![]() |
Boguski sie ciagle wywraca ...
|
Cytat:
Miejmy nadzieję, że istnieje jakieś inne. |
Ba narazie tragedia. oby szybko zaskoczył
|
Gromadka naszych jest momentami bardziej głośniejsza niż starozakonni.
Ps. Boguski do zmiany!! :-P |
Już któryś raz 300 naszych kibiców , jest głośniejszych niż pare tysięcy koleżanek :) !
Miejmy nadzieje że grajki się rozkręcą ! PS - Oprawa roku !!! |
Cytat:
na razie czarno to widze, Cracovia muruje bramke.. a Pawel niestety znow nie ma czucia w nodze a Ruch niezle sobie radzi z Lokomotivem, musza to wygrac w razie naszej wpadki z ickami rozjebal mnie ten faul Maleckiego :lol: koles wskakuje na niego, upada.. i faul :) a Polonia prowadzi z Legia 1-0 :) wiec i w naszych derbach wszystko sie moze zdarzyc |
parchy nie potrafią grać to symulują dobrze im to wychodzi :P
|
Moskała wbiegł na Małeckiego i odgwizdany faul dla Cracovii? Coś sędziemu się myli. Ogólnie powinen dostać żółtko za wczesniejszy faul na Patryku, który ładnie wychodził na skrzydle.
|
Słabo Łobo, słabiutko...
|
Wszystko dobrze !
Tylko za dużo podań (mało dokładnych) ! Za mało strzałów ! |
A czemu gramy na 3 stoperow? MArcelo, Jop, Glowacki?
|
Cytat:
|
Nie wiem...
Za dużo z tymi podaniami kombinują. Boguski to prawie nie ma szans w pojedynkach 1 na 1... |
Pawel Brozek podbiegl pod lawke rezerwowych .. ma jakis uraz lydki
zmiana na 100% i caly plan strzelil ch.. zeby chociaz Ruch wygral czemu u nas jest zawsze takie fatum.. w tak waznym momencie! |
Broziu kontuzja?:/
|
Shit Brozio kontuzja ;/
|
Brożek zmiana prawdopodobnie z Kirmem ...
|
Cytat:
|
no ja pier...... sędzie hu...
|
Co ten sędzia tam widział ? :shock:
|
Ciężko grać przeciwko 12 pasiastym damom... Szkoda, że sędzia jest żydem...
|
****a! prawidlowy gol
|
Wolfy co ty gadasz? Singlar nie gotowy do gry? Ostatnio występował regularnie w ME.
A sędzia faworyzuje Pasy, nie daje im żółtych kartek, zdecydowanie Moskała prosi się o kartkę...no i ten nieuznany gol n/c. |
Ktos oglada to w tv? Bo z tej transmisji w takiej jakosci trudno cos jednoznacznie powiedziec.
|
Ja tam nie widze żadnego faulu ... Bramka powinna być uznana :|
|
Cytat:
Sędzia drukuje, brzydko to wygląda. |
absolutnie faulu nie było..
|
ch.j mnie spali z tymi wolnymi Małego. co to ku.wa ma byc!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
I co powiedzą wiecznie pokrzywdzone parchy? Ktoś oprócz beznapletowego sędziego widział faul przy prawidłowo zdobytej bramce?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl