![]() |
Chyba wybił sobie palec po strzale Alvesa.
|
Który najlepszy link do meczu Barca-Arsenal? Ktoś może zapodać.
|
Cytat:
Cytat:
|
ten komentator tylko mnie wnerwia?
Nie dość że tylko Barcę widzi, to jeszcze myli mu się to , co się dziej na boisku tak dobrze, jak mojej teściowej |
Wynik po pierwszej połowie to najniższy wymiar kary dla Asenalu, który nie istnieje. Obstawiam wynik koło 4:0:)
|
W sumie co by nie mówić ta kontuzja trochę ratuje dupsko Szczęsnemu :) ...no chyba że Almunia zagra teraz mecz życia, to karta się odwróci.
|
Cytat:
qrwa, liczylem, ze ARsenal dociagnie do przerwy - jak mozna sobie piętką zagrywać metr przed polem karnym zamiast wywalić pilke w ....u |
http://activepl.tv/ ja na tym linku ogladam tylko szalk jasny trafic moze człowieka bo strasznie ścina....... jeszce jedna bramka dla Barcy bedzie :D
|
Bramka Messiego to chyba gol sezonu w LM...może przesadzam ale w takim meczu, gdzie nerwy już puszczają, o taką stawkę w polu karnym, gdzie miejsca jak na lekarstwo gość podrzuca sobie piłkę...masakra :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Komentator stacji N(Syrgiusz Ryczel?) to kpina jakaś gość pieprzy nie od parady,podniecony Barceloną masakrycznie
|
Szczęsny nie broni to Messi strzela :D hehe
ale fakt to co zrobił z bramkarzem robi wrażenie :) |
Tego sie nalezalo spodziewac ze tak mecz bedzie wygladal.. stracona bramka Arsenalu narescie zmieni widowisko.. po przerwie mecz napewno nie bedzie sie odbywal tylko na stronie Arsenalu.. Mecz łudzaco podobny do rewanzu Interu z Barca w tamtym roku tylko ze inter wytrzymal..
|
www.meczyki.pl A szachtar prowadzi roma z czerwienia.. szok
|
A mnie teraz zastanawia tylko co pocznie nasz biedny Franek S.? Kuszczak, Boruc...
|
wywalczy Barca dogrywkę ? :D
nie dał bym tej drugiej żółtej , van Persie mógł nie słyszeć. |
Sedza chu*j Arsenal gra na 12 zawodnikow... czegos takiego sie nie robi
|
Co za idiota z tego komentatora. A kartka dla Van Persiego to dno. Oby Arsenal awansował, oby
|
no to sedzie sie popisaj i zje.... widowisko;/ mam nadzieje ze Arsenal da rade
|
az sie odechciewa na to patrzec - komedia
|
Skandal, skandal i jeszcze raz skandal... Przypychanie na sile barcelony trwa juz od kilku sezonow...
Na dodatek ten komentator... Kto mu dal mikrofon do reki? |
Cytat:
Nie oglądam meczu. |
Cytat:
Czerwona kartka dla van Persie'go! Sędzia odgwizdał spalonego, a Holender uderzył obok słupka po gwizdku. Sędzia pokazał mu więc drugą żółtą kartkę. Kontrowersja? Bardzo proszę: nawet, jeśli van Persie był na spalonym, to wyglądał, jakby nie usłyszał gwizdka, co też starał się arbitrowi Busacce bezskutecznie wytłumaczyć. |
Cytat:
|
pod koniec spotkania Wenger wypuści Arszawina a ten pójdzie raz i dobije :)
Chciałem by Barca przeszła, ale już mi przeszło po tej drugiej żółtej , oby londyńczycy ich wykopali. |
"Arsenal niemalże nic nie gra" nosz ....a mać.. gość jest nied**ebany..
|
"Almunia dostal pare kopniakow w glowe i to mu pomoglo" - proponuje komentatorowi pare kopniakow w glowe, moze mu pomoze
|
Cytat:
Reszta to już efekty jego głupoty. |
No i stało się, 2 - 1 dla Barcelony. Co prawda nie oglądam meczu, ale jednak, wolę Hiszpanów. :-)
Edit: Już 3:1. |
Sędziowanie w tym meczu to pomyłka i bynajmniej nie jest jednostronne nie gwizdanie karnego, kartki z dupy z jednej strony pozwala na granie ostro z drugiej daje kartki za takie głupoty.
Dla mnie mecz do wywalenie tego sędziego na zawsze z piłki profesjonalnej. A Villa to taki leszcz że szkoda gadać. Ja jebe szkoda że jeszcze Koscielnego nie wyrzucił z boiska - I mówię to ja kiedy jestem za Barcelona od zawsze - Sędzia Pedał! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl