![]() |
Może Cleber nieprzygotowany na 100% ?
|
Kurda, Ba też nie zagra. Szkoda, bo on mógłby nam się dziś bardzo przydać.
|
Cytat:
|
Tragedia. Remis w najlepszym przypadku będzie z taką drewutnią.
|
Cytat:
|
WIELKIE NIE dla Diaza w srodku pola! co Ci trenerzy w nim widzą:/
|
Jopa beda wkrecac jak kreta w ziemie.. a potem to tylko Pawelek.. czarny scenariusz.. przyjezdni w najsilniejszym skladzie, poza tym dobrze im wychodza mecze gdy przyjezdzaja obserwatorzy europejskich klubow.. z remisu beda bardzo szczesliwy, ale to raczej S-F.. bedzie najmniejszy wymiar kary jesli sie nie dadza stlamsic juz na poczatku..
najwiekszy mankament u nas to nieskutecznosc i nonszalancja.. |
Wisełko wygraj mecz....... Jedziemy z nimi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( nie beczeć...)
|
Wygrajmy dzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to sie ujeb*ie jak swinia:D do boju WISEŁKO!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
Oj ja rownież!!!!:D Jak to mowi moja mama zrobie z siebie Małpe:D DO BOJU WISEŁKA!!!!!!!!!! |
Komentatorzy mogą mówić o milionie ciekawych rzeczy a zamiast tego pi****ą farmazony. Właśnie na C+ usłyszeliśmy, że skład Wisły opiera się od dawna na Głowackim, Sobolewskim i Brożku, reszta to uzupełnienie składu.
|
Co ten Kotorowski taki przylizany? :lol:
Boguś z tym fryzem jak Messi :D |
Bardzo mi się podoba, że to my częściej gościmy w polu karnym przeciwnika :) Oglądam w TV i kuchenki tylko raz było słychać xD
|
Cytat:
|
Perła EXPORT!!!! Co wy pijecie??? :)
|
prober Nie :D
mamy lekką przewagę nad pyrkami |
Lech ma dużo strat, póki co nie prezentuje nic specjalnego. Za to indywidualne sprinty skrzydłowych są bardzo groźne. Do tego Kotorowski nie prezentuje się nadzwyczaj solidnie, to jest potencjalny słabszy punkt.
|
Próbuje sięgnąć pamięcią wstecz ale nie moge sobie przypomniec kiedy Wisła ostatnio tak walczyła. gryzie trawe i walczy o kazdy metr boiska!!! jak Jop z Pawełkiem nie wiwina numeru to jestem spokojny o wynik!!1
|
Wszystko przeciwko Wiśle. Komentatorzy w C+ i publicznej, sędzia, "eksperci". Muszą dać z siebie wszystko, nie ma chuja...
|
WALKA WALKA WALKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak powinni zawsze grac!!!!!!!!!
|
Łobodziński miał rewelacyjną sytuację. 16 m do bramki i obrońcy na ziemi. Takich okazji NIE MOŻNA marnować...
|
Od Łobo oczekujesz instynktu strzeleckiego? :D
|
Paweł Brożek wydaje mi się, że jest kompletnie bez formy...
|
nie wiem jak w C+ ale w tvp komentatorzy masakryczni.. Amika na swojej polowie , dluga pila i rog dla nich a on ... bardzo grozna akcja Poznaniakow :rotfl:
I Amika oczywiscie stowrzyla super akcje.. o Wisle nic no szkoda tej akcji Lobodzinskiego, ale super interwencja Kotorowskiego o dziwo Amika malo co gra.. Lewandowski w ogole nie widoczny, ale nie zapeszajmy Malecki mnie tymi swoimi rajdami przeraza... w sensie pozytywnym Lubie Mariusza ale gdyby sily na bramkach byly wyrownane to juz bysmy prowadzili |
Cytat:
|
i tak maja grac zawsze! walka, ambicja. Lech nieistnieje. Malecki jak torpeda
|
Jakby Brozinho był w formie...
|
Łobodziński właśnie zaliczył prostopadłe podanie jakie w naszej lidze jest rzadkością. Brawo!
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl