Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Real-Barcelona... zaczynamy na całego. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7184)

Kibic_1906 11.04.2010 15:13

A ja mam pytanko , jak się nazywa ta melodia co szła po meczu jak były skróty najważniejszych sytuacji itp?

Marszałek 11.04.2010 22:44

Szkoda,że nie było komentarza,bo zakłucił by tą bryndzę na trubunach. A tak człowiek w tej ciszy sam z myslami został. Zero na trybunach,dość lepiej na boisku a to tylko za sprawą Barcelony,bo Real cienki jak nigdy.

medyk 11.04.2010 23:21

po takim meczu to powinna byc kolejna minuta ciszy padaka jakich mało

1q2 11.04.2010 23:25

A mi się w sumie dobrze bez komentarza oglądało(2 połowę tylko widziałem).To jest wprost niebywałe że 80 tyś ludzi może zrobić taką atmosferę;)

Cieszy mnie ta gra Barcy, która jest na dobrej drodze by znów zgarnąć wszystko, bo jest to zawsze jakaś cegiełka do mojej teorii , że doświadczenie w trenerce(jeśli mamy do czynienia z byłym dobrym zawodnikiem) wcale nie jest konieczne do osiągania sukcesów.

Pamiętam komentarze jak dostał posadę - za młody, bez doświadczenia i bez szans na sukces, szczególnie że wtedy Barca była w dużym dołku.
Ja pamiętam nawet teksty tu na forum,przed potyczką z Katalończykami że mamy szanse z Barcą właśnie dlatego że mają trenera 'pierwszaka'.

Minęły 2 lata niecałe i oto być może patrzymy na najlepszy klubowy zespół w historii piłki nożnej, gdzie zasługa trenera jest w tym ogromna

Wojtas 11.04.2010 23:42

Po takiej tragedii trudno sie skupic ale rzucilem okiem na chwile na druga połowe meczu i bez komentarza ogladalo sie go inaczej ,bardziej stonowano to wszystko ,bez krecenia emocji i sztucznych podniet komentatorow.

Barca lepsza ,Xavi mózg ,Messii nowy Maradona

tyle.

Marszałek 12.04.2010 09:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 883409)

,Messii nowy Maradona

tyle.

Mysle,że nie ma sensu dokonywac takich porównań. Messi to Messi. Maradona był dobry w swoich czasach i ciężko wyczuć czy radziłby sobie równie dobrze jak Messi obecnie. WSzka to inna kultura gry,inni obrońcy. Messi to Messi, król naszych czasów.

masterlag 12.04.2010 11:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 883451)
Mysle,że nie ma sensu dokonywac takich porównań. Messi to Messi. Maradona był dobry w swoich czasach i ciężko wyczuć czy radziłby sobie równie dobrze jak Messi obecnie. WSzka to inna kultura gry,inni obrońcy. Messi to Messi, król naszych czasów.

Co do tego, dobrze wypowiedziało się weszło. Mianowicie, myślę (podobnie jak oni), że aktualna Barcelona wraz z Messim mogłaby spokojnie rywalizować z super-team'ami z przeszłości, gdyż teraz gra się szybciej, agresywniej i jak widać po Barcelonie, można do tego dorzucić technikę, która otacza to wszystko, dzięki temu nie widzimy wygłodniałych wilków, tylko składnie grających ludzi.
Pele, Maradona- nie wiem czy by sobie teraz poradzili, bo kiedyś cała gra była wolniejsza. Dziś się to zupełnie zmieniło. Za to taki Messi- on by się prędzej wpasował.
Noi pozostaje porównanie osiągnięć co również bardzo fajnie przedstawiło weszło. Życzę Leo by osiągnął coś z reprezentacją, choć kciuki w pierwszym rzędzie będę trzymała za inne reprezentacje. ;)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl