żeby taki trener do takiej buraczanej ligi trafił to nie tylko kasa sie liczy.
Naprawde mam wrażenie że średnia wieku forumowiczów tutaj nie przekracza 14 lat. |
Cytat:
Może być też, że w szybkiej łapance był najtańszy. Ale jak pisze mój przedmówca trzeba mu dać czas i spokój bo ogarnąć tą "bandę" nieudaczników kompletnie nie przygotowanych do sezonu nie będzie łatwo. |
Ja czulem ze to bedzie ktos o kim media nie pisneły nawet słowka..
z drugiej strony Masskant jest u nas dzieki nowemy dyr sportowemu ,wiec gosc widze dziala szybko pytanie czy kolesiostwo czy ten Maaskant jest rzeczywiscie taki dobry wyniki w Bredzie mial przyzwoite i caly czas tam pracowal a wiec nie jest to jakis sortowany odrzut zobaczymy jakie ma podejscie do zawodnikow ,jaki to typ charaktertu czy miekki jak Macius Skorza czy nie dajacy w kasze dmuchac jak Petrescu wszytsko sie dopiero okaze........ |
Na forum Bredy nie dowierzanie z tego co widzę.
|
Naprawdę mam nadzieję, że p. Cupiał tym razem nie wyrzuci trenera po kilku porażkach z rzędu, jeno da mu czas na odbudowę składu - efekty takiego działania widać w Polonii, gdzie Bakero po bardzo słabym sezonie został na kolejny, a w tej chwili komplet punktów.
|
przy najmnie pracował do dzisiaj a Jimenez od marca bez klubu to samo Orsi Simeone Labbadia
|
Czy można oglądać orange sport info przez Internet? Ma ktoś może jakiegoś linka?
|
Cytat:
W pierwszym sezonie swojej pracy zajął ósme miejsce i walczył z drużyną w play-off o miejsce w Lidze Europejskiej. W nich pewnie pokonał Feyenoord (3:2 i 4:0), a następnie w decydujących meczach ograli FC Groningen, dzięki czemu zagrali w pucharach. |
i ma być HARD WORK żadnego pobłażania gwiazdkom.
|
Cytat:
To w takim razie była dezinformacja gdyż na którymś z portali przeczytałem że to on nie zakwalifikował teamu do LM.Nie zmienia to jednak faktu że w stosunku do poprzedniego trenera zespół zanotował regres. |
Cytat:
|
Dla mnie Basałaj już może pakować się...został zatrudniony trener przeciętny wręcz słaby...czym on ma zmobilizować nasze Panienki do pracy??? Nawet kariery piłkarskiej nie ma olśniewającej...wolałbym Simeone nie mówiąc o Jeminezie....koleś nie ma autorytetu...niestety to jest upadek naszego klubu...Odra Opole zatrudniła kiedyś podobnego fachowca...zwykłego kolesiostwo, jak w poniedziałek ten cały Vlakx czy jak mu tam zostanie dyr. sportowym to świadczy że zatrudnił sobie kolegę, a pieprzenie Basałaja że dokona najlepszego wyboru można włożyć między bajki...tu trzeba było zatrudnić kogoś z nazwiskiem tj np. Polonia Warszawa ma Bakero. Nie dość że koleś nic w trenerce nie osiągnął to nie ma żadnych przesłanek że ma iść to wszytsko ku lepszemu...dla mnie jest to wielki błąd!
|
Dajcie mu szanse, a nie płaczecie jak dzieci którym zabrano zabawki.
|
@MAr85 a skad wiesz ze jest slaby znasz go? widziales jego osiagniecia ? wiesz jak pracuje ? wydaje mi sie ze nie poczekajcei z osadami drodzy jasnowidze albo czarnowidze :P
|
Jeszcze raz ponawiam pytanie czy Orange Sport info jest dostępne online?
|
A zna ktos metody szkoleniowe tego trenera? Naszych pilkarzy znamy doskonale. Myslalem nad trenerem z nazwiskiem ktoremu niktnie podskoczy. A takiego trenera to nasze Brozki Maleckie beda traktowac jak Kulawika.
|
satori mysle ze sie mylisz to zalezy od jego osobowsci jak sobie nie da to zaden mu nie podskoczy a beda chodzic jak w zegarku ;p
|
co Ty Mar85 .......isz? znasz go? skad wiesz jaki jest? nie kazdy dobry pilkarz jest swietnym trenerem
Mourinho nie ma zadnej wielkiej kariery, wrecz pilkarzem nie byl wybitny a trenerem jest bardzo dobrym nie ma to jak oceniac nowego trenera, choc jeszcze nawet nie przeprowadzil jednego treningu tak Bakero swietny figurant, a zespol prowadzi pewni Janas z Wojciechowskim, no i co ze dwoch holendrow bedzie w klubie? to moze i lepiej, dogadaja sie bo jak ostatnio pamietam to chyba Bednarz ze Skorza nie potrafili sie dogadac ja tam mu zycze jak najlepiej, niech ma czas na popracowanie |
Jak dla mnie zajebiście.
Młody a już doświadczony trener, potrafiący zrobić wynik czy wyciągnąć drużynę z kłopotów. I co najważniejsze, nie polak. Będzie świeżość pomysłów, zachodnie wzorce, mała Holandia. Simeone ma może większe nazwisko, może był lepszym piłkarzem, ale czy ma większe doświadczenie i umiejętności trenerskie? Śmiem wątpić. A Jimenez? Wiadomo, nazwisko głośne. Ale z drugiej strony ten facet nigdy się z Sevilli nie ruszył. Najpierw jako zawodnik potem trener , cały czas w jednym klubie. Bylibyśmy królikiem doświadczalnym. Poza tym on miał do czynienia z gwiazdami, topowymi zawodnikami ligi hiszpańskiej. Facet by szok przeżył u nas skoro bez doświadczenia Petrescu załamywał ręce. Maaskant to bardzo dobry ruch. Człowiek z wiedzą, doświadczeniem, jeszcze młody i pełen zapału, który nie boi się podjąć pracy w słabszej drużynie. Powodzenia trenerze. Hoooooop Oranje :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl