![]() |
Obyśmy za 2 godziny nie mogli pozbierać ze szczęścia... oby oby
|
Żeby poźniej płaczu nie było i jazdy na każdego jednego zawodnika, że spieprzyli sprawe mistrzostwa.
|
rozumiem niektorych ze juz sadza ze nie bedzie MP tez tak sadzilem po derbach!! Ale jestem Wislakiem ktory wierzy do konca! Wisla dla was to piec liter dla nas cale zycie!!!!!!!!! Jedziemy wszyscy wspierajmy naszych!!!!!!
|
panowie wpadamy na pelnej ****ie zeby zniesc stadion hutnika z powierzchni ziemi ,liczy sie pierwsze *******niecie ,wpadamy i stadionu nie ma :)
http://www.youtube.com/watch?v=hJsAV...eature=related a po meczu zabawa do rana ,ja sie niestety spoznie ale bede :) AvE WISŁA! |
,,Wszystko się może zdarzyć
Gdy serca pełne wiary" Nawet wiary w cuda!:) Jazda, jazda, jazda BIAŁA GWIAZDA! (i Zagłębie też!;p) |
Mój scenariusz jest następujący: Lech remisuje, Wisła remisuje.
Nerwy do końca, obgryzanie paznokci i palpitacje serca jako finałowe okoliczności końca sezonu. Amen. ;) |
Alez nerwy. Staram sie nie myslec, ze Wisla ma jeszcze jakies szanse, ale serce mowi co innego. Do boju Wiselko!
|
Nie wiem jak Was,ale mnie juz ku.wice łapie jak widze te wolne i rzuty rozne wykonywane przez Małego.cały czas to samo.wysoka długa wrzutka i albo łapie bramkarz albo wychodzi poza linie. czy nie mozna zagrac cos innego?????!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
przyjac pilke tez trzeba umiec
|
Uderzyć piłkę w światło bramki z kilku metrów też trzeba umieć.
|
No i Lech prowadzi...
|
Lech 1-0 Zaglebie Lubin - tego sie mozna bylo spodziewac
|
No i po emocjach.
|
Niestety Amika strzeliła bramkę.
|
Nie no wsadzili sobie samobója...Po mistrzu...Ale wierzę w wyrównanie.
|
Jedyne, o co walczymy w tym meczu to żeby wreszcie spuścić Odrę z ekstraklasy.
|
Mam ktoś jeszcze jakiekolwiek wątpliwości, że Zagłębie chce dać Amice zwycięstwo?
Piłkarz strzela prosto do własnej bramki. Nawet mój dziadek by tak nie trafił. |
Jeszcze mogą dostać bramę np. w doliczonym czasie gry.
|
Cóż, samobójcze mistrzostwo :lol:
Wypadałoby jednak chociaż z tą Odrą wygrać :-/ |
Jeszcze moment i jedynym spotkaniem gdzie nie padły bramki będzie mecz.. w Krakowie.
Jak się chce wierzyć w cuda, to trzeba im pomóc.. |
Małecki jak zwykle pretensje. Nikt go nie potrafi utemperować ?
|
no i to by było na tyle... cóż sami sobie zabraliśmy tego mistrza, przegraliśmy w tym roku wszystko co się dało
|
jeszcze nie wszystko .......................
zostala Odra |
A my znowu potrzebujemy 10 sytuacji do strzelenia gola. Piotr Brozek, 27 lat i dalej nie ma prawej nogi...nad czym on pracuje na treningach?
|
U nas po prostu nie ma kto strzelać bramek. 'Szwankowała skuteczność' - to chyba najczęstsze co można było usłyszeć na konferencjach pomeczowych.
Ile w tym sezonie było sytuacji z których 'to powinien być gol' ?? To przerażająca indolencja. I to nie 'Odra ma dziś szczęście' - po prostu my nie mamy armat. |
Jeśli to ma być gra na "pełnej urwie", bo ostatni mecz sezonu, bo zespół ma coś do udowodnienia kibicom, bo można się zrehabiitować choć trochę wysokim zwycięstwem, bo jest cień szansy na mistrzostwo... to ja naprawdę nie wiem czy jest coś, co jest w stanie zmusić ten zespół do przysłowiowego gryzienia trawy.
|
Nie wierze w to. Wszystko jest ustawione. Nasza porażka z Odrą. Wygrana Lecha i Legii i porażka Ruchu. Duch Fryzjera otacza nasz football do tej pory. Mam tego powoli dość. Korupcja jak była tak i będzie. Nie warto się ekscytować tym ustawionym widowiskiem...
|
Mały!!
w koncu |
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool JAZDA JAZDA!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl